Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1424986 razy)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ciekawe, czy ten koleś jakimś światowej sławy rzeźbiarzem jest, czy co, że za rękę mu tyle kasy przyznali...

Uraz psychiczny- nie będzie miał jak komfortowo walić gruchy.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
Ciekawy komentarz:

Spoiler

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Zszokowało mnie że ludzie na forum jarają się jak jebnięci kostkami do gitary za 20 zeta od sztuki i krzyczą że to super okazja, poprawia brzmienie i w ogóle wydłuża kutasa o co najmniej 74,226%.

Brian May grał jebaną monetą a Wy pałujecie się nad kawałkiem plastiku w cenie zestawu znośnych strun*. W dupach się Wam poprzewracało :D

*) z kodem promocyjnym na taniestruny.pl :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

bandit112

• Gość
Chyba mnie wyleczyłeś, będę musiał się nad tym zastanowić... :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Z drugiej strony... Kupiłem se dwie V-piczki i okazuje się, że na niczym innym nie gram... A, że jeszcze wyrwałem po starych cenach... ;).
« Ostatnia zmiana: 08 Kwi, 2012, 19:20:00 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Z 2mm kostek też się wyleczyłem i cisnę praktycznie wyłącznie na fioletowych tortexach. Jak się umie kostkować to starczają na w chuj długo (ja średnio umiem ale walczę z tym).
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Zszokowało mnie że ludzie na forum jarają się jak jebnięci kostkami do gitary za 20 zeta od sztuki i krzyczą że to super okazja, poprawia brzmienie i w ogóle wydłuża kutasa o co najmniej 74,226%.

Brian May grał jebaną monetą a Wy pałujecie się nad kawałkiem plastiku w cenie zestawu znośnych strun*. W dupach się Wam poprzewracało :D

*) z kodem promocyjnym na taniestruny.pl :D

Nie grałeś, to zamknij dupę :)
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Podejrzewam, ze podobne kostki za 100$ też by znalazły swoich wielbicieli. Byłyby jeszcze bardziej zajebiste bo nie każdy sobie taką kupi ;)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja umiem grać taką za złotówkę.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Mnie bardziej szokuje to, że są na tyle głusi aby rozróżnić tylko fa(p)łpiki a całą resztę wrzucają do jednego wora...

A ja wam kurwa mówię, że Alice najlepsiejsze do robienia dżdżdż i blackmetalowych tremolopickingów. 1.2mm na lampie i 0.96 na cyfrze(coby jom odmulić z leksza). I te kostki mają BRZMIENIE. A takim jebanym truj-ko(n)t-nym 4mm szkiełkiem to nawet flażoleta dobrze nie pociśniesz. Do pedalskich krabkorów i drzentóf 'la Sónn0 to może i dobre, bo brejkdałny spowalnia ale ja tam nie lubię mieć wrażenia, że mi się matriks włoncza przy słuchaniu lub graniu muzyki metalu.
synkopy to guwno

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
A wiesz że muszę przetestować? Na razie używam praktycznie tylko Dunlopów i to głównie dlatego że są łatwo dostępne w okolicy :D No i są kolorowe i ładne i ładnie wyglądają w blaszanym pudełku Marlboro. Chociaż kiedyś grałem spinaczem do papieru i oprócz tego że darł struny jak popierdolony to nie było dużej różnicy. A nawet bardziej metalowo kurwił ;)
Można gdzieś dopaść te Alicje w naszej trójwsi?

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Były w Presto. Na razie męczę te które mam ale czekam cały czas na dostawę, bo przez dwa miechy grania 0.96 zrobiło się trochę okrągławe. A że gram teraz głównie na cyfrze to by się przydało jak cholera a niestety praktycznie same 1.2 i 1.5 nakupowałem a troszkę za ciemno na tym brzmią :P . Jak się wkurwię to zeszlifuję do milimetra i chuj, znów będzie siara i piekło :P

Danlopów różnych też dużo używałem kiedyś. I brainów. Wyszlifowane kawałki pleksi i płyt CD też przerabiałem :D . W sumie gusta zmieniały mi się w zależności od reszty sprzętu. Jak grałem na siarzących tranzystorowych preampach to brało się grubsze mniej mlaszczące kostki. Jak na lampie do blósa, to brało się normalne ale mocniej dzwoniące. Jak na hajgejnach to normalne lub ciut grubsze ale też bez przesady, z tym, że muszą chodzić dużo szybciej niż na tranzyciaku i generować więcej zadzioru w ataku. A na cyfrze i słuchawkach potrzebuję mega żylety. Kostka nie może się ani tępo ślizgać ani blokować. Ma jebnąć, wykrzesać metalowe iskry i normalnie się ześlizgnąć. Bez przesadnego gięcia na wszystkie strony. Tylko tyle i aż tyle od kostki oczekuję. I w dupie mam czy kosztuje 1 czy 10zł. :D Ale dobrze, że ideały udaje mi się znaleźć bliżej dolnej granicy :D
synkopy to guwno

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wyszlifowane kawałki (...) płyt CD też przerabiałem

Nadal przerabiam ;)
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Moja pierwsza kostka była wycięta z karty do automatu telefonicznego. Może nawet gdzieś nadal ją mam w tonie antycznych śmieci w szufladzie :D

Pamiętam jak się nią grało - była kurwa beznadziejna :D

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Pierwsze moje kostki to właśnie nylonowe danlopy 0.88. Gdy je zaokrągliłem musiałem sobie radzić wycinając z butelek po szamponach do herów :D Długi czas zielony fruktis rzondził :D Kurwa, jak tym mogłem grać.
synkopy to guwno

bandit112

• Gość
A ja moją pierwsze piórko dostałem od wujka, który mnie na początku uczył grać. Była to zielona kostka brain, 0.45mm chyba, mam gdzieś ją nadal.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
W temacie - dwa idiotyzmy w jednym! :D

Gadam dziś z kumplem na gg i piszę mu że tymczasowo zablokowałem sobie most w wiośle... kostką do gry (dokładniej scatter die z Warhammera 40000 :F) a on mi na to że most w basie mu się zjebał ale prowizorycznie ożywił go, wciskając w niego... ołówek, który następnie upierdolił z obu stron żeby nie wadził w graniu...

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Ja tam blokowałem floyda kredkami.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Pozery co flojda blokujom :P
synkopy to guwno

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
http://www.maczosbass.pl/product-pol-7271-TecAmp-Pleasure-Board.html

Granie na instrumencie nigdy wcześniej nie było tak odczuwalne.

ore ore na traktore

Offline sylkis

• Pr0
W temacie kostek, moje odkrycie jakiś czas temu:
http://www.stone-guitar-picks.com/
Czajcie ceny, widziałem tam niektóre nawet po $29.95 i tez nie wiem, czy nie znalazłoby tam droższych - mózg rozjebany.
Ale w sumie chętnie bym ograł z ciekawości... :D
« Ostatnia zmiana: 09 Kwi, 2012, 13:20:14 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
http://www.maczosbass.pl/product-pol-7271-TecAmp-Pleasure-Board.html

Granie na instrumencie nigdy wcześniej nie było tak odczuwalne.

( Obraz usunięty.)

"pozwalają ćwiczyć w domu bez przeszkadzania sąsiadom."

Zabiera całą przyjemność z gry... :(
« Ostatnia zmiana: 09 Kwi, 2012, 13:37:30 wysłana przez coin777 »
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline sylkis

• Pr0
BTW, co do tych kostek Alice - lepsze są od Jazz III? Bo jak na razie na nich mi było najlepiej.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Vicol - to nie flojd tylko vintage tremolo :D

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Pozery co flojda blokujom :P

Ale nie mojego :D Ja mam tera wintydż tremolo, które było wygięte, ale naprostowałem w imadle i robi mi za floyda. Zresztą niedługo będzie masowe NGD to się pochwalę ;)
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/