Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1425245 razy)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Siostra. W sumie to codziennie mnie szokuje swoją logiką. Tekst z dzisiaj: "nie lubie dżinsów i pewnie nie bede ich nosić, ale kupiłam, bo tanie były"
:facepalm:
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Siostra. Kobieta. W sumie to codziennie mnie szokuje swoją logiką. Tekst z dzisiaj: "nie lubie dżinsów i pewnie nie bede ich nosić, ale kupiłam, bo tanie były"
:facepalm:

fix'd ;]

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Zszokowało mnie, że od października zeszłego roku do dzisiaj nie robiąc kompletnie nic w tym kierunku, schudłem ok. 9 kilo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie robisz = nie jesz.
Paczki z głów!

Offline michu123PL

• Pr0
Jem, w chuj dużo i to samo nie zdrowe.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jem, w chuj dużo i to samo nie zdrowe.

Przykro mi, masz tasiemca.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Też jadłem w chuj i nie zdrowo i chudłem. Teraz jem w chuj i nie zdrowo, ale co innego i przez 2 tyg przytyło mi się 5 kg :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
Zdefiniuj niezdrowo.
Im mniej różnorodnie jesz, to przy ektomorficznych tendencjach np. gdy miałem kiedyś okres, że jadłem niemalże tylko i wyłącznie frytki (bo wakacje, bo lenistwo, bo wyjebane), to też schudłem i to drastycznie (nie jestem pewien, czy w ten sposób nie udało mi się nawet zejść poniżej 60kg na 180cm, a przynajmniej byłem w okolicy).
Ogólnie po sobie stwierdzam, że w zasadzie to niezależnie od ilości spożytego żarcia (jak jesz za dużo, to je po prostu wysrywasz później) im monotonniejsza dieta, tym bardziej sprzyja chudnięciu, a bogata (i zdrowa!) przybieraniu na wadze. Przynajmniej w przypadku takich, jak ja.
« Ostatnia zmiana: 13 Kwi, 2012, 15:39:29 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline michu123PL

• Pr0
Z nienaukowego punktu widzenia to może miec jakiś sens, bo moje menu jest baaardzo ubogie.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Im bardziej przetworzone i im więcej chemii tym bardziej niezdrowe. Ot co.

Offline sylkis

• Pr0
Nie do końca. Już pomijając sam aspekt przetwarzania żarcia, bo to już jest zbytnie uproszczenie, to:
zdrowe jedzenie != zdrowe odżywianie.
niezdrowe odżywianie != niezdrowe jedzenie.
Duże znaczenie tez ma jako taki skład diety ogólnie, a nie tylko czy poszczególne składniki należą do grupy zdrowych lub niezdrowych.
Ale fakt, że o ile można niezdrowo się odżywiać jedząc zdrowe składniki, to już niezdrowymi składnikami zdrowo się odżywiać raczej ciężko :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline birthmark

• Gaduła
Zszokowało mnie, że przesłuchałem album 30 seconds to mars i... podoba mi się. Nie znoszę muzycznej gejozy ani tzw. radiowej muzyki, ale naprawdę - nie miałem do czego się przypierdolić. Aż mi kurwa głupio. (na szczęście wyrzuty sumienia zagłuszam puszczając Blood Mountain w samochodzie ;))
Zszokowało mnie również, że związałem się z dziewczyną 7 lat młodszą, jakby mi ktoś to powiedział jeszcze pół roku temu, to bym go wyśmiał.
Nie wiem, chyba staję się pedałem.  :facepalm:
Suto wędlin kładź na chleb

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Nie do końca. Już pomijając sam aspekt przetwarzania żarcia, bo to już jest zbytnie uproszczenie, to:
zdrowe jedzenie != zdrowe odżywianie.
niezdrowe odżywianie != niezdrowe jedzenie.
Duże znaczenie tez ma jako taki skład diety ogólnie, a nie tylko czy poszczególne składniki należą do grupy zdrowych lub niezdrowych.
Ale fakt, że o ile można niezdrowo się odżywiać jedząc zdrowe składniki, to już niezdrowymi składnikami zdrowo się odżywiać raczej ciężko :D
Eeeee tam:
synkopy to guwno

bandit112

• Gość
Zdefiniuj niezdrowo.
Im mniej różnorodnie jesz, to przy ektomorficznych tendencjach np. gdy miałem kiedyś okres, że jadłem niemalże tylko i wyłącznie frytki (bo wakacje, bo lenistwo, bo wyjebane), to też schudłem i to drastycznie (nie jestem pewien, czy w ten sposób nie udało mi się nawet zejść poniżej 60kg na 180cm, a przynajmniej byłem w okolicy).
Ogólnie po sobie stwierdzam, że w zasadzie to niezależnie od ilości spożytego żarcia (jak jesz za dużo, to je po prostu wysrywasz później) im monotonniejsza dieta, tym bardziej sprzyja chudnięciu, a bogata (i zdrowa!) przybieraniu na wadze. Przynajmniej w przypadku takich, jak ja.

juz wiem czemu jestem taki chudy... wpierdalam caly czas frytki, kanapki z serem i schabowe....

Offline sylkis

• Pr0
Nie twierdzę, że to uniwersalna tendencja, bo to są strasznie indywidualne sprawy jak kto reaguje ;)
Ale kto z natury jest chudzielcem to pewnie powinno się sprawdzać.
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
No ja też, przetestuje i dam znać za pół roku :D

Offline sylkis

• Pr0
To pamiętaj, bogato różnego rodzaju białek, tłuszczy, cukrów i inne składniki, z różnorodnych źródeł... ;)
I jak to jeszcze połączysz z aktywnością fizyczną, to wtedy jeszcze szybciej przybiera się na wadze, bo stymulowany organizm przyswaja żarcie zamiast go właśnie wysrywać.

Posty połączone: 13 Kwi, 2012, 21:58:04
http://www.pudelek.pl/artykul/39539/weronika_grycan_w_programie_vivy/

I teraz przez te debilki wszystko co, przez X lat wypracowała Welmanowa u jakiejś tam części społeczeństwa, w kilka miechów u jeszcze większej części pójdzie się jebać - już widzę po reakcjach znajomych że co to za tłuścilla, że niesmaczne, że promowanie grubasów itp. przez co stają się zamiast bardziej otwarci i tolerancyjni, to bardziej krytyczni i negatywnie nastawieni.
« Ostatnia zmiana: 13 Kwi, 2012, 21:58:55 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline sylkis

• Pr0
Dla mnie i tak Willy Warmer wygrywa internet. Zwłaszcza te takie moherowe.
(\__/)    This is Bunny.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
po dzisiejszej próbie bolą mnie stawy w palcach od kostkowania ;o
i always go full retard

Offline hdx

• Użytkownik
^ No pain no gain :)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
hand signed by Seymour Duncan and Joe Bonamassa, inkl. USB flash drive with video interviews,

Hłehłe

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
idź pan w chuj z takim ssaniem kasy :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .