Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Byłem na klinice Kolliasa w Wawie niedawno... strasznie fajny człowiek a zapierdalał tak, że się posrałem.( Obraz usunięty.)
Mój mózg chyba nie przyswaja blastów i nie nadąża za tymi perkmanami. Zawsze jak słucham muzy przepełnionej takim napierdalaniem, to mam wrażenie, że wszystko jest jakoś nierówno A przynajmniej perkman sobie, reszta kapeli sobie.
http://www.youtube.com/user/trupJP2 Ja pierdole, co to kurwa jest?!
O to chodzi.
Cytat: sylkis w 10 Sty, 2012, 17:24:25Mój mózg chyba nie przyswaja blastów i nie nadąża za tymi perkmanami. Zawsze jak słucham muzy przepełnionej takim napierdalaniem, to mam wrażenie, że wszystko jest jakoś nierówno A przynajmniej perkman sobie, reszta kapeli sobie.A może po prostu nie wiesz, że werbel czasem się gra na raz, a czasem na "i"?
Ja lubię przestery, które w swej gruboziarnistości potrafią być mniej gęste, niż te hardkorowe blasty
CytujJa lubię przestery, które w swej gruboziarnistości potrafią być mniej gęste, niż te hardkorowe blasty( Obraz usunięty.)