Dziwnie wygląda kwestia tego wzmaka jest tani i zajebisty do tego ma wbudowane podstawowe efekty a jest bardzo mało popularny i niedoceniany ciekawi mnie z czego to wynika.
chyba w PL, bo bardziej na północy europy to obok Engli jeden z lepiej sprzedających się wzmacniaczy, w USA, Kanadzie czy Australii też dość popularny i doceniony
Logo Line 6
Z tego samego powodu Spider Valve są niepopularne, z tego samego zapewne DT25 będzie niepopularny.
wskaż mi te logo Line6 i wskaż mi ten piec na stronie Line6, na targach muzycznych na stoisku Line 6 itd., to że PL dystrybutora jako chyba jedyny na świecie nie wiedział co sprzedaje nie zamienia Bognera w Line 6
Nie tyle logo Line6, co Bogner/Line6. Ludzie są raczej nieufni w stosunku do takich fuzji.
Alchemist to jakaś fuzja Bognera z Line6 ? kto ci takich głupot naopowiadał?
Aha - jeśli ktoś mówi o logo Line6/Bogner, czy Bogner/Line6, to znaczy, że nigdy tego wzmaka na oczy nie widział.
nie widział na oczy, nie był na stronie Bognera, a nie na żadnych targach muzycznych, chyba tylko w PL ludzie z uporem maniaka wmawiają sobie, że Alchamist to Line6, a to w pełni lampowy piec od początku do końca zaprojektowany przez Bognera i sygnowany TYLKO jego marką
jeśli ktoś chce wmówić mi że Alchemist to nie czysty Bogner, ale Bogner/Line6 dlatego, że jest tam reverb i dealy z Line6 to Bogner Shiva to nie czysty Bogner, a Bogner/Accutronics