Nie no dobra ja to kminie tak:
Słuchawek dobrych nie mam, a zwykłe Creativki z toneportem brzmią wg mnie biednie. Wiec łącze Toneporta (dokładnie POD Studio GX ale whatever;p) z moim Lanejem HCM10 (który brzmi wali biedą strasznie, a na toneporcie jest lepiej, jeszcze lepiej natomiast jest z Uberem). Fajnie jest gdy mam coś wbudowanego w piec (bo zdarza sie tak, że ide do ziomka na próbe i gramy u niego w domu we 2, on ma Rolanda 30 wat który mnie nie przekonuje a ja mam Laneja 10 wat który raczej nikogo nie przekona xD) i chodzi oto że wpinam sie do comba i gram na tym stuffie z pieca bez pieprzenia sie z toneportami, metal muffami uberami itp uzyskując strojąc sie do Drop Ais w miare ładnie gruzowatą kosiarke
Ale pomijając to (bo zdaje sobie sprawe że jak już Gavoya wspomniał wiekszość pierdziawek brzmi co tu gadać srednio np przywołany wcześniej SPIDER 15 imo nie daje rady) to ciekawi mnie jeszcze ewentualnie opcja współgrania wyżej wymienionych Toneport lub Uber Metal z danym combem.
Przykładowo, spotkłałem sie z opinią ludzi że Marshalle z serii MG (które w opiniach furrory nie robią, zresztą 2 lata temu ziomek miał MG15 i jak clean dał się przełknąć tak drive kaszanił) to dobrze współpracują z Uber Metalem.
Ja grałem w pewnej salce gdzie stał pewien marszal (nie mg) i rzeczywiście muszę przyznać że coś w tym jest, bo fajnie to chodziło.
Chodzi mi oto, czy ktoś uzytkujący powyższe efekty (Pod studio gx i Uber Metal bo takie aktualnie posiadam) zaobserwował z czym fajnie śmigają.
A się rozpisałem
EDIT:
1) Motyl - ja kiedyś myślałem nad Rage 15 (ogólnie darze sympatią tą firme xD) no ale jakoś go nigdy nie obadałem. A powiedz mi jak to by śmigało po podłączeniu do toneporta? Próbowałeś możę ?
2) Gavoya - W sumie nie wiem ile kaski na to, ale wole coś kupić raz i przez dłużej miec, niż kupić i być niezadowolony, także wolałbym uciułać.
3) Na próby mam heada z paką, wiec to ma być tylko do domu. A że poprostu tak mam że lubie grając w domu mieć srogą kosiarke sypiącą gruzem to już tak mam poprostu no