Autor Wątek: Czym zajmuję się na co dzień?  (Przeczytany 32196 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Kwalifikowana Pierwsza Pomoc, z tego co mi wiadomo możesz prowadzić takie kursy jako ratownik medyczny ;)

Głównie robie z BLS'u (basic Life Support), bo jest najmniej uciążający :) Sporadycznie z AED - bo najbardziej dochodowy, mam umowę z kumplem, który prowadzi firmę handlującą sprzętem medycznym, supportuje mu kursy, które są częścią nieodzowną sprzedaży defibrylatora automatycznego. Dla "profesjonalistów" nie robię, zawsze się trafi jakiś w grupie, który mnie wkurwi teoriami i dyskusjami ze standardów, które należą już do zamierzchłej przeszłości, jestem impulsywny niestety, nie lubię jak mi się przerywa i dyskutuje, wolę jak grzecznie słuchają. Zresztą, na dzień dobry zawsze przed kursem mówię grzecznie, że kto nie chce tu być, to od razu wypiszę mu kwit i niech wypierdala.

EDUARD: BAT - pm
« Ostatnia zmiana: 29 Gru, 2010, 22:22:36 wysłana przez Sinner »

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Hmmm, może odezwę się do Ciebie w przyszłym roku jak najdzie mnie pomysł na zrobienie starszego ratownika i dalsze podnoszenie kwalifikacji :D
Wtedy też jest zniżka dla userów ss.pl?  :D :D :D :D :D :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Hmmm, może odezwę się do Ciebie w przyszłym roku jak najdzie mnie pomysł na zrobienie starszego ratownika i dalsze podnoszenie kwalifikacji :D
Wtedy też jest zniżka dla userów ss.pl? :D:D:D:D:D

Ziąą, wpadaj, kupisz wódkę i zrobisz mi obiad. Wystawię Ci papiery zaocznie i poopowadam turpistyczne historie z pracy :) BTW, dziś miałem zajebistą ;=0

Offline Shervyn

• Prawie użytkownik
To i ja dorzucę swoje 3 grosze. Studiuję automatykę i robotykę na PWr. W tej chwili jestem na drugim roku i walczę z Jerzym Mataczem (kto słyszał ten rozumie :P). W czasie wolnym od uczelni jestem zawodowym pokerzystą :D

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Eeee, i na Jerzyka znajdzie się sposób... zdradzić Ci go?

Offline wuj Bat

• Pr0
Eeee, i na Jerzyka znajdzie się sposób... zdradzić Ci go?

Poproszę za kolegę.

Miałem paru tego typu chujków na swej drodze.
Paczki z głów!

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Zdecydowałem, że nie powiem, wystarczy dowcipów o ruchaniu na ten tydzień ;)

Duo V butt man, wysłałem Ci peema

Offline Shervyn

• Prawie użytkownik
To ja też poproszę :)

Offline maślak

• Pr0
    • lowtide
Mój życiorys jest bardzo prosty. Jakieś 14 lat nazat szybciutko wstępowałem do armii bo miałem załatwioną fajną robótkę zagrabanicą. I tak już zostało do dziś :) .

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Wtedy też jest zniżka dla userów ss.pl?  :D :D :D :D :D :D
To i ja bym się pisał. W sumie kurs na operatora AED liczy się jako "patent przydatny w ratownictwie wodnym" (bez komentarza), to czemu nie :) Niedziak, wybierasz się na wakacje nad jakieś jezioro? Ja przepracowałem teraz 2,5 miesiąca na plaży w Sopocie i nie ma takiego bicia, dziękuję, dobranoc.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mondo, ja innej opcji nie brałem pod uwagę niż praca jako ratownik podczas wakacji ;) Można się dogadać, wcześniej kupi się flaszkę i pojedzie do Sinnera na kurs, a później jakąś miejscówkę nad wodą się znajdzie :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
kupi się flaszkę
Trzy! :D

No sobie też coś kupcie :) Zapraszam, poważnie mówię

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
A ja nic nie robię. Oglądam filmy, czytam i gram (w coś, rzadziej na czymś). Kręcę się tu i ówdzie. Piję i palę. I jest mi zajebiście, tylko bieda aż piszczy :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina