No i kurwa nikt mi nie przypomniał,
więc se kurwa sam przypomniałem !
Mało tego - jak Wooj coś mówi, to znaczy, że... mówi!
Dobra - w skrócie: zamówiłem. Nawet zapłaciłem
Powiem tak: procedura jest prosta, ale trzeba DOKŁADNIE przeczytać instrukcję przed zamówieniem i zapłaceniem! Logo ma być na załączonej przez nich formatce 300dpi, nie może być po same brzegi itp. Natomiast kontakt z firmą ZAJEBISTY - zaraz odpisują, pomagają. Napisałem takiej jednej Chrissy nawet podziękowania za to
Czyli, żeby nie było:
Spoiler Your order# ****** and payment have been received. Your order is being processed. Please allow approximately 3 to 4 weeks before shipment on all custom orders unless we have discussed different terms. Non-Custom orders will be shipped within 2 to 3 days under most circumstances. You will receive a shipment confirmation via email the day your package ships. If shipped by FedEx, you will receive a tracking number via email. Thank You, InTune Guitar Picks Inc.
Jest mały myk, niestety finansowy: 40$ owszem za 144szt, ale +15$ za artwork (przy kolejnym zamówieniu już nie) i +25$ za przesył. I z 40$ zrobiło się równiutkie 80$
... Ale i tak to jest dobra cena.
Niniejszym - podziękowania dla Budzego za linkie do nich! W zamian wykompe Ci matkie!
I dam znać, co dalej.