Autor Wątek: Kostki z własnym logo  (Przeczytany 28132 razy)

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Odp: Kostki z własnym logo
« Odpowiedź #50 13 Lut, 2012, 15:02:59 »
@bandit112 Jak dla mnie może być i 40sci, ale ze zniżką specjalną dla ss.pl ;)
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline dromee

• Gaduła
« Odpowiedź #51 13 Lut, 2012, 15:30:22 »
Zawsze można skorzystać z opcji próbki 3szt za 7 zł ;)

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
« Odpowiedź #52 13 Lut, 2012, 15:39:02 »
ja właśnie próbki zamówiłem - jeżeli będzie OK to se strzelę 45 sztuków a co !
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline lolo3d

• Użytkownik
« Odpowiedź #53 13 Lut, 2012, 16:22:09 »
Bardzo cenna inicjatywa! :) Zamówię próbki a później się zobaczy. Będzie lans i szpan na wiosce. Albo nie :)
- mix your style -

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #54 13 Lut, 2012, 19:10:25 »
Zawsze można skorzystać z opcji próbki 3szt za 7 zł ;)

Ale próbki są tylko z napisem NOlogo :(

Offline czerez

• Gaduła
« Odpowiedź #55 13 Lut, 2012, 20:49:04 »
no przecież dostajesz 3szt do testów - jak się sprawdza materiał , nadruk i jak ci leży w paluchach

jak jest OK to zamawiasz
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
« Odpowiedź #56 13 Lut, 2012, 21:11:08 »
Strasznie chujowe zdjęcia w galerii. Jak ktoś chce coś sprzedać to powinien przynajmniej zadbać o odpowiednie zaprezentowanie produktu. A te wyglądają jak zrobione w photoshopie. Szablon joomla strony jest z mikołajek zeszłego roku więc było przynajmniej 2 miechy, żeby jakieś fotki porządne zrobić...

Offline nologo

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #57 13 Lut, 2012, 21:52:09 »
zdjęcia faktycznie nie urywają. przed startem miałem milion rzeczy do zrobienia i poprawiania, trzeba było poustawiać priorytety i profesjonalne zdjęcia spadły na koniec. niebawem się poprawie!
wcześniej padło pytanie o fakturę materiału. kostki są matowe i rzeczywiście przypomina tortex. Najwięcej czasu w przygotowaniu tego wszystkiego zajęło mi właśnie wyszukanie najlepszych materiałów i ich obróbka. mam nadzieje, że będziecie zadowoleni. zresztą kilka osób z forum zamówiło próbki, więc pewnie za kilka dni pojawią się recenzje:)
Dzięki Wszystkim za odzew! i za opinie fireboy- nie ma jak zewnętrzna motywacja:)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
« Odpowiedź #58 13 Lut, 2012, 22:09:04 »
Nie ma sprawy ;)
Wiem z doświadczenia, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Wchodziłem często na stronki i jak od pierwszego spojrzenia było widać, że sprzedający odłożył takie rzeczy na później i zdjęcia produktów były słabe, albo wcale to rzadko kiedy wracałem na taką stronę. Było parę wyjątków oczywiście... czasem po rozmowie z kimś kto mi przypomniał i powiedział, że się poprawiło a czasem tylko dlatego, że dana firma robi towar deficytowy i niestety nie ma większej konkurencji i dlatego może sobie pozwolić na taką lipę...
Czekam więc na fotki i na opinie kolegów z forum po zabawach z próbkami :D

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
« Odpowiedź #59 14 Lut, 2012, 02:51:12 »
a da się zrobić kostki z taką chropowatą fakturą jak "brain"-y i nadrukiem? b mi się takie zwykłe kostki ślizgają w plcach
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
« Odpowiedź #60 14 Lut, 2012, 09:08:01 »
Czekam tylko na: "a możesz zrobić Jazz III 2.0 tylko z nadrukiem co świeci w ciemności?" ;) To kostki do rozdawania, nie przywiązujcie się - kleicie 15 szt. do statywu i rzucacie po solówkach ;D

Offline Drevniak

• Pr0
« Odpowiedź #61 14 Lut, 2012, 11:04:24 »
laski wolą karbowane przedmioty
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #62 20 Lut, 2012, 20:50:21 »
Doszły do mnie próbki NoLogosów...  chciałem zrobić godne zdjęcia,  wyciągnąłem nawet światło i się okazało że oba akumulatory nie naładowane więc musiałem zrobić telefonem :)) Zatem tymczasowo:
Detale
Detale

Kształ tych mniejszych nawet mi leży, fajnie zaostrzone. Zobaczymy ile wytrzymają napieprzania jednej struny.

Co do nadruków, te na Dunlopach są zrobione lepiej, ale tragedii nie ma. Trwałość dopiero przetestuję ;)

Offline nologo

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #63 21 Lut, 2012, 17:33:13 »
uznaje tę skrócona recenzje za pozytywną i czekam na informacje czy kostka przeszła "próbę jednej struny" :)
trochę czasu poświęciłem ostatnio poprawieniu zdjęć w galerii i niestety efekt mizerny. jeszcze nie składam broni, ale nabieram przeświadczenia, że w przypadku kostek gitarowych trudno uzyskać coś więcej niż efekt placka. Jedyne czym można zagrać to porządnie dobrać tło. efekt jest taki, że wrzuciłem do galerii ostatnią swoją produkcję i jeszcze będę kombinował.
a wracając do kształtu kostek to opierałem się na swoich preferencjach. jakoś wygodniej mi się grało (czas przeszły nieprzypadkowy) jak kostka trochę była "ostrzejsza" . fajnie, że przypasował:) 
pozdro!

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #64 21 Lut, 2012, 21:29:50 »
No dobra drugie podejście do zdjęć z trochę lepszą optyką. Teraz przynajmniej widać niedoskonałości materiału. Przede wszystkim na krawędzi fioletowej kostki.

Duże foty - http://forum.sevenstring.pl/media/?sa=item;in=1610
Jeśli mam oceniać. Jeśli brać pod uwagę jakość wykonania to do Dunlopów jeszcze im brakuje. Ale gra się ok. Zużycie na białej mniejszej to efekt dzisiejszego piłowania przez jakieś niecałe 2h.
« Ostatnia zmiana: 22 Lut, 2012, 08:28:17 wysłana przez Harvest »

Offline Drevniak

• Pr0
« Odpowiedź #65 22 Lut, 2012, 05:31:24 »
я жду на мои кости
« Ostatnia zmiana: 22 Lut, 2012, 05:36:12 wysłana przez Drevniak »

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #66 22 Lut, 2012, 08:32:50 »
я жду на мои кости
Медиаторы, не кости ;)

Offline Drevniak

• Pr0
« Odpowiedź #67 22 Lut, 2012, 09:09:11 »
я жду на кубов

kurde nic już nie pamiętam a translator zabija :D

ed:
Я жду доставки
« Ostatnia zmiana: 22 Lut, 2012, 09:13:13 wysłana przez Drevniak »

Offline nologo

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #68 23 Lut, 2012, 09:11:56 »
tylko chciałem zwrócić uwagę, że po 2godzinach grania nadruk jest nietknięty:) Dzięki za zaangażowanie i fotki! Pozdro!

Offline czerez

• Gaduła
« Odpowiedź #69 23 Lut, 2012, 14:14:02 »
dzisiaj idą w ruch moje próbki - będziemy zdzierać dwie kostki przez jakieś dwie godziny
wyniki pracy zostaną opublikowane  :D

Offline Drevniak

• Pr0
« Odpowiedź #70 24 Lut, 2012, 10:10:06 »
moje też przyszły, jedynie co to mogę się przyczepić że adres źle napisany na kopercie ;) a dwa to krawędzie kostek tylko to już jest takie mega przypierdolenie się z mojej strony jak bym miał zły humor ;) obadam zaraz jak się gra.
Bardzo podoba mi się kolor żółtej, wogle ładnie się prezentują. Zastanawiam się nad zamówieniem z grafiką np penisa albo facjatą Maćka z klanu :D bo loga kapeli jeszcze nie mamy a literowo to lipa nieco

nie miałem niestety nowej kostki więc przyrównałem do zużytej mocno którą da się grać i nie tnie góry

Offline Hesu

• Gaduła
    • www.HESU.pl
« Odpowiedź #71 24 Lut, 2012, 11:01:20 »
@nologo jaką techniką robicie nadruki?

Offline Drevniak

• Pr0
« Odpowiedź #72 24 Lut, 2012, 12:24:50 »
sopoko są, najbardziej mi 1.0mm przypasiła to jest moja grubość. Teraz muszę wymyślić jaki nadruk bo pomysłów jest tyle

Offline czerez

• Gaduła
« Odpowiedź #73 24 Lut, 2012, 19:02:54 »
kosteczki są spoko
faktycznie , można się przyczepić do nierównych krawędzi , ale to tak na siłę :D
są troszeczkę większe od Dunlopa i po dłuższym graniu na Dunlopach nie mogłem się przyzwyczaić.
Zaostrzony koniec jest zajebisty  :headbang:

nadruk zaczął się ścierać po ok 6h gry - całkiem nieźle to wygląda
biały mógłby być bardziej biały (chodzi o kolor kostek)
biorąc wszystkie za i przeciw pewnie zamówię :D
« Ostatnia zmiana: 24 Lut, 2012, 19:16:08 wysłana przez czerez »

Offline nologo

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #74 24 Lut, 2012, 20:53:17 »
yo! ogromnie się cieszę, że kostki Wam podeszły! testowałem je wcześniej i dla mnie było ok. jednak wysyłając próbki czułem, że rzucam kostki na głęboką wodę:) przyjrzę się dokładniej tym krawędziom i będzie jeszcze bardziej git.
Dzięki Wszystkim za opinie!
a żeby zwrot nie był w jedną stronę to pomyślałem, że zrobimy tak:  do końca kwietnia każdy kto zamawiając kostki  w mailu zrobi dopisek "sevenstring forum" dostanie 10% kostek więcej. od razu mówię, że przy zamówieniu na 45 kostek w paczce będzie ich 50:)

a co do pytania o techniki druku to nie chce zdradzać swojego know how.
pozdro!
« Ostatnia zmiana: 24 Lut, 2012, 21:31:31 wysłana przez nologo »