Panie i Panowie, pomóżta bo ja już nie wiem by tutaj zrobić
Kupiłem dopiero co intellifexa, plan jest taki też zeby wsadzić midi w MG i wszystko 1 klikiem zmieniać. Problem w tym, że aby zmieniać, trzeba mieć czym, a tutaj pomysłów nie ma. Chciałbym aby sterownik był dość mały... tj, dostęp do 4 ustawień + przełączanie góra/dół mi stykną, dobrze by było, żeby miał pedał ekspresji, jeśli nie, to żeby było można dołączyć do niego osobno.. No i cena, tutaj jestem dość ograniczony, chciałbym wydać, jak zwykle, jak najmniej.
Generalnie sporo osób poleca Behringera. W sumie ma wszystko czego bym oczekiwał od sterownika, ale jest cholernie duży i komu się to będzie chciało targać w kejsie? Ale ma inny atut który za nim przemawia -> cena..
Podoba mi się też spark od emcustom, w zasadzie jest idealny, ale kurna, może jednak dało by cos podobnego ciut taniej?
Vempire też maja fajny sterownik, podobny baaardzo do sparka, ale śpiewają zaniego 600 netto i nie iwem czy można dac pedął ekspresji, więc też trochę sporo.
ma ktos może jakieś inne ciekawe pomysły? obiła mi się o uszy jakas yamaha, ale nie znam niestety oznaczenia, pamietam ze miała takie okrągłe smieszne przyciski i 1 pedał ekspresji...
PS, do uzytkowników intellifexów -> czy można w nim regulować głośność presetu za pomocą pedału ekspresji? (inaczej mówiąc, czy można pedął ekspresji ustawiv jako pedał volume?) obstawiam, że tak, ale wolę się upewnić