Autor Wątek: Kącik humoru wujka purpla ;-) [jeden dowcip w poście!]  (Przeczytany 685191 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wybielacz, mistrz! :D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Shogun

• Gaduła
Kutwa, długie ale warte

Offline wuj Bat

• Pr0
Bat, jeśli to Twoja robota to jesteś moim idolem ;D

Nie moja. Ale mogę dalej się starać zostać Twoim idolem ;D

Paczajta, uwielbiam takie, trzeba nagradzać ajkju i dowcip:

Paczki z głów!

Offline selfslave

• Gaduła

Offline wuj Bat

• Pr0
Kłiii, kłiiii!!!:

Paczki z głów!

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Przechadza się diabeł po pustyni i spotyka Chrystusa.
- Zamień te kamienie w chleb! - rzecze diabeł
- NOT ENOUGH MANA
weimar guitar gently weeps

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Stare. I podane w chujowej formie.

A i tak całkiem fajne :)

Offline Maciek

• Pr0

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
i always go full retard

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Offline wuj Bat

• Pr0
Leżąc kłiiiczę znów ;D

Paczki z głów!

Offline Przychlast

• Pr0

Zomballo

• Gość
II Wojna Światowa, gdzieś w zapadłej polskiej wsi, rozmawiają dwie babki:
-Ty słyszała, że u nas wczoraj wylądowali komandosy?
-A co to te komandosy?
-No takie co atakują od tyłu.
-Kurna ja ze swoim starym 40 lat i nie wiedziała, że on komandos!

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
http://www.pown.it/4320

Wujciu Baciu :D

Spoiler

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Nie wiem czy był, ale zarzucę mój ulubiony dowcip, najwyżej sobie przypomnicie :P

Zbliża się jesień, plony się skończyły, rolnik zaczyna pracę przy oraniu pola.
-wstaje rano, myje się, ubiera a żona robi mu kanapki. Smaruje kanapkę masełkiem, potem dodaje ser, szynkę, pomidorki i wszystko to owija złotkiem i wkłada w woreczek. Mąż zadowolony bierze kanapki i idze w pole, kładzie kanapkę na kamieniu i myśli sobie że po nią wróci w porze drugiego śniadania około 12.
Zbliża się 12-nasta rolnik schodzi z traktoru i idzie, patrzy a tu kanapki nie ma. Zdenerwowany i głodny wraca do pracy. Po powrocie do domu opowiedział żonie że zniknęło jego drugie sniadanie.
Następnego dnia rolnik rano wstaje, myje się, ubiera a żona robi mu kanapki. Smaruje masełkiem, dodaje serek, szynkę i pomidorki i na koniec zawija to w złotko, wkłada w woreczek i daje mężowi. Mąż idzie w pole i znów kładzie kanapki na kamieniu z myślą, że wróci po nie około 12.
Zbliża się 12-nasta rolnik zgłodniał, schodzi z traktoru i idzie po kanapki, patrzy a kanapek nie ma. I znowu zdenerwowany i głodny wraca do pracy. Na wieczór mówi żonie, że znowu mu kanapki zginęły.
Trzeciego dnia rolnik wstaje, myje się, ubiera a żona robi mu kanapki. Smaruje masełkiem, dodaje serek, szyneczkę i pomidorka, zawija to w złotko i wkłada w woreczek. Mąż bierze kanapki i jak zwykle idzie w pole. Położyl kanapki na kamieniu i pomyślał, że wróci po nie jak zgłodnieje. Zbliża się 12, rolnik pomyślał sobie, że dziś pójdzie wcześniej i zaczai się żeby zobaczyć co się dzieje z jego kanapkami. Stanął sobie gdzieś za drzewem i patrzy i patrzy, ale kanapek nikt nie rusza i nikogo w okolicy nie ma.
Już miał wstawać i iść po kanapki, aż tu nagle nadleciał wielki jastrząb i porwał kanapki swoimi wielkimi pazurami i odleciał.
Na to rolnik pomyślał sobie: Co!! Jakiś Jastrząb będzie mi kanapki zabierał? I biegnie za nim. Jastrząb leci a rolnik biegnie za nim przez wsie, lasy, rzeki i w końcu jastrząb usiadł gdzieś na drzewie a rolnik zaraz pod drzewem stanął i obserwuje go. Jastrząb wziął te kanapki wyciągnął dziobem z woreczka, odwinął z trudem z folii i tym dziobem tak zwala po koleii - najpierw pomidorki, potem szynkę i serek. W końcu bierze nasmarowane masłem kromki w swe skrzydła, przykłada do piersi, smaruje się tym masłem i krzyczy: - Ale ja jestem popierdoolonyy!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
ojajebie, najlepszy ;D ;D ;D
do widzenia.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Nie no, panowie... do niektórych dowcipów to powinniście wodę podawać... bo takie suchary zapodajecie. :/ Ale, skoro lubicie takie... no to...

Dlaczego Żydzi mają takie duże nosy?
Bo powietrze jest za darmo.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline oz

• Pr0
Dlaczego murzyni mają takie spłaszczone nosy?
By łatwiej im było pić wodę z kałuży. 

Offline Pneumonia2

• Pr0
Panowie bo ja już zgłupiałem i nie wiem kto jest tak naprawdę jest głupi, że też człowiek wchodzi na tego pigmeja:

Cytat: Conscious
To nie zmienia faktu, że to nie jest wyjście, a sygnał wychodzi, dlatego wpina się go w input.
To, że sygnał wychodzi, jest powodem, dla którego podłącza się go do wejścia. A to, że po drodze ma miejsca, gdzie podpina się kabel, nie tworzy tych miejsc wejściami ani wyjściami. Jeśli jest tak jak mówicie, to dlaczego tej informacji nie ma nigdzie w internecie?
Cytat: Viehu
Mikrofon jako taki ma wyjście tak samo jak gitara.
Gitara tak, ale mikrofon nie
hah, potwierdziłeś tylko, że z mikrofonu wychodzi sygnał-co na początku napisałem, że tak jest. Ale nigdzie nie potwierdziłeś, że to w co wpinamy kabel do mikrofonu, to jest wyjście mikrofonowe.. Powiem ci z góry, że nie znajdziesz takiego czegoś nigdzie, bo takiego czegoś nie ma..

PS. Ale się musicie wnerwiać, że niby was nie rozumiem i że niby macie rację..hehe nie macie.

PPS. Przypominam, że chodzi o WYJŚCIE MIKROFONOWE w mikrofonie. Nie o żaden sygnał wychodzący z mikrofonu, ani nic takiego, bo błądzicie argumentami jak na razie.

Tu cały topic
http://gitara.pl/forum/viewtopic.php?id=81945
« Ostatnia zmiana: 06 Kwi, 2011, 14:52:34 wysłana przez Pneumonia2 »

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Zdaje się, że wywołałem lawinę :D
Conscious pierdoli jak potłuczony.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
ja ostatnio takiej pannie w niedosłowny sposób powiedziałem żeby się waliła z takimi tekstami :P

ed: http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&t=522533
« Ostatnia zmiana: 07 Kwi, 2011, 14:54:57 wysłana przez mhrok lama »

Offline Shogun

• Gaduła
Jak ja się cieszę że opuściłem gtara.pl dawno temu :D
Nie pojmuję jak można na własne życzenie tak się zbłaźnić :facepalm:
Koleś pierdoli tak strasznie, że sam nie wiem co mogę teraz napisać. Coś czuję że wyżej wymieniony specjalista od idioctwa podpina gitarę do do gniazda na głośniki a głośnik do wejścia na gitarę... Aż ze strachu sprawdziłem jak mam opisane gniazda na podzie :D