Autor Wątek: Potwór dnia  (Przeczytany 531944 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: Potwór dnia
« Odpowiedź #1450 23 Mar, 2013, 13:33:10 »
prawie jak Samael :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
« Odpowiedź #1451 23 Mar, 2013, 18:06:58 »

w teledysku gościnnie Jakub i Semen ;)
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #1452 31 Mar, 2013, 22:21:44 »

:facepalm: :headache:

Offline czesław

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1453 04 Kwi, 2013, 15:30:47 »
Lucio De Rimanez - Kung Fu

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #1454 05 Kwi, 2013, 22:07:31 »

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
« Odpowiedź #1455 10 Kwi, 2013, 23:17:51 »

pozamiatane :(
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
« Odpowiedź #1456 12 Kwi, 2013, 21:41:32 »
!

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #1457 17 Kwi, 2013, 20:56:01 »

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #1458 07 Maj, 2013, 15:27:09 »

Offline blackdahlia

• Pr0
« Odpowiedź #1459 11 Maj, 2013, 21:57:55 »
MUHAHAHA gińcie

:D

Offline blackdahlia

• Pr0
« Odpowiedź #1460 12 Maj, 2013, 00:03:18 »
Pf. Jak można odpuścić takie perełki jak "dla mnie jesteś zwykłym hiphopowym zaskrońcem".

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
« Odpowiedź #1461 19 Maj, 2013, 15:29:41 »

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
« Odpowiedź #1462 20 Maj, 2013, 09:54:38 »

o żesz k..ekhm..orzeszki:D

przesluchalem cale, zeby sie upewnic wiec generalnie dla tych co nie przetrwali nawet do refrenu a to bardzo istotna czesc utworu postaram sie zrobic skrot myslowy wokalisty i jego popisu lirycznego, a wiec:

cz. 1 - (zwrotka) rapowana - jestem zajebisty, mam wszystkich innych w dupie, defekuje na raperow, bylem juz na scenie kiedy jeszcze mama dawala mi kieszonkowe na lody i kredki

cz. 2 - (chyba bridge) darcie mordy - jestem wkur...., rozpier... wszystko wokol, wez sie odpier...

cz. 3 - (refren, maj fejwrit) czysty spiew - nie wiem, nie ogarniam, nie wiem czy wydostane sie z tego miasta, ale nie chce byc sam bu hu hu hu chlip chlip :facepalm:

nie wiem czy to celowy marketing, zeby uderzyc do jak najwiekszego targetu jezeli chodzi o rozbieznosc tematu, bo generalnie cz.1 i cz. 2 jeszcze da sie polaczyc ale refren...no refren broni sie sam :D

Stąd moje pytanie do wokalisty: HOW FULL OF SHIT ARE YOU????????

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
« Odpowiedź #1463 27 Maj, 2013, 20:57:05 »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #1464 27 Maj, 2013, 21:42:31 »

nadal lepsze niż 80% djentu

przesluchalem cale, zeby sie upewnic wiec generalnie dla tych co nie przetrwali nawet do refrenu a to bardzo istotna czesc utworu postaram sie zrobic skrot myslowy wokalisty i jego popisu lirycznego, a wiec:

cz. 1 - (zwrotka) rapowana - jestem zajebisty, mam wszystkich innych w dupie, defekuje na raperow, bylem juz na scenie kiedy jeszcze mama dawala mi kieszonkowe na lody i kredki

cz. 2 - (chyba bridge) darcie mordy - jestem wkur...., rozpier... wszystko wokol, wez sie odpier...

cz. 3 - (refren, maj fejwrit) czysty spiew - nie wiem, nie ogarniam, nie wiem czy wydostane sie z tego miasta, ale nie chce byc sam bu hu hu hu chlip chlip :facepalm:

nie wiem czy to celowy marketing, zeby uderzyc do jak najwiekszego targetu jezeli chodzi o rozbieznosc tematu, bo generalnie cz.1 i cz. 2 jeszcze da sie polaczyc ale refren...no refren broni sie sam :D

Oczywiście że wszystko to zabieg marketingowy i w moim odczuciu bardzo udany. Ma to trafić do szerszego grona słuchaczy a wpada w ucho. Klip z dupy jak prawie wszystkie jakie wychodzą do popu (dupy są, fura jest, stylówa jest, dziary są). Poza tym łączenie tego typu elektroniki i ciężkiej muzy w USA istnieje już od paru lat i wydaje się być dosyć naturalnym trendem biorąc pod uwagę co się u nich tworzy. Dokładnie tak samo kiedyś był odbierany rap-core. Niby skrajne i nie do połączenia ze sobą. Dla wszystkich teraz nic nowego i odtwórcze.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline escape_artist

• Pr0
« Odpowiedź #1465 28 Maj, 2013, 08:24:31 »

nadal lepsze niż 80% djentu

Oczywiście że wszystko to zabieg marketingowy i w moim odczuciu bardzo udany. Ma to trafić do szerszego grona słuchaczy a wpada w ucho. Klip z dupy jak prawie wszystkie jakie wychodzą do popu (dupy są, fura jest, stylówa jest, dziary są). Poza tym łączenie tego typu elektroniki i ciężkiej muzy w USA istnieje już od paru lat i wydaje się być dosyć naturalnym trendem biorąc pod uwagę co się u nich tworzy. Dokładnie tak samo kiedyś był odbierany rap-core. Niby skrajne i nie do połączenia ze sobą. Dla wszystkich teraz nic nowego i odtwórcze.

co do laczenia gatunkow to rozumiem, czego tam juz nie zrobili w stanach...patrz Brokencyde:D:D:D po tym mnie juz duzo nie zaskoczy

ja sie zagłebiałem w warstwe liryczną i stąd mój post
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #1466 28 Maj, 2013, 16:27:58 »
W kwestii samouwielbienia i egocentryzmu w tekstach utworów myślę że Zak Tell z Clawingera powiedział już ostatnie słowo w utworze Biggest and the best ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline blackdahlia

• Pr0
« Odpowiedź #1467 20 Cze, 2013, 22:08:01 »
Wygrałem

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #1468 26 Cze, 2013, 16:21:51 »

:facepalm:

Offline escape_artist

• Pr0

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline indabrain

• Pr0
  • http://www.miastogniewu.pl/
    • Miasto Gniewu
« Odpowiedź #1471 27 Cze, 2013, 09:28:16 »
Buchachachachachach achachachachachacha chachacha!!!!!!!!! Ale mi grz_ost poprawiłeś ten zjebany dzień :D
Zbieram na polu swej wiary, drobne fragmenty siebie....

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
« Odpowiedź #1472 30 Lip, 2013, 07:05:35 »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #1473 30 Lip, 2013, 10:37:49 »
Jestem białym Europejczykiem. Nie mogę uwierzyć w swoje szczęście, po tym co zobaczyłem:D

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #1474 30 Lip, 2013, 15:03:51 »
Zawsze mi się włącza ból d*py (przypadkowy związek tego wyr. z tematem), gdy widzę takie głupoty i słyszę, ile na tym zarabiają. Swoją drogą, oby ta moda na wielkie tyłki nigdy nie przywędrowała do nas, do Polski...