Ja mam jedna rade, ogrywaj i jeszcze raz ogrywaj.
Na pigmeju byl w faqu o tym temat, gdzie pare cennych informacji z zakresu tanszych rozwiazan jest.
Nie znam X3 na tyle zeby Ci konkretnie pomoc(poniewaz bawilem sie nim tylko wpietym w zestawik szerokopasmowy), jednak XT sprawa nie byla taka prosta, ze head, paczka i odrazu brzmi bardzo wporzo. Trzeba bylo nad sprzetem przysiasc.
Osobiscie mi z lampeczkami gadal najprzyzwoiciej 2.0, Xt to byla galkologia, ktora zabierala mi fun z gry, bo brzmienia czyste graly lepiej w innym trybie output mode a przesterowane w innym, a jak wiadomo z buta ich sie zmieniac nie da. Jednak Xt wpiety do niektorych szerokopasmowcow, tez wcale dobrze nie gadal(w zadnym trybie, a dodam ze nie byly to tanie sprzety). Takze moja rada jest jedna - grac i jeszcze raz grac. Poczytaj co ludziom siedzi z X3-kami i sproboj, a nuz widelec podpasuje.
ja ze swojej strony moge polecic budzetowe, ale bardzo dobre rozwiazanie - lampowe combo peavey classic Vt 50W. Da sie wyrwac za ok 1kzl, a jako naglasniacz PODa jest idealny.