Jak w temacie

Poszukuje kogoś na max 5 lekcji gry - kto ma doświadczenie sceniczne i technike w paluszku

- najlepiej rejony płock warszawa gdańsk, na pewno NIE wrocław.
Po prostu jest pare u mnie problemów których juz nie da sie ogarnąć samemu drogą "samouka" i musi ktoś mnie wybadać. Sprawe tez komplikuje fakt ze 1,5 roku nie mialem wiosla w lapie i depresja w przeszlosci, zero ruchu itd zrobilo spustoszenie ogólnie z moim ciałem i fizycznym samopoczuciem
Sprawa dosyć ważna - jak pewnie ostatnio zauwazyliscie mocno się na forum uaktywniłem bo...dostałem pewien angaż :PP jeszcze NIE kontrakty pieniądze łyski kobitki i cuda wianki ale na tyle ważny że moje plany życiowo karierowe musiałem dostosować i nie chce dać plamy - nie wiem czy coś z tego wyjdzie ale nie mógłbym potem patrzeć w lustro jakbym tak po prostu olał. No nie powiem ze muzyka to była jednym z największych składników wyjścia z totalnego bagna, bo obilo sie przez bezdomność - krótko ale jednak, dlatego tez nagle zniknąłem z radarów. Pal licho juz te gitary co mi sprzedać nie chcą

- chlopaki tutaj naprqawde mocno na was licze. Nie chce pójść do pierwszego lepszego i tylko zmarnować czas.