Autor Wątek: Szukam kogoś do nauki gry  (Przeczytany 243 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Szukam kogoś do nauki gry
« 28 Wrz, 2025, 00:32:50 »
Jak w temacie :)

Poszukuje kogoś na max 5 lekcji gry - kto ma doświadczenie sceniczne i technike w paluszku :D - najlepiej rejony płock warszawa gdańsk, na pewno NIE wrocław.

Po prostu jest pare u mnie problemów których juz nie da sie ogarnąć samemu drogą "samouka" i musi ktoś mnie wybadać. Sprawe tez komplikuje fakt ze 1,5 roku nie mialem wiosla w lapie i depresja w przeszlosci, zero ruchu itd zrobilo spustoszenie ogólnie z moim ciałem i fizycznym samopoczuciem

Sprawa dosyć ważna - jak pewnie ostatnio zauwazyliscie mocno się na forum uaktywniłem bo...dostałem pewien angaż :PP jeszcze NIE kontrakty pieniądze łyski kobitki i cuda wianki ale na tyle ważny że moje plany życiowo karierowe musiałem dostosować i nie chce dać plamy - nie wiem czy coś z tego wyjdzie ale nie mógłbym potem patrzeć w lustro jakbym tak po prostu olał. No nie powiem ze muzyka to była jednym z największych składników wyjścia z totalnego bagna, bo obilo sie przez bezdomność - krótko ale jednak, dlatego tez nagle zniknąłem z radarów. Pal licho juz te gitary co mi sprzedać nie chcą ;D  - chlopaki tutaj naprqawde mocno na was licze. Nie chce pójść do pierwszego lepszego i tylko zmarnować czas.
« Ostatnia zmiana: 28 Wrz, 2025, 00:38:29 wysłana przez sharpi »
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline excubitor

• Użytkownik
Odp: Szukam kogoś do nauki gry
« Odpowiedź #1 28 Wrz, 2025, 14:18:08 »
jak wwa, to może Jacek Kieller z Rock Discipline. Ktoś z pigmeja do niego chodził (może to był cauchy?) i sobie chwalił.
Ja się u niego uczyłem parę miesięcy przed maturą, ale to było fafnaście lat temu.
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Odp: Szukam kogoś do nauki gry
« Odpowiedź #2 03 Paź, 2025, 19:30:59 »
Sprawa zamknieta - na bezczela wrypałem sie do Jacka Hiro XD
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim