Autor Wątek: Najlepszy interfejs pod Windows 11  (Przeczytany 7759 razy)

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Najlepszy interfejs pod Windows 11
« 17 Mar, 2025, 22:28:28 »
Mój Focuschuj ma już mnie w piździe, nie pomogło autentycznie kurwa NIC nawet reinstal jebanego Windowsa. DAW widzi, ale system z prędkością światła przerzuca outputami i mi laguje i nie mogę normalnie muzy słuchać. Mam już w chuju ten sprzęt, polećcie mi coś co:

1. Ma działać
2. Ma nie kosztować w pizdę
3. Ma się nie wypierdalać i nie kłócić z Windowsem
4. Ma nie być brandowany literką F
5. Ma mieć stabilne i dogadujące się z Windows 11 sterowniki
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Mój Audient iD14 banglał bez zarzutu, obecny Sono w sumie też, bo mam drugiego lapka na Windowsie i tam było plug and play, nawet na iPadzie działa plug and play bez żadnych zgrzytów. Ogólnie Audienty mają świetne preampy gitarowe, ten Sono to już w ogole typowo interfejs zaprojektowany pod gitarzystów. Ma dedykowane wyjście do reamoingu, więc obecnie gram sobie na wtyczkach i wychodzę z tego wyjścia w wejście pętli efektów małego lampiaka i mam best of both worlds, czyli wtyczki, ale końcówkę lampową i głośnik gitarowy.

Spoiler

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Jeśli chcesz kupić raz i mieć wyjebane, to kupuj RME (imo pod W7/8/11 lepiej się nie da)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Popieram, pamiętaj o supporcie driverów, który jest praktycznie wieczny (dalej robią nowe stery do rzeczy z lat 90' swojej produkcji). Kupiłem, wydałem hajs raz, kurwa nie myślę o NICZYM innym.

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
W sumie to się okazało, że problem był z Lenovo, które po aktualizacji do Win11 postanowiło po calaku wyjebać się na audio.

Kupiłem Maca M4 Mini, podpiąłem i działa. Nic nie musiałem robić. Absolutnie kurwa nic :D

Więc na razie Solo, ale w przyszłości na pewno będę robił upgrade ale to już wtedy na coś konkretniejszego, z większą ilością inputów, MIDI itp.

Popieram, pamiętaj o supporcie driverów, który jest praktycznie wieczny (dalej robią nowe stery do rzeczy z lat 90' swojej produkcji). Kupiłem, wydałem hajs raz, kurwa nie myślę o NICZYM innym.

Myślę, że największym problemem tutaj jest sam Windows. :D

Jeśli chcesz kupić raz i mieć wyjebane, to kupuj RME (imo pod W7/8/11 lepiej się nie da)

Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Dokładnie tak, Winda to kurwa xd Maczki są super, jak się udało przesiąść to top, ja póki co nie mam szans na przerzucenie się na ten ekosystem, ale wszystko w swoim czasie :D