ja zrozumialem ze
@rafalek oczekuje ze po wlaczeniu kaczki dodatkowo bedzie przelaczal mu sie wzmak na drugi master vol ustawiony glosniej,
a kaczka z boostem nie bedzie raczej dodawala wiecej gainu niz ogolnej glosnosci na przesterze? (tak mi sie cos przypomina wlaczenie w boosta w mojej, a z drugiej strony nie mam wzmaka zeby rozwiac swoje watpliwosci).
O G-labie tez pomyslalem, ale sama podkladka tensometryczna to malo, jeszcze by trzeba dorobic cos co by na jej podstawie sterowalo wzmakiem, pozatym samej podkladki nie ma w sklepach proponowanych przez g-lab.
A ta kompletna podstawka ktora podlinkowal Wuj nie specjalnie rozwiazuje problem bo dalej osobno trzeba przelaczyc podbicie w wzmaku, jedynie ulatwia kozystanie z kaczki, chyba ze nie widze czegos oczywistego i jesli tak to mea culpa
EDIT:
dobra (jesli dobrze rozumiem jak to dziala) mozna by teoretycznie nie podpinac tego toru audio z glaba do kaczki i tylko w jacku, ktory normalnie byl by wpiety w output kaczki zewrzec styki i potem output z glaba do sterowania wzmaka, ale zakladajac ze to by zadzialalo to czy warto by wydac ponad 6 stow, no nie wiem.