Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697801 razy)

Offline marcin512

• Użytkownik
Dzisiaj facet otworzył drzwi jak parkowałem i mam cały błotnik porysowany , ewidentnie jego wina tzn samochód nie mój ale żałuje ,że policji nie powiadomiłem o tym fakcie .

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ostentacyjni analfabeci mnie wkurwiają. Zaglądam przed chwilą na stronę Intertonu, a tam takie kwiatki:

"(...)Ibanez SV2009SC został ozdobiony w tradycyjny japoński styl, Garahaku. Te unikalne wykończenie na korpusie i główce zostało uzyskane(...)

Później mówią, że gitarzyści,  to debile - coś w tym jest.

"No żesz kurwa, ja pierdolę", jak mawiał bohater "Dnia Świra".

http://www.interton.com.pl/produkt.php?id=878
« Ostatnia zmiana: 27 Sty, 2010, 22:02:09 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline wuj Bat

• Pr0
STEEL PANTHER!...
Paczki z głów!

Offline Tolein

• Pr0
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Jamnik

• Prawie użytkownik
Glupie baby tez jak bylo na poczatku tematu.
Jezdic tramwajem, dotykac brudnych rur, i byc sciskanym przez nieznajomych o 7 rano na uczelnie przy temp -20.
TO ZE WIEKSZOSC SIODEMEK KTORE ROBIA JEST KOLORU CZARNEGO! KU*WA! DLACZEGO?!
Koty.
I chyba najbardziej muzyka i kultura Regowo-Danshalowo-Zajarajmy se blanta-owo. :facepalm:

Offline Tolein

• Pr0

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
I chyba najbardziej muzyka i kultura Regowo-Danshalowo-Zajarajmy se blanta-owo. :facepalm:
Właśnie, do chuja. :evil:

Offline wrobelsparrow

• Pr0
To jest w ogóle niesamowite z tymi regałami. Jak stanowi ich wykładnia - wierzą, że Jahwe wstąpił w etiopskiego murzynka bambo, który rządził Etiopią przez ponad 30 lat, mniej więcej tak, jak Kargul swoim obejściem, tylko że gorzej, bo doprowadził kraj do ruiny. Ile trzeba wyjarać stafu, żeby wymyślić coś takiego i jak bardzo trzeba mieć najebane we łbie, żeby będąc białym, uważać się za przedstawiciela "prawdziwej" czarnej rasy?

I jeszcze, to jebane "polskie reggae"? Co??! Eskimosi grają obertasy! A aborygeni zapierdalają na szkockich dudach. Łożesz kurwa...

Offline wuj Bat

• Pr0
Jedyne, co jest w tym fajne, że jedna na jakieś.... pińcet kapel regałowych potrafi zagrać to ciekawie. Czyli 499 jest wkurwiająco wtórnych...

A reszta to dorabianie ideologii by być w PL kimś więcej niż zwykłym narkomanem ;)
« Ostatnia zmiana: 01 Lut, 2010, 16:06:56 wysłana przez wuj Batman »
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Czyli Bob Marley.

Radykalne czasy-radykalne rozwiązania. Należy rozpropagować kujawiaki z wyspy Wolin, czcić śledzia, a jako ludzką inkarnację tego sympatycznego zwierzątka wybrać Baraka Obamę. Jak już ma być koniecznie czarny, to niech coś chociaż może, a nie biega boso za antylopą.
Nie należy obawiać się wyborów śmiałych!
« Ostatnia zmiana: 01 Lut, 2010, 16:28:49 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline wuj Bat

• Pr0
Czyli Bob Marley.

Nie wiem na ile to kompatybilne z nurtem, ale EastWest Rockers zapierdalają! Np. Szymonek ich uwielbia, zawsze na spokojnie można mu wtedy wcisnąć kaszkę ;)
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Mówisz o tych wynalazkach? :)

Przez chwilę chciałem dać to w "potworze":) No i ten z nadczynnością tarczycy w białej czapeczce mnie urzekł, jak coś seplenił o "talencie". O tempora!

Offline wuj Bat

• Pr0
Bardziej, że niby w tę stronę:

to mie się podoba, chcesz, czy nie :P (jak wszystko, co uspokaja Synka, jak wrzeszczy;))
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Jasne, Synek najważniejszy, ale pamiętaj, że matek może mieć tysiące, ale Ojca ma tylko jednego i z tego powodu powinien pilnować, aby progenitura nie nabawiła się zajęczej wargi od takiej muzyki:)

Offline Turgon

• Gaduła
W mojej opinii przesadzacie. Reggae to gatunek bardzo przyjemny dla ucha ;) Lubię sobie posłuchać, ale znowu nie popadajmy w skrajności. Sama muzyka nie jest tą zasraną ideologią, bo jest tylko dźwiękami! Ludzie  :facepalm:, to że ja lubię posłuchać reggae nie oznacza od razu, że ja wierzę w te bzdury z Hallje Sellasje (czy jak to się tam pisze). Najbardziej irytuje mnie "kult zioła", bo dla mnie marihuana to syf jak każdy narkotyk i koniec kropka (jeśli się nie zgadzasz, to chociaż uszanuj moje zdanie). Ale cóż... każdy ma prawo do wyboru drogi swojego życia :)
Ssiecie.

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Co Was w życiu najbardziej wkurwia?

Muzycznie to reggae -  wywołuje u mnie agresję.

Słucham b różnej muzyki od elektroniki po ciężki metal, ale tego pitu pitu reggae mój mózg nie toleruje.

To jest taka zamknięta stylistyka, troche jak z drum'n'bass. Trzymanie się określonego schematu. Inaczej przestaje to być zaliczane do gatunku. O ile drumy mimo powtarzalności lubię czasem posłuchać o tyle reggae jest wysoko niezjadliwe.
007

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
rownie dobrze moznaby to samo napisac o czymkolwiek. o thrash metalu tez, i o disco z lat 70tych.

a pisanie takich kwiatkow:

to czad! mnie np. wkurwiaja metalowcy. bo oni wszyscy, co do jednego, kazdy pojedynczy, to sie nie myja, smierdza, maja dlugie tluste wlosy a takze sa satanistami! i wpierdalaja koty.

generalizujcie dalej! milo sie was czyta ;D

I jeszcze, to jebane "polskie reggae"? Co??! Eskimosi grają obertasy! A aborygeni zapierdalają na szkockich dudach. Łożesz kurwa...

"prawdziwy hiphop w Polsce kojarzy mi sie z afrykanskim death metalem albo roots reggae z Chin" - Fisz tak rzucil kiedys w wywiadzie w Machinie :D
Łe tej.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
"prawdziwy hiphop w Polsce kojarzy mi sie z afrykanskim death metalem albo roots reggae z Chin" - Fisz tak rzucil kiedys w wywiadzie w Machinie

I święte słowa powiedział. Czym innym jest szukanie i czerpanie inspiracji w różnych gatunkach, a czym innym bezmyślne kopiowanie wzorców i bęcwalskie wyrywanie ich z kontekstu kulturowo-socjologicznego. Napiszę to jeszcze raz: jak słyszę gościa, który coś pitoli o tym, że: "w Babilonie zdrada Hajle Selasje hopsasa", pod żywcem zajebane Marleyowi riddimy, to mi się robi jednocześnie strasznie i śmiesznie, jakbym jebał tygrysa.

pozdro

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
to co mozna jak nic nie mozna?

Offline wrobelsparrow

• Pr0
wszystko można, tylko z wolna i z ostrożna

Offline zerodead

• Gaduła
  • It's hard to calm the beatle inside of me
    • cinemon band madafakaz!
a mnie wkurwia rejestr stron i usług niedozwolonych i cenzura, którą właśnie po cichu (choć nie aż tak) przepychają...

niedługo se nie pogadamy panowie, 1984 nadchodzi :-(

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
pogadac moze nie, ale pograc bedzie mozna ;)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
"xD" - to mnie wkurwia
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline yapcok

• Użytkownik
  • zło jak huj
a mnie wkurwia że kupiłem delaya 12 dni temu i jeszcze go nie mam, albo poczta albo poprzedni właściciel wali w chuja, coś czuję, że trzeba będzie się przejechać z pałą do tych i odzyskać kasiorę :/

Offline Tolein

• Pr0
poczta.
oni zdaje się mają całe 14 dni na dostarczenie przesyłki, nieważne czy priorytet czy nie.
sam miałem problemy, czekałem na głupi kabel tydzień od dnia wysyłki.

co do porównania to nie byłbym taki szczęśliwy, bo o ile nie widzę problemów żeby death metal napierdalał murzyn, żółty, czy żyd, w końcu sama idea to grać przejebane riffy w przejebanych tempach, tak że tylko śp. Chuck by to ogarnął. Co innego kiedy byśmy mówili o jakimś rasistowskim blek metalu albo ojach czy innych tego typu. Wtedy świeżo nawrócony na chrześcijaństwo murzyn śpiewający piosenki norweskiego zespołu, o paleniu kościołów albo polskiego o tym jak nie lubimy murzynów, arabów i żółtych, którzy niszczą nasz kraj. Tak, to zdecydowanie byłoby zabawne.

Samo rege też mnie wnerwia, muzyka jest irytująca, szczególnie że wszystko wydaje się być na jedno kopyto - ciągle ten sam bit, ciągle te same zagrywki, setki wokalistów śpiewających z tą samą wkurwiającą manierą srającej kozy. Sorry, ale to nie na moje nerwy.
« Ostatnia zmiana: 02 Lut, 2010, 10:03:58 wysłana przez Tolein »