Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1843915 razy)

Online Rot

• Gaduła
Wygrał przestępca, alfons, kibol, cwaniak co wyjebał emeryta na mieszkanie, prostak o charyzmie mokrej ściery z mordą permenentnego idioty.

Dla tego kraju nie ma nadziei, serio.

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
A to on w ogóle miał jakiegoś oponenta? XD
gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Online Rot

• Gaduła

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Sz.P. prezydent Warszawy to, zacznijmy od tego, nie chciał wygrać. Wątek polityczny jest zamknięty, ja nie mam zamiaru otwierać całego tego szamba. Wystarczą mi podstarzali celebryci grzmiący, że wieś jest jak zwykle durna i niedoedukowana, a tak w ogóle to wina lewicy z 5% poparcia że przegrał kandydat z największym wsparciem medialnym.

Spoiler

Edit:
A Czaskowski miał?

Nawet ja bym chyba wygrał z człowiekiem bez własnego zdania.
« Ostatnia zmiana: 02 Cze, 2025, 11:00:12 wysłana przez Filun »

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
A to on w ogóle miał jakiegoś oponenta? XD

Miał, ale ten oponent to sam przegrał dobierając sobie sztabowców powielających rok w rok te same błędy.

Sz.P. prezydent Warszawy to, zacznijmy od tego, nie chciał wygrać. Wątek polityczny jest zamknięty, ja nie mam zamiaru otwierać całego tego szamba. Wystarczą mi podstarzali celebryci grzmiący, że wieś jest jak zwykle durna i niedoedukowana, a tak w ogóle to wina lewicy z 5% poparcia że przegrał kandydat z największym wsparciem medialnym.

Spoiler

Edit:
A Czaskowski miał?

Nawet ja bym chyba wygrał z człowiekiem bez własnego zdania.

Wieś nie ma tu nic do rzeczy. Podziękować trzeba dzieciom z Konfederacji pierdolące coś o oddzieleniu prezydenta od obozu rządzącego itp XD Sam fakt takiego kosmicznego poparcia w przedziale 18-29 to dla mnie z jednej strony abstrakcja, a z drugiej ziobro zdziwienia - nie ma dzisiaj żadnych wzorców moralnych i byle cieć z bramki klubowej walących szluga na wizji nie stanowi żadnego problemu bo BYLE NIE TRZASKOWSKI XDDDD i te chłopki mają czelność jeszcze mówić, że są inteligentni np XDDDDDDDDD
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Wieś nie ma tu nic do rzeczy. Podziękować trzeba dzieciom z Konfederacji pierdolące coś o oddzieleniu prezydenta od obozu rządzącego itp XD Sam fakt takiego kosmicznego poparcia w przedziale 18-29 to dla mnie z jednej strony abstrakcja, a z drugiej ziobro zdziwienia - nie ma dzisiaj żadnych wzorców moralnych i byle cieć z bramki klubowej walących szluga na wizji nie stanowi żadnego problemu bo BYLE NIE TRZASKOWSKI XDDDD i te chłopki mają czelność jeszcze mówić, że są inteligentni np XDDDDDDDDD

Ja tylko przekazuję co Krystyna Janda i spółka przemawia XD A tak w ogóle to to wszystko zamyka się w
przegrał dobierając sobie sztabowców powielających rok w rok te same błędy.

Ja się nie dziwię poparciu konfederackiemu, bo oni chociaż udają że coś tam słuchają - poprzeczka jest tak nisko. Ale nie ma się co martwić, za 2 lata wymiana koszulek, 3 lata później druga kadencja i tak to się życie kręci od X do D

Offline Mother Puncher

• Pr0

Ja tylko przekazuję co Krystyna Janda i spółka przemawia XD A tak w ogóle to to wszystko zamyka się w
przegrał dobierając sobie sztabowców powielających rok w rok te same błędy.

Ja się nie dziwię poparciu konfederackiemu, bo oni chociaż udają że coś tam słuchają - poprzeczka jest tak nisko. Ale nie ma się co martwić, za 2 lata wymiana koszulek, 3 lata później druga kadencja i tak to się życie kręci od X do D

Jerzy Urban to mój inner animal, bardzo za nim tęsknię
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
IMO to powtórka z tego, co było w Stanach, mówiłem to od miesięcy - kampania równie gówniana jak Harris przeciwko Trumpowi, powtarzane te same błędy - zrażanie do siebie ludzi na lewo od centrum, mizianie się na wszelki możliwe sposoby z prawicą, wyciąganie na front prawicowych osób ze swojego establishmentu (Giertych, Nitras), gdy jednocześnie kandydat(ka) jest przez prawicę i tak postrzegany jako lewicowy i złamanie "normalnego" porządku rzeczy. Śmieszy mnie jebanie po Zandbergu, gdy 80-parę procent jego wyborców poszło za Trzaskowskim, gdy jednocześnie uzyskał w okolicach 10 procent Mentzenowców.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ale Wy wszyscy jesteście słabi i krótkowzroczni. Napierdalacie się w internecie niczym w scenach z "Dnia Świra", bo jedni sympatyzują z kibolem z szemranego towarzystwa, a drugi jest za to resortowym dzieckiem komunistów, który wspiera różne organizacje prowadzone przez byłych funkcjonariuszy UB i SB. Obiecują Wam cuda na kiju, a Wy się na to wszystko nabieracie i udajecie, że wszystko jest w porządku jak Wam srają do mordy. PiS teraz ciśnie po Zielonym Ładzie, a sam go wprowadzał razem ze wszystkimi pojebanymi pomysłami typu Fit for 55 i czy ban na nowe spalinówki za dziesięć lat. Za to Tusk ile spełnił swoich obietnic wyborczych? Mimo większości w parlamencie nie potrafili nawet przepchnąć i zamknąć tematu aborcji, o której tak się krzyczy od... od kiedy pamiętam, dodatkowo ujebali swój wyborczy postulat, który w sejmie zgłosiła konfederacja, a mianowicie kwota wolna od podatku na poziomie 60k. Można tak wymieniać w nieskończoność, a Wy się tym podniecacie jak skończeni idioci. Zastanowiliście się realnie ile musicie pracować na litr benzyny, metr nowego mieszkania albo czy jedzenie, które wpierdalacie nie zawiera szkodliwych, toksycznych i rakotwórczych dodatków? Bo to są właśnie realne problemy, które nas dotyczą coraz mocniej, a nie teatrzyk polityki z aktorami, którzy mają na Was tak wyjebane, że ja pierdole i chuja zrobią by Wam realnie pomóc albo poprawić i podnieść komfort życia.

"Cóż szkodzi obiecać", a teraz idźcie się dalej obrzucać gównem jak małpy w zoo.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Mother Puncher

• Pr0
Ale Wy wszyscy jesteście słabi i krótkowzroczni. Napierdalacie się w internecie niczym w scenach z "Dnia Świra", bo jedni sympatyzują z kibolem z szemranego towarzystwa, a drugi jest za to resortowym dzieckiem komunistów, który wspiera różne organizacje prowadzone przez byłych funkcjonariuszy UB i SB. Obiecują Wam cuda na kiju, a Wy się na to wszystko nabieracie i udajecie, że wszystko jest w porządku jak Wam srają do mordy. PiS teraz ciśnie po Zielonym Ładzie, a sam go wprowadzał razem ze wszystkimi pojebanymi pomysłami typu Fit for 55 i czy ban na nowe spalinówki za dziesięć lat. Za to Tusk ile spełnił swoich obietnic wyborczych? Mimo większości w parlamencie nie potrafili nawet przepchnąć i zamknąć tematu aborcji, o której tak się krzyczy od... od kiedy pamiętam, dodatkowo ujebali swój wyborczy postulat, który w sejmie zgłosiła konfederacja, a mianowicie kwota wolna od podatku na poziomie 60k. Można tak wymieniać w nieskończoność, a Wy się tym podniecacie jak skończeni idioci. Zastanowiliście się realnie ile musicie pracować na litr benzyny, metr nowego mieszkania albo czy jedzenie, które wpierdalacie nie zawiera szkodliwych, toksycznych i rakotwórczych dodatków? Bo to są właśnie realne problemy, które nas dotyczą coraz mocniej, a nie teatrzyk polityki z aktorami, którzy mają na Was tak wyjebane, że ja pierdole i chuja zrobią by Wam realnie pomóc albo poprawić i podnieść komfort życia.

"Cóż szkodzi obiecać", a teraz idźcie się dalej obrzucać gównem jak małpy w zoo.

O wypraszam sobie. Ja mam kredyt akurat

Offline excubitor

• Użytkownik
a z drugiej ziobro zdziwienia - nie ma dzisiaj żadnych wzorców moralnych i byle cieć z bramki klubowej walących szluga na wizji nie stanowi żadnego problemu
Wiadomo, wzorce moralne były w filmach Pasikowskiego i Machulskiego o takich bohaterach jak Franz Maurer, które ten przedział 18-29 to może od rodziców zna.
E: bo jeszcze o Lubaszence zapomniałem. Więc teraz gangus będzie mógł pójść do Muzeum Lotnictwa, kurwa jego mać.
« Ostatnia zmiana: 02 Cze, 2025, 13:27:26 wysłana przez excubitor »
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Online Algiz

• Gaduła
Wygrał przestępca, 

Nigdy nie był za nic skazany. Przestępca nie może kandydować na prezydenta według polskiego prawa.
Te rozpaczliwe wystąpienie Rudego w Polsacie też nie pomogło, podobnie jak świr Murański i Kinia z kartofelkami w hospicjum.

Online Rot

• Gaduła
Wygrał przestępca, 

Nigdy nie był za nic skazany. Przestępca nie może kandydować na prezydenta według polskiego prawa.
Te rozpaczliwe wystąpienie Rudego w Polsacie też nie pomogło, podobnie jak świr Murański i Kinia z kartofelkami w hospicjum.

Okej, wyobraź sobie sytuację - zajebałeś rodzinę na autostradzie, spierdoliłeś do Dubaju przed policją. Nie zostałeś jeszcze skazany.
Czy jesteś przestępcą?

Inny przykład.
Zajmowałeś się sutenerstwem, pobiłeś kilka osób. Nikt cię jeszcze nie skazał.
Czy jesteś przestępcą?

I nie, nikt go już nie skaże, bo prezydenta skazać się nie da praktycznie. Typ jest ustawiony, robił co chciał, nie tylko nie poniesie żadnych konsekwencji ale jeszcze zrobili z niego drugą najważniejszą osobę w państwie, do tego z funkcją reprezentacyjną.
Ja bym typa we własnym imieniu do sklepu po bułki nie wysyłał, a co dopiero reprezentować ten kraj. Przecież wszyscy zagraniczni dyplomaci będą dostawali życiorys tego zjeba, i co w nim wyczytają? Że napierdalał się w ustawkach po mordzie, że ogarniał dziwki? Że stał w klubach na bramce? Że wyjebał emeryta na mieszkanie i nie spełnił nawet żadnych obietnic?

A argument że Trzaskowski nie ma własnego zdania to trochę kulą w płot. Nawrocki też nie, zobacz sobie jak u Mentzena przytakiwał ochoczo na wszystko co ten chciał - byle dostać jakiekolwiek poparcie.
Zresztą - już serio wolę bonżura który zna języki i umie się zachować, niż patusa z kominiarką na ryju z lasu.

Online Algiz

• Gaduła
A kogo On zajebał ? O winie decyduje sąd, a nie plotki i oskarżenia. A co do języków to można znać ich nawet dziesięć i w żadnym nie mieć nic do powiedzenia. Cytując klasyka  .. polityka to nie wygłupy, lepiej jak prezydent da komuś w mordę, niż ma dać komuś dupy.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Prezydent elekt w języku polskim ma np. do powiedzenia, że "Chiny spalają 130% światowego wydobycia węgla". XDDD

@niedziak Zgadzam się, co do zasady i właśnie dlatego przeraża mnie, że ludzie są do tego stopnia uwikłani w tę wojenkę polsko-polską, by wybrać kogoś takiego jak Nawrocki na prezydenta tego kraju. Ja pracuję w akademii, więc mnie oś Trump-Nawrocki-Orban absolutnie przeraża, bo to tzw. antyintelektualiści i pewnie czeka nas powtórka z rozmontowywania niewiernych politykom uniwersytetów (Czarnek na szczęscie nie popsuł tyle, ile pragnął popsuć), szczególnie jeśli czeka nas rekonstrukcja rządu z PiSem ponownie u sterów u boku Konfederacji i PSL.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A obecnie są intelektualiści u władzy?

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Antyintelektualizm jest albo nie jest, obecni szału nie robią, ale to nie oni reprezentują ten globalny trend. Zobacz, co z edukacją wyższą od lat dzieje się na Węgrzech, co dzieje się teraz w USA (Harvard nie może przyjmować studentów z zagranicy, co jest równoważne ze śmiercią kliniczną, bo w nauce często kind of chodzi o wymianę idei między ośrodkami) i co PiS próbował rękami Czarnka już wcześniej robić w Polsce.

Spoiler

Offline Pronounce

• Pr0
Parlamentarne teraz będą ciekawe wybory.
Swoją drogą ciekawe, że KO postawiła na twarz/osobistość a PiS postawił na ideowość, wyciągnął typa z szafy o którym nikt nie słyszał i wygrał :D

Offline mwczesniak

• Gaduła
Parlamentarne teraz będą ciekawe wybory.
Swoją drogą ciekawe, że KO postawiła na twarz/osobistość a PiS postawił na ideowość, wyciągnął typa z szafy o którym nikt nie słyszał i wygrał :D

Przecież to przetestowane poprzednio zagranie PiS - wystawili nikomu nieznanego Dudę przeciwko Komorowskiemu i chociaż na początku nikt nie dawał Andrzejowi szans, to jednak ludzie woleli zagłosować na niego niż na Szoguna.
Natomiast odnośnie kandydatów to Karol był tak samo obywatelski jak Platforma jest obywatelska :)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jedynym szczerym Kandydatem był Stanowski.

Offline Mother Puncher

• Pr0
Jedynym szczerym Kandydatem był Stanowski.

Ale z Mazurkiem w dupie czy bez?

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Nawrocki to kandydat tak samo obywatelski jak milicja za komuny.

Pisowski elektorat nie głosuje na kandydata tylko na jedynie słuszną partię. PiS mógłby zamiast Nawrockiego wystawić Trynkiewicza i też by wygrał.
« Ostatnia zmiana: 02 Cze, 2025, 21:59:30 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Online Algiz

• Gaduła

Pisowski elektorat nie głosuje na kandydata tylko na jedynie słuszną partię.

Ale przecież wszystkie elektoraty tak robią, z wyjątkiem tych które nie wystawiają własnych kandydatów tak jak w tych wyborach PSL.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Wygrał przestępca, alfons, kibol, cwaniak co wyjebał emeryta na mieszkanie, prostak o charyzmie mokrej ściery z mordą permenentnego idioty.

Sam sobie odpowiedziałeś jak słabym kandydatem był Trzaskowski skoro ktoś taki miał od niego wyższe poparcie społeczne.

Pisowski elektorat nie głosuje na kandydata tylko na jedynie słuszną partię. PiS mógłby zamiast Nawrockiego wystawić Trynkiewicza i też by wygrał.
Jedni i drudzy syndrom sztokholmski. Jak można od 30 lat głosować na te same ryje osób które nas okradają?

Dla tego kraju nie ma nadziei, serio.

Z wiarą że politycy robią coś dla ludzi i poprawią twoją sytuację to na pewno nie :)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
Z wiarą że politycy robią coś dla ludzi i poprawią twoją sytuację to na pewno nie :)

Hola hola, przecież robią dla ludzi
Spoiler