Wygrał przestępca, alfons, kibol, cwaniak co wyjebał emeryta na mieszkanie, prostak o charyzmie mokrej ściery z mordą permenentnego idioty.
Sam sobie odpowiedziałeś jak słabym kandydatem był Trzaskowski skoro ktoś taki miał od niego wyższe poparcie społeczne.
Słabym - tak, ale czy gorszym od Nawrockiego? Nie, nie sądzę.
Tak samo jak na Trzaska, tak i na Nawrockiego zagłosowali religijni wyznawcy PiS, ale też gówniaki zapatrzone w Brauna i Mentzena.
Nie wiem, czemu Konfederacja robi się tak popularna, ale wiem, że wygląda to na jeszcze skrajniejszy podział niż był do tej pory.
Dla tego kraju nie ma nadziei, serio.
Z wiarą że politycy robią coś dla ludzi i poprawią twoją sytuację to na pewno nie 
Co jest w sumie trochę dziwne, bo w końcu to ludzie na nich głosują i dają im mandat.
Prawda?
...Prawda?
Serio, nadzieja w tym kraju to chyba tylko płatne DLC, w dodatku tylko kosmetyczne.
I hulajnogi zostawione na środku tejże.
I ludzie wyprowadzający psy w jej poprzek.
I kierowcy nie rozglądający się na skrzyżowaniach, albo stających na przejściach dla pieszych.
Tak, zaliczyłem wszystkie te rzeczy na 5 kilometrowym odcinku z domu do pracy.