Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1845468 razy)

Offline Rot

• Gaduła
Wygrał przestępca, alfons, kibol, cwaniak co wyjebał emeryta na mieszkanie, prostak o charyzmie mokrej ściery z mordą permenentnego idioty.

Sam sobie odpowiedziałeś jak słabym kandydatem był Trzaskowski skoro ktoś taki miał od niego wyższe poparcie społeczne.

Słabym - tak, ale czy gorszym od Nawrockiego? Nie, nie sądzę.
Tak samo jak na Trzaska, tak i na Nawrockiego zagłosowali religijni wyznawcy PiS, ale też gówniaki zapatrzone w Brauna i Mentzena.
Nie wiem, czemu Konfederacja robi się tak popularna, ale wiem, że wygląda to na jeszcze skrajniejszy podział niż był do tej pory.

Dla tego kraju nie ma nadziei, serio.

Z wiarą że politycy robią coś dla ludzi i poprawią twoją sytuację to na pewno nie :)

Co jest w sumie trochę dziwne, bo w końcu to ludzie na nich głosują i dają im mandat.
Prawda?

...Prawda?

Serio, nadzieja w tym kraju to chyba tylko płatne DLC, w dodatku tylko kosmetyczne.

___________________ ___________________ ________

Wkurwiają mnie jeszcze piesi włażący na drogę rowerową bez patrzenia, najczęściej albo w telefonie, albo w ogóle wzrok przed siebie i yolo kurwa.
I hulajnogi zostawione na środku tejże.
I ludzie wyprowadzający psy w jej poprzek.
I kierowcy nie rozglądający się na skrzyżowaniach, albo stających na przejściach dla pieszych.

Tak, zaliczyłem wszystkie te rzeczy na 5 kilometrowym odcinku z domu do pracy.

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
III wojna światowa. Spotkanie na szczycie. Tramp. Makaron. Meloni. Merz. Starmer. (...) I wśród nich Nowogrodzki. Wkładając cukierka do gęby woła: GDZIE MÓJ TŁUMACZ???!!

Będzie wesoło xD
mniut i piah

Online Filun

• Gaduła
  • gwiazda mangozjebów
III wojna światowa. Spotkanie na szczycie. Tramp. Makaron. Meloni. Merz. Starmer. (...) I wśród nich Nowogrodzki. Wkładając cukierka do gęby woła: GDZIE MÓJ TŁUMACZ???!!

Będzie wesoło xD

Mógłby być nawet najbardziej wygadany i bystry człowiek na świecie - mnie i tak pewnie przy okazji wojny pierdolnie losowy dron pod Dolnym Muchosrańskiem. Żadnej różnicy.
gitaro-modyfikator-amator

Post Scriptum: specjalne życzenia dla ✨fOrUm sEveNsTriNg✨ kocham was 🤘😤

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Słabym - tak, ale czy gorszym od Nawrockiego? Nie, nie sądzę.
Ty nie, ale większość która zagłosowała już tak twierdzi. Takie "uroki" dupokracji, życia we własnej bańce informacyjnej i niedopuszczania niczego co nie jest zgodne z własnymi przekonaniami i światopoglądem. Potem wielkie zaskoczenie na każdym kroku.

Tak samo jak na Trzaska, tak i na Nawrockiego zagłosowali religijni wyznawcy PiS, ale też gówniaki zapatrzone w Brauna i Mentzena.
Nie wiem, czemu Konfederacja robi się tak popularna, ale wiem, że wygląda to na jeszcze skrajniejszy podział niż był do tej pory.

Polska powiatowa, gówniarze, ludzie niewykształceni, menel i ogólnie patusy 500 plusy. Ta śpiewka wykształciuchów glosujących na lewicę już się dawno wyczerpała ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline excubitor

• Użytkownik

Będzie wesoło xD
w końcu mamy przywódcę, który mógłby pójść na solo z Putinem i nie przegrać od razu :)
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Polska powiatowa, gówniarze, ludzie niewykształceni, menel i ogólnie patusy 500 plusy. Ta śpiewka wykształciuchów glosujących na lewicę już się dawno wyczerpała ;)

Bycie lewicowcem z definicji wyklucza pierdolenie klasistowskich kocopołów - to akurat konserwatyzm pielęgnuje nierówności społeczne jako "przyrodzone i sprawiedliwe". A śpiewka o wykształciuchach to akurat antyintelektualizm, o którym wspominałem :) Jak pokazuje kolejny z kolei prezydent - w pewnych kręgach nawet dr przed nazwiskiem nie świadczy o czyjejś inteligencji, mądrości albo nawet wiedzy o świecie.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
w końcu mamy przywódcę, który mógłby pójść na solo z Putinem i nie przegrać od razu :)

Teraz by miał szanse z ruskim dziadkiem, ale spodziewam się, że putin będąc w wieku nawrockiego to by kandydata pisu na macie wykręcił jak szmatę :D

a taki rafałuch to by mogl tylko wypiąć swój luźny tunel na nadjeżdżający transsyberyjski ciopąg :D
« Ostatnia zmiana: 03 Cze, 2025, 14:22:08 wysłana przez Bjørn »
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Algiz

• Gaduła

Teraz by miał szanse z ruskim dziadkiem, ale spodziewam się, że putin będąc w wieku nawrockiego to by kandydata pisu na macie wykręcił jak szmatę :D

a taki rafałuch to by mogl tylko wypiąć swój luźny tunel na nadjeżdżający transsyberyjski ciopąg :D

To prawda nikt tak pięknie nie jeździ na niedźwiedziu jak Władimir Władimirowicz. A co się tyczy świadomości wyborców, ich znajomość programu kandydata, to po wszystkich stronach konfliktu jest taka sama i wygląda mniej więcej tak.
https://www.youtube.com/shorts/prWli2EHsD8

Offline Bjørn

• Pr0
Nie no, nie ma co tutaj dyskutować, osoby półmózgo-lewackie żyjące w swojej bańce się zesrały i spłakały a chad lewicowi intelektualiści wiedzą, że jaro mógł wystawić dosłownie KOGOKOLWIEK na te wybory i by i tak wygrał z rafaluchem. Bo rafaluch, choć jest zdecydowanie wykształconym, obytym na salonach, biegłym w językach człowiekiem i - porównując do nawrockiego kibola - kandydatem na prezydenta jako osoba jest oczywiście lepszym, to jednak nie udało się przed Polakami ukryć takiego malutkiego, tyci-tyci faktu, że rafaluch reprezentuje nie społeczeństwo, tylko Tfuska i platformę. I to jest taka właśnie zadra, że jak widać Polacy (młodzi, do 40rż) nie chcą tfuskowej Polski. Tylko tyle i aż tyle.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
^To (z poprawką, że z platformiarzy takie lewaki, jak z Ghosta black metal) plus Trzaskowski przede wszystkim kolejny raz z rzędu nie miał pomysłu na siebie - Nawrocki był chociaż wyraźny w tym, że "reprezentuje narodowców i patriotów", a Trzaskowski startował jak na umowę o pracę z bogatym CV, a potem próbował uciekać od ksywki "tęczowy Rafał" waląc piwo z Mentzenem i broniąc ustawy wywalającej składkę zdrowotną. A jego tzw. "program" to w 99% program platformy sprzed 1,5 roku w sprawie którego chuja zrobiła zasłaniając się w prawie każdej sprawie PSLem. Prawicy nie przekonał, bo nikt nie lubi jak się go robi w chuja, a jego docelowy elektorat mimo wszystko nie poszedł tak licznie jak miał, bo też nie lubi być robiony w chuja. Bonusowa runda: Wszyscy srali na Zandberga, że nie wypucował berła kandydatowi platformy, a to jego elektorat ruszył wierniej niż elektorat Biejat i Hołowni.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Bycie lewicowcem z definicji wyklucza pierdolenie klasistowskich kocopołów - to akurat konserwatyzm pielęgnuje nierówności społeczne jako "przyrodzone i sprawiedliwe". A śpiewka o wykształciuchach to akurat antyintelektualizm, o którym wspominałem :) Jak pokazuje kolejny z kolei prezydent - w pewnych kręgach nawet dr przed nazwiskiem nie świadczy o czyjejś inteligencji, mądrości albo nawet wiedzy o świecie.
Odleciałeś trochę :)

O nierównościach można mówić wyłącznie przy takim samym trybie zatrudnienia. Więc w przypadku pracy zlecenie/etat one nie są aż tak znaczące. Inna sprawa to stałe zniżkowanie wartości pracy specjalistów, przed wojną były o wiele większe rozwarstwienia.

Jeśli porównujesz natomiast "wynagrodzenia" właścicielskie z etatowcami to rozwiązanie jest bardzo proste. Akcje pracownicze, gdzie zysk dzielony jest w formie dywidendy z pracownikiem który jest współwłaścicielem firmy w której pracuje. I do tego nie trzeba mieć rządu bo jest to obecnie legalne.

Lewica ze swoimi walkami o równości klasowe zapomina jeszcze o czynniku ludzkim i tym że nie każdy chce być uratowany... Przykład. Moja znajoma pracuje obecnie w jednostce miejskiej która zarządza nieruchomościami komunalnymi i socjalnymi. Chcieli zrobić remont kamienicy w której nie ma kibli w mieszkaniach... Potrzeba była zgoda najemcy na przeprowadzenie prac w lokalu. Ani jeden z lokatorów komunalnych nie wyraził zgody na wykonanie toalety w lokalu. Wszystkie nadal są na co drugim piętrze...

Doktor Śmiszek który w co drugim wywiadzie leci do kogoś na "per debil". I oczywiście profesor Kaczyński. U polityków tytułu nic nie znaczą bo wszyscy to kurwie i kłamcy.

"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
I to jest to co pisałem w poprzednim poście. Wy się dalej napierdalacie, bo został wybrany typ z innego plemienia. Nie wiem, czujecie jakąś emocjonalną więź? Syndrom sztokholmski? Jebał Was w dupę jakiś tęczowy zwolennik lewicy czy prawicowy kibol i macie dobre wspomnienia? Biorąc udział w takich wojenkach w internecie pokazujecie jak bardzo jesteście zmanipulowani i podatni na wpływy oraz sugestie.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Huia tam. Rozmowa na poziomie Fender vs Gibson

A wiadomo że czarny Ibek prestige

Online Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
I to jest to co pisałem w poprzednim poście. Wy się dalej napierdalacie, bo został wybrany typ z innego plemienia. Nie wiem, czujecie jakąś emocjonalną więź? Syndrom sztokholmski? Jebał Was w dupę jakiś tęczowy zwolennik lewicy czy prawicowy kibol i macie dobre wspomnienia? Biorąc udział w takich wojenkach w internecie pokazujecie jak bardzo jesteście zmanipulowani i podatni na wpływy oraz sugestie.

Otóż to, dlatego teraz wszyscy grzecznie skupiacie się w tym momenciku na mnie i moim wkurwie.

A mianowicie boję się o moją sytuację zatrudnieniową i wkurwia mnie to, że jest chujnia na rynku pracy i nikt Adasia za bardzo nie chce przyjąć a Adaś mądry i silny przecież i ma Gibson na EMG.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Bycie lewicowcem z definicji wyklucza pierdolenie klasistowskich kocopołów - to akurat konserwatyzm pielęgnuje nierówności społeczne jako "przyrodzone i sprawiedliwe". A śpiewka o wykształciuchach to akurat antyintelektualizm, o którym wspominałem :) Jak pokazuje kolejny z kolei prezydent - w pewnych kręgach nawet dr przed nazwiskiem nie świadczy o czyjejś inteligencji, mądrości albo nawet wiedzy o świecie.
Odleciałeś trochę :)

O nierównościach można mówić wyłącznie przy takim samym trybie zatrudnienia. Więc w przypadku pracy zlecenie/etat one nie są aż tak znaczące. Inna sprawa to stałe zniżkowanie wartości pracy specjalistów, przed wojną były o wiele większe rozwarstwienia.

Jeśli porównujesz natomiast "wynagrodzenia" właścicielskie z etatowcami to rozwiązanie jest bardzo proste. Akcje pracownicze, gdzie zysk dzielony jest w formie dywidendy z pracownikiem który jest współwłaścicielem firmy w której pracuje. I do tego nie trzeba mieć rządu bo jest to obecnie legalne.

Lewica ze swoimi walkami o równości klasowe zapomina jeszcze o czynniku ludzkim i tym że nie każdy chce być uratowany... Przykład. Moja znajoma pracuje obecnie w jednostce miejskiej która zarządza nieruchomościami komunalnymi i socjalnymi. Chcieli zrobić remont kamienicy w której nie ma kibli w mieszkaniach... Potrzeba była zgoda najemcy na przeprowadzenie prac w lokalu. Ani jeden z lokatorów komunalnych nie wyraził zgody na wykonanie toalety w lokalu. Wszystkie nadal są na co drugim piętrze...

Doktor Śmiszek który w co drugim wywiadzie leci do kogoś na "per debil". I oczywiście profesor Kaczyński. U polityków tytułu nic nie znaczą bo wszyscy to kurwie i kłamcy.

Kurica nie ptica, Śmiszek to gach Biedronia (i flipper), ale nie lewica. Nie trzeba nikogo ratować na siłę, chodzi o równiejsze szanse. W tym kontekście pozdrowienia dla wszystkich z kredytami na kilka dekad, albo ludzi na etacie, którzy i tak według banku nie mają wystarczającej zdolności, żeby taki wziąć i walą co miesiąc połowę zarobków do kieszeni landlordów. Pozdrowienia dla osób umierających w kolejkach do lekarzy na niedofinansowaną ochronę zdrowia i ogólnie ludzi z obszarów wykluczonych komunikacyjnie. Jak ktoś uważa, że zdrowiej mu biegać do kibli między piętrami, to już jego sprawa - choć fakt, brzmi to absurdalnie.

@niedziak Ale dla mnie oba te "główne" plemiona to dwa odcienie prawicy - konserwatywno-liberalna i konserwatywno-narodowa. Ja wyłącznie wyzywam na to, że żyję w kraju rządzonym przez ludzi z mniej więcej jednego środowiska (dawny AWS), którzy pokłócili się o jakieś pierdoły i od 20 lat cały kraj żyje ich konfliktem.

Offline Bjørn

• Pr0

Otóż to, dlatego teraz wszyscy grzecznie skupiacie się w tym momenciku na mnie i moim wkurwie.

A mianowicie boję się o moją sytuację zatrudnieniową i wkurwia mnie to, że jest chujnia na rynku pracy i nikt Adasia za bardzo nie chce przyjąć a Adaś mądry i silny przecież i ma Gibson na EMG.

jaka branża wariacie

Online Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.

jaka branża wariacie

Niestety biotechnologia/farma/pokrewne. Straszna chujnia w rejonie Wro z tym.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline excubitor

• Użytkownik
a, no to RIP, było robić "karierę" na uczelni za minimalną krajową i doktorat za pieniądze rodziców. Pozostaje wyjechać do kraju, gdzie jest jakieś R&D
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline Bjørn

• Pr0

jaka branża wariacie

Niestety biotechnologia/farma/pokrewne. Straszna chujnia w rejonie Wro z tym.

Zapraszam na Warmię i Mazury, sam jesteś sobie winien że tam mieszkasz :D

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
a, no to RIP, było robić "karierę" na uczelni za minimalną krajową i doktorat za pieniądze rodziców. Pozostaje wyjechać do kraju, gdzie jest jakieś R&D

Kumpel z liceum dosłownie mi pisał o kończeniu robienia doktoratu z tego w Gdańsku i cieszę się, że jednak zostałem psychologiem XD Psie pieniądze, skrajny mobbing, promotorzy kradnący wyniki badań jako swoje i ogólnie atmosfera "Procesu" Kafki. Chryste, co za ludzie tam okupują akademię - granty rozwojowe na dziesiątki albo i w stronę stu baniek, więc robi się z tego totalny folwark.