Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1750837 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Jezu, nie chcę mieć tu nigdy dzieci, to jest tyle lat zaległości cywilizacyjnej, że nawet nie warto się męczyć. Jebać polskie psy, pamiętacie jak Lubder wykręcił tu kilka osób na forum? Do dziś dylam po sądach, bo policja nie potrafiła go zlokalizować we własnym domu i zawiesili śledztwo. Ja nawet rodzinnych przypadków tego, kiedy policja zawodzi albo jest zwyczajnie chujowa nie będę wymieniał. Nigdy kurwa nie działa albo nie jest dostępny monitoring, przy zgłoszeniu traktują Cię jak intruza i do tego okazjonalnie pałują na pokojowych protestach.

Troche dawno ale o co chodzi z tym Lubderem bo az jestem ciekawy ?
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Online gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Jezu, nie chcę mieć tu nigdy dzieci, to jest tyle lat zaległości cywilizacyjnej, że nawet nie warto się męczyć. Jebać polskie psy, pamiętacie jak Lubder wykręcił tu kilka osób na forum? Do dziś dylam po sądach, bo policja nie potrafiła go zlokalizować we własnym domu i zawiesili śledztwo. Ja nawet rodzinnych przypadków tego, kiedy policja zawodzi albo jest zwyczajnie chujowa nie będę wymieniał. Nigdy kurwa nie działa albo nie jest dostępny monitoring, przy zgłoszeniu traktują Cię jak intruza i do tego okazjonalnie pałują na pokojowych protestach.

Wystawił kilka gratów w atrakcyjnych cenach, a potem nigdy ich nie wysłał (dosłownie była akcja, że sprzedał miesiąc wcześniej gitarę, a jego dziewczyna wrzuciła filmik, jak na niej gra xD) - większości pewnie nawet nie miał. Potem rżnął głupa i walił jakieś schizofreniczne jazdy - wiem, że w moim przypadku o ile nie zobaczyłem już kasy na oczy, to dostał za to oszustwo prace społeczne i coś tam jeszcze.
EDIT: ale musiała się za moją sprawę wziąć nowa prokurator - nawet nie chce mi się rozpisywać mojego zdegustowania "pracą" policji
« Ostatnia zmiana: 26 Mar, 2021, 14:36:04 wysłana przez gizmi7 »

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Wystawił kilka gratów w atrakcyjnych cenach, a potem nigdy ich nie wysłał (dosłownie była akcja, że sprzedał miesiąc wcześniej gitarę, a jego dziewczyna wrzuciła filmik, jak na niej gra xD) - większości pewnie nawet nie miał. Potem rżnął głupa i walił jakieś schizofreniczne jazdy - wiem, że w moim przypadku o ile nie zobaczyłem już kasy na oczy, to dostał za to oszustwo prace społeczne i coś tam jeszcze.
EDIT: ale musiała się za moją sprawę wziąć nowa prokurator - nawet nie chce mi się rozpisywać mojego zdegustowania "pracą" policji

A ruszylo cokolwiek u Ciebie?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rot

• Gaduła
Jebać PiS i Konfederację i Pocztę Polską która od wtorku nie potrafi dostarczyć pierdolonego poleconego priorytetu.
Miałem się w końcu zacząć bawić Flejmem na dobre, struny są gdzieś w Polsce chuj wie gdzie.

Offline Pronounce

• Pr0
A więc tak:

- w biurze jest 12 osób.
- 9 jest zaszczepionych (ja nie jestem)
- żona jednego ze współpracowników w jeden dzień został przetestowana i wyszedł jej wynik pozytywny, dlatego też koleś przetestował się razem z dzieckiem i mają wyniki negatywne. Poradzono im tydzien kwarantanny "jakby co".
- kolejny dzień, żona tego samego kolesia jeszcze raz się testuje i wychodzi tym razem wynik negatywny (tak w ogóle to ona jest zaszczepiona jako jedyna z rodziny), czyli razem z testami męża i dziecka cała rodzina ma wynik negatywny
- ogłoszenie szefostwa, że pracujemy zdalnie w nadchodzącym tygodniu
- kolejny anons: kto się nie zaszczepi do końca kwietnia, ten na początku każdego tygodnia będzie musiał pokazać negatywny wynik bo "social responsability" ale jak sami określają jest to "personal decision" (test na koszt własny oczywiście)
- czyli niezaszczpieni są zagrożeniem dla zaszczepionych ?

To jest robienie kurwy z logiki.
Mój komentarz:

« Ostatnia zmiana: 04 Kwi, 2021, 08:40:21 wysłana przez Pronounce »

Offline spacelord7

• Pr0
A więc tak:

- w biurze jest 12 osób.
- 9 jest zaszczepionych (ja nie jestem)
- żona jednego ze współpracowników w jeden dzień został przetestowana i wyszedł jej wynik pozytywny, dlatego też koleś przetestował się razem z dzieckiem i mają wyniki negatywne. Poradzono im tydzien kwarantanny "jakby co".
- kolejny dzień, żona tego samego kolesia jeszcze raz się testuje i wychodzi tym razem wynik negatywny (tak w ogóle to ona jest zaszczepiona jako jedyna z rodziny), czyli razem z testami męża i dziecka cała rodzina ma wynik negatywny
- ogłoszenie szefostwa, że pracujemy zdalnie w nadchodzącym tygodniu
- kolejny anons: kto się nie zaszczepi do końca kwietnia, ten na początku każdego tygodnia będzie musiał pokazać negatywny wynik bo "social responsability" ale jak sami określają jest to "personal decision" (test na koszt własny oczywiście)
- czyli niezaszczpieni są zagrożeniem dla zaszczepionych ?

To jest robienie kurwy z logiki.
Mój komentarz:
( Obraz usunięty.)

Która to uczelnia? xD

Offline Pronounce

• Pr0
To poważna międzynarodowa firma ;)

Offline Duży Czarny Kogut

• Użytkownik
Niezaszczepieni są zagrożeniem dla niezaszczepionych. Niezaszczepieni są zagrożeniem dla zaszczepionych. Zaszczepieni są zagrożeniem dla niezaszczepionych. I zaszczepieni są zagrożeniem dla zaszczepionych.

Online gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Tzn szczepienie nie wyklucza tego, że można znowu zachorować - po prostu znacznie zmniejsza prawdopodobieństwo i łagodzi objawy.

Offline Pronounce

• Pr0
Tzn szczepienie nie wyklucza tego, że można znowu zachorować - po prostu znacznie zmniejsza prawdopodobieństwo i łagodzi objawy.

Zgadza się, w sumie to wszyscy (niezależnie czy zaszczepieni czy nie) powinni robić regularne testy bo nie wiadomo kto przyniesie.

Offline Duży Czarny Kogut

• Użytkownik
Słyszałem, że ta szczepionka zmniejsza upławy. Ale testy ciążowe trzeba wykonać i tak.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Projektowanie gitar, mój nowy lider. Siedzi człowiek kilka dni nad projektem, pierdolenie się z zależnościami geometrycznymi, erfonomia, grzebanie nad wspólnym DNA wszystkich pozostałych projektów, a ostatecznie wychodzi Suhr Modern Custom po liftingu :facepalm:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline spacelord7

• Pr0
Projektowanie gitar, mój nowy lider. Siedzi człowiek kilka dni nad projektem, pierdolenie się z zależnościami geometrycznymi, erfonomia, grzebanie nad wspólnym DNA wszystkich pozostałych projektów, a ostatecznie wychodzi Suhr Modern Custom po liftingu :facepalm:
Po co poprawiać ideał? ;D

Ostatnio obserwuję projekty od EGC, którzy mają wywalone na proporcje, ergonomię i robią jak im się kreska akurat położy :3

Offline wuj Bat

• Pr0
EGC? Całkiem to przecież zgrabne. Nie są to na pewno żadne koszmarki, jak widzę nieraz na grupie dla lutników ;)
Paczki z głów!

Offline Pronounce

• Pr0
Ciąg dalszy zarządzanie covidowego na Bliskim Wschodzie ;)

Chronologicznie
- ubiegły tydzień: rząd ogłasza, że wszyscy przylatujący muszą pokazać negatywny wynik PCR, z obowiązkowej 7 dniowej kwarantanny hotelowej są zwolnione osoby, które otrzymały dwie dawki sczepionki
(kwarantanna hotelowa jest droga, poza tym wliczającza się do urlopu lub bezpłatnego wolnego - zależnie od pracodawcy)
- dodatkowo osoby, które mają udokumentowany (!) covid też są zaliczane jako zaszczepione więc też są zwolnione z kwarantanny hotelowej. (także całkiem logicznie, musiałbym tylko zrobić test na przeciwciała bo covida już miałem ze dwa tygodnie temu, więc mógłbym wylecieć z kraju bez nerwów i kosztów hotelowej kwarantanny).
- doniesienia medialne o szczepie indyjskim
- wczoraj wieczorem: wszyscy przylatujący z Indii i jeszcze innych 5 krajów z tamtej części świata muszą odbyć tym razem 10 dniową hotelową kwarantannę. Szczepienie czy nie - to nie ma znaczenia.

Nie dotyczy mnie to osobiście ale i tak wkurza.
Są ludzie, którzy wzieli szczepionkę tylko po to aby polecieć do domu i móc bez problemu wrócić (czytaj: bez kosztownej kwarantanny) a tu jeb.
Tutaj jeszcze wchodzi dużo zmiennych typu: czy twój pracodawca zgodzi się na pracę zdalną, czy też to nie jest możliwe z powodu specyfiki stanowiska czy po prostu widzimisie firmy. Dodatkowo czy płatny urlop czy bezpłatny.
Serio, coś wprowadzone z kilkugodzinnym uprzykrzy życie naprawdę wielu ludziom.

Swoją drogą bawi mnie tzw. bottom line: Nie uznajemy szczepionek, które zafundowaliśmy naszym mieszkańcom.  lol
A w tym samym czasie trwa tutaj szeroko zakrojona i promowana szczepień, kraj nie uznaje szczepień wykonanych poza granicami.

Offline wuj Bat

• Pr0
Takie samo mieszanie się zaczęło na Islandii...
Paczki z głów!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Z cyklu z kamerą wśród zwierząt - mieszkańcy w lokalach komunalnych.

Wczoraj skończył się remont, który załatwiałem dla wspólnoty mieszkaniowej. 1,5 roku użerania się z zarządcą nieruchomości, potem ze zdobywaniem ofert, negocjowaniem rabatów i terminów, a na koniec z odbiorami. Wymienialiśmy drzwi do piwnicy i na strych.

Drzwi od piwnicy po 1 dniu (SŁOWNIE JEDNYM DNIU) zostały spizgane tagami przez patusa z mieszkania komunalnego...
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mnie janusze biznesu z allegro wkurwiają. Potrzebowałem felgi do auta (konkretne oryginalne). Krótka akcja typy rozmowa przez telefon o ich stan, dodatkowe zdjęcia. Wszystko wyglądało legitnie, paczka, a właściwie cztery paczki dotarły. Nie bardzo się to zgadzało, ze stanem na zdjęciach, które były robione niby specjalnie dla mnie. Felgi całe brudne, zdecydowanie bardziej obdrapane, a jak założyłem je na wyważarkę to bicie można mierzyć w kilogramach. Gość naprawdę myślał, że przez allegro zrobi dil życia? Wkurwia mnie najbardziej to, że muszę je teraz zapakować, pierdolić się z wysyłką, a na końcu osobno pierdolić się z odzyskaniem kasy za ową wysyłkę.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
@ Nikt: Trza zaczaić się na niego z kumplami i eterem i wydziargać mu takie samo gówno na czole ;)
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Obawiam się że byłby dumny z "Fuck the police" na czole... <facepalm>
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mnie janusze biznesu z allegro wkurwiają. Potrzebowałem felgi do auta (konkretne oryginalne). Krótka akcja typy rozmowa przez telefon o ich stan, dodatkowe zdjęcia. Wszystko wyglądało legitnie, paczka, a właściwie cztery paczki dotarły. Nie bardzo się to zgadzało, ze stanem na zdjęciach, które były robione niby specjalnie dla mnie. Felgi całe brudne, zdecydowanie bardziej obdrapane, a jak założyłem je na wyważarkę to bicie można mierzyć w kilogramach. Gość naprawdę myślał, że przez allegro zrobi dil życia? Wkurwia mnie najbardziej to, że muszę je teraz zapakować, pierdolić się z wysyłką, a na końcu osobno pierdolić się z odzyskaniem kasy za ową wysyłkę.

Niektórzy tutaj wiedzą o mojej nadgorliwości w kwestii bezpiecznego pakowania paczek. No więc jak będzie chciał sprawdzić zawartość przy odbiorze to niech lepiej kurierowi zrobi herbatę, obiad i zamówi damę na co najmniej godzinę.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator

Offline spacelord7

• Pr0

Czyli jak wkurwić ostatnich wyborców xD

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wpisujcie miasta, do których warto się przeprowadzić w niedługim czasie.

Praga.