Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711689 razy)

bandit112

• Gość
Nie mogę znaleźć pracy, a wszystkie drobne i tak przepierdalam na browar.  :facepalm: Muszę coś szybko rozkminić, bo mnie szlag trafi.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Nie mogę znaleźć pracy, a wszystkie drobne i tak przepierdalam na browar.  :facepalm: Muszę coś szybko rozkminić, bo mnie szlag trafi.

Podobno miales jakas zajebistą robotę za worek złota miesiecznie, no nie?
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

bandit112

• Gość

Podobno miales jakas zajebistą robotę za worek złota miesiecznie, no nie?

Miałem

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Za co wyleciales? :)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
za picie? :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Nie mogę zaakceptować multikulti, telewizyjnej tolerancji, bo to od tego się zaczęło wszystko to, co mi się nie podoba w świecie....

....Tak samo w kwestii innych nacji. Mają czelność mieszkać tutaj, chociaż nie znają języka, historii ani kultury. Mamy w parlamencie gościa z Afryki, który nie dość że nie jest Polakiem nawet w 1/100 to nawet nie umie mówić dobrze po polsku. Mam tolerować taką jawna kpine z obywateli tego państwa? To że sami go wybrali nie ma znaczenia - jaką demokracja takie wybory.

I czym to się różni od respektowania zasad i zachowania na forum sevenstring.pl czyli także jakiejś określonej społeczności?
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Dmaligator

• Pr0
Mówiąc o zmianie poglądów mamy na mysli raczej poglądy polityczno-społeczne. Każdy ma swoją wizję tego w jakim świecie chciałby żyć. A skurwinie to na przykład taki Roman Giertych. Nie będę rozwijał tego,  bo wiadomo o co chodzi.

Nie mogę zaakceptować multikulti, telewizyjnej tolerancji, bo to od tego się zaczęło wszystko to, co mi się nie podoba w świecie. Mądrość mojego dziadka polegała na tym, że był jebanym komunistą i to nie z przymusu, ale z własnej woli. Taka była jego wspaniała mądrość. Babkę zamknął w czterech ścianach, bo zrobił dziecko ze znienawidzonym wrogiem, z niemiecką blondynką. Nie intetesuje mnie taka mądrość życiową bo skurwysyn teraz zdycha w samotności i słusznie. 1/4 polskiej krwi jest we mnie i to akurat najgorszej, bo dziad musiał być czerwony.
Mówisz Comm że można przeżyć coś monumentalnego i zmienić przekonania. Zgadza się, ja w ten sposób okreslilem swoje, ale wcześniej nie miałem żadnych. Widizalem jak żyd wyrzuca na bruk trxypokoleniowa rodzinę mojej dawnej dziewczyny. Widziałem jak bez godności i człowieczeństwa pozbawiaja ludzi środków do życia w imię swojej zalosnej zemsty. Jak osmiolatka z kamieniem rozjezdzaja czolgiem w Palestynie. I jeszcze na dodatek stworzyli tę swoją sekte Chrystusa, ktora zburzyla świątynie moich bogów, a później mordowala dopóki ludzie nie wyrzekli się religii Ziemi na rzecz nieśmiertelnego samobójcy który był własnym ojcem. No sorry.
Może kiedyś uratuje mi życie jakiś żyd i będę mógł się z nimi pojednać. Ale jakoś nie wierzę. Tak samo w kwestii innych nacji. Mają czelność mieszkać tutaj, chociaż nie znają języka, historii ani kultury. Mamy w parlamencie gościa z Afryki, który nie dość że nie jest Polakiem nawet w 1/100 to nawet nie umie mówić dobrze po polsku. Mam tolerować taką jawna kpine z obywateli tego państwa? To że sami go wybrali nie ma znaczenia - jaką demokracja takie wybory.

W skrócie chodzi o to, że moim zfaniem to wszystko co xie dzieje wokół nas nie prowadzi do niczego dobrego. A z natury jestem porywczy więc tak się wyrażam.

Oczywiascie chodziło o konwersacje, taptalk i autocorrect.

Wysłane z mojego SGP311 przy użyciu Tapatalka

Samochód masz z Niemiec, pizze z Włoch, kebab z Turcji, kawę z Brazylii, filmy oglądasz amerykańskie, herbatę pijesz z Tajlandii, koszulkę nosisz z Indii, elektronikę z Chin, benzynę z emiratów, litery łacińskie, cyfry arabskie.  Przeszkadza ci emigrant w Polsce - ogarnij się.

Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

bandit112

• Gość

Samochód masz z Niemiec, pizze z Włoch, kebab z Turcji, kawę z Brazylii, filmy oglądasz amerykańskie, herbatę pijesz z Tajlandii, koszulkę nosisz z Indii, elektronikę z Chin, benzynę z emiratów, litery łacińskie, cyfry arabskie.  Przeszkadza ci emigrant w Polsce - ogarnij się.

Kebab ma większy iloraz inteligencji niż banda ciapatych fanatyków. Kebab nie poderżnie Ci na ulicy gardła. No i możesz go zawsze opierdolić.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Kebab to i Ciebie zapewne nie raz upierdolił ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Kebab to i Ciebie zapewne nie raz upierdolił ;)

:facepalm: W Radzieckiej Rosji napewno :D

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Spojrzałem na dyskusję z poprzedniej strony i wkurwia mnie, że nie zdążyłem wtrącić moich jaśnie oświeconych trzech groszy.

Swoją drogą myślałem, że myślenie typu "wszystkiemu winni żydzi" i "orlim pazurem cośtam cośtam" to trochę melodia przeszłości. No, może poza kolegami byłego siostry mojej dziewczyny i jakąś smętną grupką, która ostatnio coś wrzeszczała pod rondem De Palma. Zastanawia mnie czasem czy oni nie widzą, jakie z siebie robią pośmiewisko?

Offline Dmaligator

• Pr0

Kebab ma większy iloraz inteligencji niż banda ciapatych fanatyków. Kebab nie poderżnie Ci na ulicy gardła. No i możesz go zawsze opierdolić.

Ja jestem polak i mogę ci łeb obciąć i to przy samej dupie jak wyżej podskoczysz.

Nie czepiaj się ludzi tylko bandytów.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline wuj Bat

• Pr0
Odpalenie samemu na pych zimnego diesla. Kombi! :evil:

A w ogóle to mam 32 strony nieprzeczytanych postów. Może mi ktoś streścić, co tu się odpierdla ostatnio, gdy mnie nie ma? :D
Paczki z głów!

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
posty nie oznaczają się jako przeczytane, może to dlatego :D

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Ale przynajmniej czasem koledzy Ci pomagają w pchaniu ;) Szymo podrośnie to przynajmniej silnik odpali i będzie prościej!

Posty połączone: 09 Lis, 2013, 23:07:01
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 09 Lis, 2013, 23:07:01 wysłana przez mondomg »

Offline wuj Bat

• Pr0
B. Dalia próbował odebrać mi jedną z nielicznych przyjemności w życiu: sranie :D. Kiedy się, pardą, podcieram, myślę ciągle o... psie przewodniku dla niewidomych. Teraz niech Daliusz łaskawie sam się wytłumaczy ;).
Paczki z głów!

Offline Maciek

• Pr0
Darus widze dalej promuje Jima tylko teraz w innej czesci kraju xp

Offline wuj Bat

• Pr0
Jak dobre, to czemu nie?
Paczki z głów!

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Debile z Marszu Niepodległości. Oglądam livestream i co chwila przed kamerą kibole i neonaziści, podpalanie budynków, rozpierdalanie wszystkiego na drodze demonstracji. Idea może i wzniosła, ale dlaczego ludzie zachowują się jak zwierzęta, kurwa mać.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Debile z Marszu Niepodległości. Oglądam livestream i co chwila przed kamerą kibole i neonaziści, podpalanie budynków, rozpierdalanie wszystkiego na drodze demonstracji. Idea może i wzniosła, ale dlaczego ludzie zachowują się jak zwierzęta, kurwa mać.

Ludzie z tego właściwego marszu idą sobie spokojnie a kibole,neonaziści tylko wykorzystują okazję.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
W to nie wątpię, podobnie jak w to że telewizja pokaże tylko tych drugich. Wkurw dotyczy bardziej faktu, dlaczego tacy ludzie w ogóle istnieją i się całkiem nieźle uchowali.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Powinni przywrócić rzymski zwyczaj i na zamkniętym stadionie zorganizować zgromadzenie niczego nie podejrzewających kiboli, neonazistów, cyganów, ciapatych, syjonów, murzynów, gejuchów i innych oszołomów. :devil:

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 11 Lis, 2013, 18:26:52 wysłana przez Vicol »
synkopy to guwno

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
Taki cytat z dzisiejszego dnia "straż nie została dopuszczona przez demonstrujących do pożaru i nie mogła zgasić ognia". Że kurwa co?

Eh czemu w tym kraju nie może być choć trochę normalnie....

Offline wuj Bat

• Pr0
A mi wszystko opada, tylko ciśnienie się podnosi, kiedy czytam, że w Korei Północnej rozstrzelano 80 osób za... oglądanie południowo koreańskiej telewizji! W dodatku na stadionach, gdzie spędzono ludzi, żeby to oglądali. Czy, kuźwa, świat nie może się wziąć za tego zjeba Kima??
Paczki z głów!

Offline blackdahlia

• Pr0
B. Dalia próbował odebrać mi jedną z nielicznych przyjemności w życiu: sranie :D. Kiedy się, pardą, podcieram, myślę ciągle o... psie przewodniku dla niewidomych. Teraz niech Daliusz łaskawie sam się wytłumaczy ;).
Te widyjo przemówia za mnie