Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709424 razy)

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Nie jedz do krajow arabskich w takim razie bo jeszcze tam eksplodujesz.
Na rynku pelbym turystow ;)
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Pasażerowie którzy podczas nawet niewielkich turbulencji drą ryj, że zaraz umrą i w ogóle to on chyba woli pociągiem niż samolotem -.-
mnie to bardziej śmieszy niż wkurwia :D
mnie też śmieszyło, dopóki obserwowałem to jako pasażer, a nie członek załogi :P

Kolejny wkurw - "kupiłem bilet na samolot, więc kurwa z szacunkiem! Nie będę kładł mojego plecaka pod siedzeniem, bo nie i chuj." Czyli jak za 15 euro można stać się Panem świata :P

Offline wuj Bat

• Pr0
Ludzie pazerni na pieniądze mnie strasznie wkurwiają. Narobienie innemu koło dupy by zarobić 20 zł, podjebanie kogoś by zaoszczędzić 30 zł. Ciągłe, wręcz nachalne targowanie się. No kurwa!

Ładnie to tak o koledze z forum? ;)
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ludzie pazerni na pieniądze mnie strasznie wkurwiają. Narobienie innemu koło dupy by zarobić 20 zł, podjebanie kogoś by zaoszczędzić 30 zł. Ciągłe, wręcz nachalne targowanie się. No kurwa!

Ładnie to tak o koledze z forum? ;)

Nie, tym razem to o nikim z forum ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Podłączam się pod Niedzia. Od paru miechów byłem oazą spokoju, nic na mnie nie działało. Do wczoraj - wystarczyła jedna osoba, której prawie nie znam. Na żywo wszystko w porządku - w necie podjazdy i chamskie uwagi.
Straciłem wiarę w fejsbuka.

Offline grz_ost

• Pr0
Nie wiem czy to wymaga jakiegoś komentarza...

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wrzesień.

Offline sylkis

• Pr0
ZUS i NFZ powinny po prostu być nieobowiązkowe i działać na tych samych prawach rynkowych, co ich prywatne alternatywy i wtedy byłoby dobrze.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Nie wiem czy to wymaga jakiegoś komentarza...

Wpisuje się ten filmik w moją teorię o tym w jak pojebanym, nieczułym i zastraszonym społeczeństwie żyjemy.

W każdym NORMALNYM kraju grupa ludzi którzy tam biegali dookoła i krzyczeli, zlinczowała by tych strażników na miejscu. Osoba która nie udziela pomocy choremu w czasie ataku padaczki, bije leżącego w 4 osoby zamiast go od razu skuć traci u mnie mandat stróża prawa i jest zwykłym przestępcą.

W Brazylii ludzie robią burdy na kilkadziesiąt tysięcy osób za podwyżkę cen biletów o 7 %. Polska wynegocjowała najwyższe stawki za gaz w całej europie i wszyscy się cieszą że dostaną rachunek o 3 zł niższy niż poprzedni...

W tamtym roku policjant w cywilu na marszu równości skopał przed kamerą jednego z protestujących. I co? I kurwa został pozbawiony możliwości wykonywania zawodu na 6 lat. To ja się pytam jakim prawem za 6 lat policjant który usiłował zabić (bo kopanie kogoś glanem w głowę nie jest dla mnie pobiciem a usiłowaniem zabójstwa) ma prawo wykonywać dalej służbę a byle cieć w budce musi mieć zaświadczenie o niekaralności do tego żeby pilnować parkingu w tesco...
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
W każdym NORMALNYM kraju grupa ludzi którzy tam biegali dookoła i krzyczeli, zlinczowała by tych strażników na miejscu.
Tak, samosąd to normalna i cywilizowana odpowiedź na wszystko. ;)

W Brazylii ludzie robią burdy na kilkadziesiąt tysięcy osób za podwyżkę cen biletów o 7 %.
Brazylia to wzór cywilizowanego kraju. ;) Burdy to oznaka cywilizowania. ;)

Gdybyś zajrzał ostatnio do Warszawy, to zobaczyłbyś w samym centrum ludzi zbierających podpisy pod protestem przeciwko podwyżkom cen biletów. Tak to się robi w cywilizowanym kraju.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Gdzie napisałem że cywilizowane rozwiązania są dobre? :) wręcz przeciwnie
Cywilizowane rozwiązania się nie sprawdzają i nie są normalnymi zachowaniami ;)

Przez cywilizowane zachowania ludzie którzy powinni kopać rowy dostają uprawnienia żeby pałować ludzi a najemników wysyłanych w celu okupacji niepodległych krajów nazywa się bohaterami i wręcza im się najwyższe odznaczenia państwowe. To jeśli chodzi o kwestie używania przemocy.

W cywilizowanych krajach władza każe Ci zdychać w kolejce do lekarzy chociaż połowę zarobków oddajesz w postaci podatków? - jak chłopi mięli płacić dziesięcinę to się zdaje rewolucją u nas skończyło ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Gdzie napisałem że cywilizowane rozwiązania są dobre? :) wręcz przeciwnie
Cywilizowane rozwiązania się nie sprawdzają i nie są normalnymi zachowaniami ;)
Czyli ogólnie rzecz biorąc uważasz, że powinniśmy rzucić to wszystko w diabły i wrócić do prawa dżungli? ;)
Przez cywilizowane zachowania ludzie którzy powinni kopać rowy dostają uprawnienia żeby pałować ludzi
Może preferujesz, żeby zamiast tego ten, kto jest po prostu fizycznie silniejszy egzekwował prawo tak, jak uważa? To się nazywa dyktatura i generalnie się nie sprawdza.
a najemników wysyłanych w celu okupacji niepodległych krajów nazywa się bohaterami i wręcza im się najwyższe odznaczenia państwowe. To jeśli chodzi o kwestie używania przemocy.
40 lat temu ci "najemnicy" nie mieli specjalnie wyboru, czy iść na wojnę, czy nie. Tutaj wciąż jest sporo do zrobienia, ale ja na przykład cieszę się, że żyję w kraju, w którym nikt nie wcieli mnie przymusowo do armii.
W cywilizowanych krajach władza każe Ci zdychać w kolejce do lekarzy chociaż połowę zarobków oddajesz w postaci podatków?
W niecywilizowanych krajach nie ma lekarzy. ;)

Offline blackdahlia

• Pr0
Masz tatę senatora czy co?
(hyhyhyhyhyhyhyhyhyh yhy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Problemem, jak zwykle, jest niemożliwość stworzenia takiego sytemu, który by pasował KAŻDEMU.Wytknąć nieprawidłowość potrafi każdy, kto potrafi logicznie myśleć - ale zaproponować rozwiązanie to już inna para kaloszy, gdyż ZAWSZE znajdzie się ktoś poszkodowany. I bądź tu mądry, bo prawo większości też nie jest zawsze sprawiedliwe.

IMO przydałby się w końcu ktoś z jajami w polskiej polityce, idealista, nie żaden pozer Palikot ani kosmita Korwin-Mikke - ktoś, kto miałby jasne, mocne poglądy, wyznaczony gotowy plan na to, co chce zrobić podczas swoich rządów. Ekonomista, a nie bojownik o wiarę/włazidup_nic_się_nie_stało. Bezwzględny profesjonalista, który walczyłby o dobro kraju, a nie o słupki poparcia i elektorat albo to, czy jest prawicowy, czy lewicowy. Liczy się efekt, a nie poglądowa otoczka, na którą i tak 90% ma w dużej mierze wy*ebane...

Niestety to, że mamy takich rządzących zależy w dużej mierze od wyborców, a jak ponad 30% z nas wierzy, że Smoleńsk to był zimnokrwisty zamach, raczej na zmianę trzeba będzie zaczekać jeszcze z pokolenie/dwa. Chociaż na to też wpływa to, że w telewizji zamiast pokazywać poważne fakty, wpadki, sukcesy, mówi się o murzynie w sejmie, zdaniu kościoła o in vitro (WTF jesteśmy państwem ŚWIECKIM, jak może kogokolwiek w sensie prawnym obchodzić zdanie Kościoła Katolickiego albo jakiegokolwiek innego... Latający potwór Lasagne popiera In Vitro, jakoś nikogo to nie obchodzi) i innych głupich pierdołach.

Swoją drogą, jak kogoś w Stanach wybierają np. do kongresu, to cały czas mu patrzą na ręce i pilnują, by wypełnił to, do czego się zobowiązał. U nas nikt tego nie pilnuje i politycy obiecują Utopię, a kończy się na obietnicach.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Hm idealista z jajami  < zadumał się >   NI MA  , gatunek wzajemnie się wykluczający ;)

Offline sylkis

• Pr0
Nie no, historia zna paru takich i to wszystko najwięksi przywódcy: Aleksander Wielki, Juliusz Cezar, Czyngis-chan, Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, Władzimir Lenin, Jozef Stalin, Mao Tse-tung... Teraz jeszcze pytanie jakie są ich ideały.
« Ostatnia zmiana: 25 Cze, 2013, 10:01:43 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
U większości z nich idee to była przykrywka i mydlenie oczu

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jesteśmy w niezłej dupie. Ja, jako pokolenie, czuję się osobiście oszukany przez naszych decydentów. Od ponad 20 lat powtarzają mi te różne chuje, że jestem z gównianego, nieważnego, chujowego, zacofanego kraju, w którym nie ma i nie było nic wartościowego, więc należy wszystko natychmiast sprzedać, bo inaczej nic nie będzie z tego. A potem ewidentnych zdrajców (świadomych, czy po prostu chciwych i głupich - nie interesuje mnie to) działających na szkodę kraju pokazują w tv jako bohaterów i wzory do naśladowania, zamiast ich powywieszać jak psy ku przestrodze.

Nasza wykształcona, władająca językami młodzież pracuje za 1800 zeta (jak ma szczęście) po zachodnich bankach, albo pół życia zapierdala pół-darmo na wiecznych stażach i "okresach próbnych" w jakichś ochujałych korporacjach. Mnie jako normalnego obywatela płacącego podatki jebią wiecznie karami, radarami i mandatami. Bo z moich pieniędzy, zamiast załatać dziurę w jezdni, te kurwy stawiają radar, dla mojego kurwa "bezpieczeństwa" - wyłącznie po to, żeby mnie bardziej okraść. Tymczasem wypuszczają za kaucją wspólnika gwałtu i pobicia (obczajcie sobie dzisiwjszy nius). Zgroza kurwa.

W międzyczasie Balcerowicz wmawia nam, że "kapitał nie posiada narodowości". No to popatrz sobie chuju na Cypr, Grecję, Hiszpanię, co twoi chciwi koledzy-bankierzy odjebali tam zostawiając zgliszcza za sobą.

Nie wiem, naprawdę nie wiem kiedy z ultraliberała zmieniłem się w konserwatywnego narodowca, ale mi to przestało przeszkadzać.
Po cichutku ostrzę sobie kosę i czekam na ten moment kiedy ktoś się zreflektuje, że może by tak warto ponapierdalać znów.

« Ostatnia zmiana: 25 Cze, 2013, 11:32:40 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline kguitark

• Użytkownik
Nie tylko swoje uczucia tutaj wyartykułowałeś...

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Polska, kraj na wiecznym dorobku...

bandit112

• Gość
A debile z rządu dziwią się, dlaczego jest tak wielka emigracja. W końcu w polsce zostaną same dziadki które już nie mają po co emigrować, a które i tak wymrą.

Spoiler

Offline Przychlast

• Pr0
W międzyczasie Balcerowicz wmawia nam, że "kapitał nie posiada narodowości". No to popatrz sobie chuju na Cypr, Grecję, Hiszpanię, co twoi chciwi koledzy-bankierzy odjebali tam zostawiając zgliszcza za sobą.

O to to. Prywatyzacja i noc teczek to 2 główne fundamenty obecnego ustroju w Polsce. ja myślę, że w 50 lat albo nawzajem się powywieszamy(dobrze) albo zrobią to z nami muzułmanie(źle).

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Prywatyzacja nie jest złą rzeczą, o ile jest robiona umiejętnie i przemyślanie, niejednokrotnie uratowała niektóre spółki, a nawet dała kopa do rozwoju. Ale jeśli się sprzedaje akcje za grosze, jakimś znajomkom, cwaniaczkom, frajerkom to jest, jak jest.

Dziury w drogach to jest konsekwencja źle robionych przetargów, gdzie wybiera się zwykle BYLE NAJTAŃSZEGO, który odwala robotę byle jak, a nawet gorzej. Bo na drogi idzie mnóstwo pieniędzy, ale są po prostu źle rozporządzane. Fotoradary to masakra, zgadzam się, ale np. w Szwajcarii są systemy satelitarne, które mierzą średnią prędkość na niektórych odcinkach - nie da się nie wpaść.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Gizmi przetarg może wygrać najtańsza firma. Projekt przecież mają wszyscy oferenci ten sam.
Problemem jest tutaj zapis odnośnie sposobu realizacji gwarancji, rekomendacji z poprzednich inwestycji, wymaganej ilości zrealizowanych podobnych projektów i najważniejsze NADZORU INWESTORSKIEGO. To że się droga sypie oznacza że ktoś odebrał badziew.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Jeden znajomy robił sporo czasu w drogownictwie, drugi (razem z ojcem zresztą) nadal robi, i nie raz i nie dwa obgadaliśmy temat "co w drogach piszczy" - jakbym wam napisał jak się w tym kraju buduje, w sumie obojętne czy 10m chodnika czy 100km autostrady, to byście nie uwierzyli...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.