Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706636 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Ciekawe ile takich skarg dostali po Brudstoku z Prodigy, gdy do Szczecina jechały chyba tylko 2 pociągi w dzień, oraz kawał północy Polski (a już na pewno Trójmiasto i wszystko po drodze) miało przez Szczecin przesiadkę.

Pewnie żadnej, bo rezerwacje całych pociągów są dopiero od niecałych dwóch miesięcy.
Im więcej skarg pójdzie tym lepiej - będzie to sygnał, że coś jest nie tak. A teraz czemu ktokolwiek miałby dostawiać kolejne składy skoro żadnych sprzeciwów nie ma jak trzeba w kiblu stać? ;)
« Ostatnia zmiana: 06 Maj, 2013, 23:18:46 wysłana przez pivovarit »

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Jak juz pisalem wczesniej, mieszkania w Londynie mnie wkurwiaja. I ludzie mnie wkurwiaja jeszcze bardziej. No nie lubie tych jebanych pasozytow spolecznych. Jestesmy z dziewczyna w nowym, wydawalo sie zajebistym mieszkaniu. Po tych kilkunastu godzinach wiemy, ze wypieprzamy stad jak najszybciej. Dobrze, ze przynajmniej nic jeszcze nie rozpakowalismy.

Offline wuj Bat

• Pr0
Poltergeist?
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
nie lubie pasozytow spolecznych

Sympatycy kóz i turbanów na głowach?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Pewnie żadnej, bo rezerwacje całych pociągów są dopiero od niecałych dwóch miesięcy.
Im więcej skarg pójdzie tym lepiej - będzie to sygnał, że coś jest nie tak. A teraz czemu ktokolwiek miałby dostawiać kolejne składy skoro żadnych sprzeciwów nie ma jak trzeba w kiblu stać? ;)
No wtedy aż w wiadomościach o tym było, więc raczej PKP dobrze wiedziało co się tam działo i jak zadowoleni byli ludzie :D

Co ciekawe rok później jechałem w prawie pustym wagonie, ale to dlatego, ze na samej stacji panował taki burdel, że mało kto się dopchał na pociąg, bo po drodze stali inni do innych pociągów.
Czyli jak był chyba moment, że stały chyba 3 pociągi do różnych stron Polski, to każdy odjechał prawie pusty, bo do żadnego się nie dopchali zainteresowani, bo się wzajemnie blokowali z czekającymi na inne pociągi.
My się nie pierdoliliśmy i ludziom po stole między talerzami w dworcowym barze i przez płot nad głowami innych ludzi napierdalaliśmy, dlatego nam się udało. Też faza.

A wystarczyłoby minimum pomyślunku przy organizacji....
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Mat

• Pr0

Polacy...

Offline Przychlast

• Pr0

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!

Polacy...
No. Moja siorka spierdoliła z okolic, w których mogła się natknąć na "kochanych rodaków". Mamy wizytówkę taką jaką mamy bo niestety, 90% emigracji to zwykła hołota, złodzieje, nieroby i alkoholicy... :/

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Ma ktoś znajomych w Australii? Może tam jeszcze Polaków nie znają?

Offline sylkis

• Pr0
Znają. I w Azjii i Ameryce Południowej też.
Nie wiem jak w Afryce, RPA, ale pewnie też.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Przychlast

• Pr0
Znają, ale w związku ze specyfiką AU są tam cenieni, jeśli masz wykształcenie techniczne chętnie uczynią Cię swoim obywatelem :).

Offline Mat

• Pr0

Polacy...
No. Moja siorka spierdoliła z okolic, w których mogła się natknąć na "kochanych rodaków". Mamy wizytówkę taką jaką mamy bo niestety, 90% emigracji to zwykła hołota, złodzieje, nieroby i alkoholicy... :/
No i ja z reguly staram sie trzymac z dala od nieznajomych mi rodakow, a juz tym bardziej z nimi "biznesow" nie robic. No ale ze az taki kutas sie w domu trafi, to nie sadzilem. Gdyby nie to, ze depozyt zaplacony, a to calkiem sporo kaski jest, to bym pedalowi (serio, pedal pedalowaty) pysk obil.

Offline ChopZeWsi

• Pr0
A co takiego ten pedałowaty odjebał?

Offline Algiz

• Gaduła
Pewnie jak sika to nie wyciąga naczyń ze zlewu :)
« Ostatnia zmiana: 07 Maj, 2013, 11:36:05 wysłana przez Algiz »

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

ja znam Australijczyka z Perth, co już 11 miesięcy sobie w Polsce mieszka, bo na wakacje przyjechał. 8) Ogólnie nic do Polaków nie ma.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Algiz

• Gaduła

ja znam Australijczyka z Perth, co już 11 miesięcy sobie w Polsce mieszka, bo na wakacje przyjechał. 8) Ogólnie nic do Polaków nie ma.

Jedenaście miechów ! to pewnie się ukrywa ;) dobrze wie że polska policja go nigdy nie złapie . Ja bym wolał ten czas spędzić w Tajlandii  , bliżej , na pewno taniej ,bezpieczniej , cieplej i przyjemniej .
« Ostatnia zmiana: 07 Maj, 2013, 11:50:10 wysłana przez Algiz »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Ja bym wolał ten czas spędzić w Tajlandii  , bliżej , na pewno taniej , cieplej i przyjemniej .

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

Jedenaście miechów ! to pewnie się ukrywa ;) dobrze wie że polska policja go nigdy nie złapie .

Nie no, do siostry mojej dziewczyny przyjechał i tak sobie pomieszkuje :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline sylkis

• Pr0
Dużo ludzi z Australii przyjeżdża do nas mądrzyć się na uniwerkach, gdzie jeszcze ich po stopach całują ;)

BTW, z perspektywy obcjokrajowców co innego Polacy w Polsce, co innego imigranci z czasów komuny i wcześniej, a co innego Polacy, którzy emigrowali po przemianie ustrojowej i co gorsza wejściu do UE...
« Ostatnia zmiana: 07 Maj, 2013, 14:29:17 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline CmnD

• Gaduła
Guitarproject.pl...
Zamówiłem gałkę do potencjometru. Zapłaciłem za polecony, priorytetowy minute po zakupie. Rzekomo wysłali 26tego kwietna. Gałki ni ma do dziś, a na maila z prośbą o wyjasnienia dostałem informacje, że wysłali ekonomicznym i nie wiedzą kiedy dojdzie. Pal licho te 4zł za polecony, ale jeśli już ktoś coś namieszał, to zdałoby się chociaż najzwyklejsze "przepraszam". Na kolejne, uprzejme i zwyczajne maile już nie raczyli odpisać. Gdybym wiedział, że to tak u nich wygląda, to bym sobie po to pojechał do jakiegoś większego muzycznego w okolicy. Szkoda słów.

Offline Musza

• Pr0
Guitarproject.pl...
Zamówiłem gałkę do potencjometru. Zapłaciłem za polecony, priorytetowy minute po zakupie. Rzekomo wysłali 26tego kwietna. Gałki ni ma do dziś, a na maila z prośbą o wyjasnienia dostałem informacje, że wysłali ekonomicznym i nie wiedzą kiedy dojdzie. Pal licho te 4zł za polecony, ale jeśli już ktoś coś namieszał, to zdałoby się chociaż najzwyklejsze "przepraszam". Na kolejne, uprzejme i zwyczajne maile już nie raczyli odpisać. Gdybym wiedział, że to tak u nich wygląda, to bym sobie po to pojechał do jakiegoś większego muzycznego w okolicy. Szkoda słów.

Też mam z nimi problem aktualnie, zwalili po całości... Jutro jeśli paczka od nich nie przyjdzie zamierzam napisać roszczenie na ich tablicy fb, taka forma wyrażenia swojego niezadowolenia zazwyczaj dużo lepiej działa, niż mail ;)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Nie oni jedni. Nie pamiętam już kiedy miałem ostatnim razem zamówienie z jakiegokolwiek sklepu, które szło tak jak powinno, czyli:

1. dzień - zamawianie towaru, i przelew zrobiony tak żeby system zaksięgował kasę jeszcze tego samego dnia,
2. dzień - wysłanie paczki kurierem albo poleconym priorytetem,
3. dzień - paczka jest u mnie.

Ostatecznie ze względu na banki czy pocztę polską może się to przedłużyć dzień czy maksymalnie dwa, ale ostanio paczka szła do mnie... 11 czy 12 dni, taki mieli "porządek". Teraz resztą też coś co zamówiłem 30go/2go dojdzie do mnie może 9/10go. Ech...

PS. Wkurwia mnie administracja bloku, która najpierw zabiera się do naprawy podobno "od zawsze" zacinającego się domofonu jak pies do jeża, a jak się wreszcie wpieniłem i samodzielnie przelutowałem słuchawkę to zaczęli pierdolić że "na pewno coś się popsuło i teraz to będą musieli reperować całą klatkę" :facepalm:

Oczywiście mogę zamówić u nich prywatne zlecenie, ale chuje biorą za założenie słuchawki za 30zł i dwa luty... 90 :o :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
moje pierwsze zamówienie w guitarprojekcie:
-zamówiłem czarne tremolo do strata - dostałem złote...
i always go full retard

Zomballo

• Gość
Mesa...

Offline Musza

• Pr0
Mnie też doszło zamówienie z błędami - i na chuj ja płaciłem za kuriera jak czekam już 13ty dzień na właściwy towar?

EDIT_napisałem im już dziś
« Ostatnia zmiana: 07 Maj, 2013, 22:08:59 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood