Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702990 razy)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Bo trza kurna grać na gitarze, a nie w jakieś durne gierki, a potem narzekać na forum na brak skilla  ;D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Bo trza kurna grać na gitarze, a nie w jakieś durne gierki, a potem narzekać na forum na brak skilla  ;D

Nie mam wiosła... żadnego :)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Phoenix

• Użytkownik
trv, sprzedałem ps3 i skill poszedł w górę ;)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ja zacząłem z powrotem w WoWa grać. Skilla jak nie było tak nie ma  :D

Offline sylkis

• Pr0
Niedługo na nowych Windowsach trzeba będzie odpalać emulator nie tylko do starych DOSowych gierek, ale i do starszych Windowsów... :D

BTW, Worms Reloaded badali? ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Niedługo na nowych Windowsach trzeba będzie odpalać emulator nie tylko do starych DOSowych gierek, ale i do starszych Windowsów... :D

Już są  :D Chyba nawet wbudowana w systemy jest od visty wzwyż opcja, że możesz aplikacje "w trybie zgodności" odpalać.

Wormsy próbowałem, IMO bez szału, wolę starsze części.

Offline sylkis

• Pr0
Już nawet chyba w 2000 były "tryby zgodności", ale to ciężko nazwać emulatorem, zwłaszcza że zwykle chuja daje ;) no i niby jest XP mode będący upośledzoną wirtualną maszyną dostępną tylko w wyższych wersjach W7 (i nie wiem jak W8), czyli już dużo bliżej emulatora, ale to ciągle nie to.
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość

No, party lepsze.

Offline sylkis

• Pr0
Serio jest różnica?
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
No pewnie. Te nowe są bardziej małedziecifriendly.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
i maja bezsensowne ograniczenie do 4 robaków na zespół. W WWP można bylo miec chyba 8.

Ale! Patrząc na to jak fajnie sie rozwija kwestia starych gier, czyli wznowienie Age of Empires II na steamie, Baldur's Gate Enhanced, czy remaster DuckTales i fakt, że Team 17 Software zbadalo już wszelkie możliwości w kwestii Wormsów (2D, 3D, 2D z tłem 3D, różne wariacje wormsów) to myślę ze jest spora szansa że wróca troche do korzeni albo wznowią WWP (choćby przez Steama bo to chyba najlepsze wyjście na odgrzany kotlet), bo to, oprócz Armageddonu, najlepsza część całej serii (choć I i II też bardzo lubiłem). Tylko minusem będzie cena, bo pewnie, jak to na Steam przystało, będzie w granicach 19-29eur
B ( o ) ( o ) B S

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Ja gram na wieśle 2-3h dziennie. Naumialem się nawet kilku piosenek monumentuf ostatnio i minęła mi chyba gitarowa depresja, ale czasami muszę odstrzelić parę łbów w CSie, czy tam kretoszczury w gothicu pomordować, żeby przywrócić równowagę we wszechświecie :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Stoję na rozdrożu ścieżki. Jakkolwiek bym nie wybrał mam wiele do zyskania, ale równie wiele do stracenia. Raz już wywaliłem swoje życie do góry nogami i dobrze na tym nie wyszedłem, ale z drugiej strony mam szansę na coś naprawdę fajnego. Jak żyć?!

Offline sylkis

• Pr0
Jak enigmatycznie.
(\__/)    This is Bunny.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jak enigmatycznie.

A weź mnie nawet nie wkurwiaj bardziej ;D

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Wkurwiłem się dzisiaj niemożebnie. Nagrałem playthrough do mojego kawałka, po czym 3 (!) programy do obróbki wideo odmówiły współpracy (Movie Maker, Adobe Premiere CS3 i Sony Vegas Studio). A to się sam wyłączy w środku pracy, a to zła instalacja, a to zły serial, a to cośtam. Chciałem to obrobić dzisiaj, bo w Warszawie będę zapierdalać nad projektem, a nie nad filmikiem. No chuj mnie jasny strzela.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Stoję na rozdrożu ścieżki. Jakkolwiek bym nie wybrał mam wiele do zyskania, ale równie wiele do stracenia. Raz już wywaliłem swoje życie do góry nogami i dobrze na tym nie wyszedłem, ale z drugiej strony mam szansę na coś naprawdę fajnego. Jak żyć?!

Po prostu powiedz, że stoisz w monopolowym i rozmyślasz nad tym którą wódkę wybrać :D
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Po prostu powiedz, że stoisz w monopolowym i rozmyślasz nad tym którą wódkę wybrać :D

Alkohol odstawiłem, powiedzmy, że nie wiem czy do łóżka iść z brunetką czy blondynką, a (niestety!) trójkącik nie wchodzi w grę.
Spoiler

Offline Przychlast

• Pr0
Nie no, blondynka.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
@niedziak

A nie możesz to sprytnie rozłożyć na godziny? Np. blondyna o tej porze, brunetka o tej porze a potem podsumowanie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Chyba nie o kobiete chodzi :P ;D

Offline Dmaligator

• Pr0
stary. rozmawialim.
w skrócie, moim zdaniem, lepiej spróbować i żałować niż nie spróbować i żałować :)

ed.

Wyśpij się dobrze, zobaczysz jak po wyspaniu problemy inaczej wyglądają.
Dobranoc :)
« Ostatnia zmiana: 01 Kwi, 2013, 18:52:44 wysłana przez Dmaligator »
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline grz_ost

• Pr0
Wkurwiają mnie polskie serwisy informacyjne (i internetowe, i telewizyjne). Co chwile słyszy się o aferach, że znaleziono jakiś "szajs" w mięsie, mleku, ciastkach i te redakcyjne kiepy napiszą "Kozie bobki w maśle u 10 producentów". KURWA! Nazwy firm podawać, a nie się cackać. Jak była afera z mięsem z Constaru, tak wszyscy przestali kupować ich produkty. Teraz nie widzę tego ścierwa na półkach w sklepie - i dobrze! Dlaczego media blokują dostęp do takich informacji?

Offline CmnD

• Gaduła
Wkurwiają mnie polskie serwisy informacyjne (i internetowe, i telewizyjne). Co chwile słyszy się o aferach, że znaleziono jakiś "szajs" w mięsie, mleku, ciastkach i te redakcyjne kiepy napiszą "Kozie bobki w maśle u 10 producentów". KURWA! Nazwy firm podawać, a nie się cackać. Jak była afera z mięsem z Constaru, tak wszyscy przestali kupować ich produkty. Teraz nie widzę tego ścierwa na półkach w sklepie - i dobrze! Dlaczego media blokują dostęp do takich informacji?
Bo w mediach są żydzi i masoni. Oni chcą nas otruć i dać nam zdechnąć. A wtedy nadejdzie NWO, Iluminati i Żydzi. Rzekłem.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Tak jakoś.. duszno się zrobiło od tych teorii spiskowych. Łyknę wody z kubka <gulp!>

Ale,ale.. co mnie wkurwia?

1. ja sam
2. szanowny pan dohtór wykładający na mojej alma mater. ok, szanuje go bo były pułkownik i był w Iraku oraz Afganie. Ma wiedzę jakąś tam.. ale kurwa! przedmiot "bezpieczeństwo jądrowe i ochrona radiologiczna" zobowiązuje do tego aby mówić o tym w ujęciu zapewnienia BEZPIECZEŃSTWA (skoro już siedzę na bezpiece..) a nie, kucia na blachę broszury "spotkanie z promieniotwórczości ą" gdzie sporo wiadomości jest przeznaczonych dla pasjonatów/ekspertów. Oczywiście "Nie mam zamiaru zrobić z was speców! Chcę abyście pojęli ogólny sens w każdym z rozdziałów" aha.. maglując jednego studenta przez 1.5 godziny z jednego rozdziału i pytając o szczegóły.

Panie doktorze S. , pls

3. że nie mam kasy aby oddać Ibka do lutnika.. przez to świruje bo nie gram. Jest mi z tym źle.
4. ja sam siebie wkurwiam.
5. pogoda - wypierdalam do Afryki. zaciągnę się jako pies wojny.. posada niezła, postrzelam do bambusów i kasa wpadnie. No i pogoda jaka!
6. moja mamę - terrorystka. NIESTETY.. mieszkam z rodzicami. Wszystko było by gute biten deutsche śmietanen tylko jedno: moja mamę jest katoliczką. Gdy nadchodzi czas postu przed wielkanocą, rozpoczyna się bal murzynów na linii syn(patrz ja) vs. matka (patrz. moja mamę).
Dzisiejsza dysputa? A raczej zawsze jest w post w piątek. Sięgam po mięcho. Darcie się z drugiego końca mieszkania. WTF?! jak wyhaczyła.. no nic.

Mamę: Post jest! Nie można!
Gveir: I? Nie jestem katolikiem.. uszanuj to.
M: Przecież nie dostajesz braku szacunku w domu!
G: Tak? To dlaczego zabraniasz. Mieszkam tutaj.. mam ochotę, jem. Nie jestem katolikiem. Nie moje święto.
M: TO WYPROWADŹ SIĘ I MIESZKAJ NA SWOIM
kurwamać! o.0
G: Wiesz, że to jest terroryzm w czystej postaci.
M: blablabaagghr.. nie podoba się do wypad z domu!
G: Ale ja też tu mieszkam. Nie jestem katolikiem, nie obowiązuje mnie to. Uszanuj to i nie terroryzuj mnie swoją sektą
M: To mój dom i moje zasady
for fuck sake! a ja to co? przypałętałem się? mieszkam bo przygarnęli czy jestem ich synem i to też w jakimś sensie mój dom ?
G: <macha łapą> Z wami to kurwa taka rozmowa jak z dupą. Nie dziw się potem, że Ci nie ufam i o niczym co się dzieje u mnie nie wiesz. <Gveir idzie do siebie>

matka..