Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698545 razy)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
W podręcznym ją chciałeś przewieźć? Jak tak to gratuluję ;)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
No tak, ale do chuja, bez przesady. Mógłbym nią co najwyżej komuś w łeb rzucić. Miałem też ze sobą kabel do gitary i normalnie go mogłem przewieźć, a przecież mógłbym kogoś nim udusić. Miałem też obcinacz do paznokci. Jakbym się wkurwił to bym nim pół samolotu wytłukł. Już nie wspominając o szczoteczce do zębów.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
W sumie masz trochę racji, debilizm w chuj z tymi samolotami i odprawą :P Takie kurwa pierdolenie, że ''dbamy o wasze bezpieczeństwo, dlatego musimy was ograniczyć''. Chuja tam ;D

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Mogłem mieć butikowe hand wired combo 15W za 20% ceny, ale spóźniłem się jeden dzień -.-

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Kupiłem se takom fajnom lutownice do elektroniki, żeby se blekouty zamontować jak wrócę na obczyzne, a chujki z lotniska mi ją kazali wyjebac przy odprawie. Chamy wredne.
transformatorowa Lutola? czytaj: urządzenie w kształcie miotacza promieni zagłady? ;D
Pewnie bali się, że Polak będzie chciał se ołowiową polutować. :D :P Chuja tam :P W ramach zemsty wyeksportujem kolejną rolkę Sn60Pb40 do krajóf łunii. :P
synkopy to guwno

Offline maclaren2

• Użytkownik
Bali sie, że im przelutujesz kable w samolocie :P

bandit112

• Gość

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mnie wkurwiają sprawozdania z fizyki oraz sesja. Z drugiej strony wszystko mnie wkurwia i mam ochotę komuś przyjebać, ale wkurwia mnie, że jak komuś przyjebię to znów narobię sobie kłopotów. Ehhh, jak tu się nie wkurwiać?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Każde nasze wkurwienie jest wywołane naszą nieakceptacją rzeczywistości połączoną ze świadomością, że niekoniecznie mamy na nią wpływ :D
Chill, na spokojnie łatwiej ten wpływ wywrzeć, niż pod wpływem emocji - a jeśli nie ma szans na ów wpływ, to tym bardziej nie ma sensu w dopierdalaniu sobie :)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Każde nasze wkurwienie jest wywołane naszą nieakceptacją rzeczywistości połączoną ze świadomością, że niekoniecznie mamy na nią wpływ :D
Chill, na spokojnie łatwiej ten wpływ wywrzeć, niż pod wpływem emocji - a jeśli nie ma szans na ów wpływ, to tym bardziej nie ma sensu w dopierdalaniu sobie :)
-Paulo Coelho

fix'd

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Każde nasze wkurwienie jest wywołane naszą nieakceptacją rzeczywistości połączoną ze świadomością, że niekoniecznie mamy na nią wpływ

Nie.
Twoja teoria idzie się walić w momencie kiedy przyczyna niepowodzenia leży we mnie (nie zrobiłem czegoś, choć posiadam wystarczające zasoby do dokonania tego, ale mi się nie chciało). Nieakceptacja rzeczywistosci - tak. Brak wpływu - niekoniecznie.
B ( o ) ( o ) B S

Offline sylkis

• Pr0
Jeśli ci się nie chciało, to znaczy, że nie potrafiłeś się zmusić i wkurwia cie to, że nie mogłeś na siebie wpłynąć i spiąć dupę, więc się zgadza wszystko ;)
Właśnie o to chodzi, że wkurwienie jest tak naprawdę na siebie, że się nie mogło (nawet z przyczyn wewnętrznych, jak lenistwo) zmienić rzeczywistości tak, jakby się chciało.
(\__/)    This is Bunny.

Offline shitol

• Gaduła
sklep guitarcenter.pl
wystawiają na stronie produkty które będą mieli może za miesiąc
i zamiast zwracać kasy za zamówenie na podane przeze mnie konto to kasa poleciała nie wiadomo gdzie nie wiadomo do kogo

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
sklep guitarcenter.pl
wystawiają na stronie produkty które będą mieli może za miesiąc
i zamiast zwracać kasy za zamówenie na podane przeze mnie konto to kasa poleciała nie wiadomo gdzie nie wiadomo do kogo

I know the feeling bro.jpg

zamowilem od nich set sh-4 sh2 (hot rodded set, tak to sie zwalo) za pobraniem, mialo byc 400zl, jak przyjechal kurier i strzelil cena wyzsza o jakies 150zl to podziekowalem i wkurwiony zadzwonilem do nich, powiedzieli ze nie mieli juz tego na stanie wiec wyslali mi owszem te przetworniki...ok fajnie ale czemu w cenie jakbym kupowal kazdy z osobna...fkn idiots

ostatecznie dorwalem kazdy z osobna w innych sklepach czy przez allegro
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline sylkis

• Pr0
Z fejsbuka Tomka Martyniaka (bywa u nas na forum):
Niemiecki sklep komputerowy (poziom obsługi):

Dear Tomek!
We have to apologize but unfortunately we do not have a RAM memory which you ordered and that it seemed to us that we have in stock.
Do you agree to the installation of more expensive model at no additional charge?

- No kurwa milordzie!
Ciekawe kiedy no nas dotrze podejście, że to sprzedawca/usługodawca jest dla klienta, a nie na odwrót...
(\__/)    This is Bunny.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Ciekawe kiedy no nas dotrze podejście, że to sprzedawca/usługodawca jest dla klienta, a nie na odwrót...
Miałem dwa razy tak, jak opisałeś.
Raz w sklepie rowerowym, nie było tego towaru, który zamówiłem - dostałem w zamian dużo droższy bez dopłat.
Drugi raz w sklepie z kosmetykami samochodowymi - nie było towaru, dostałem droższy bez dopłat i jeszcze jakies gratisy.

Jednak można - oba sklepy są raczej dużymi i bardzo popularnymi w swojej branży, na pewno o klientów nie muszą walczyć.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline sylkis

• Pr0
No właśnie pewnie dbają o swoją pozycję, nie chcą się wygłupiać i psuć sę renomy takimi brudami, żeby ludzie nadal woleli pójść do nich, niż do konkurencji. Niestety mam wrażenie, że na takich sprzedawców raczej ciężko u nas trafić, choć mam wyobrażenie też jak to pewnie i z drugiej strony wygląda, tj. choć cwaniactwo klientów za granicą też istnieje, to jednak pewnie nie jest tak perfidne i popularne jak u nas...
(\__/)    This is Bunny.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
kupił facet ode mnie rotera i teraz mi pisze, że mu gitara nie odpowiada i chce zwrotu ;s
generalnie nie robiłbym problemu ale hajs już wydałem, a człowiek upierdliwy i nie chce poczekać do nowego roku ;s

dzisiaj dostałem gitarę, spowrotem ze zjebanym potencjometrem bez struny i sprężynki od śrubki z siodełka + musiałem zapłacić 103pln za kuriera!
na szczescie koleś powiedział ze połowe tej kwoty mi zwróci... japierdole...
i always go full retard

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
103pln? To kolumnę 412 ze wzmakiem bym taniej wysłał :D

Ale koles sobie w chuja polecial strasznie. Mogłeś nie oddawać mu kasy
B ( o ) ( o ) B S

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
mondry po szkodzie...
no cóż ludzie chyba od rotera wymagają jakości skervesena :facepalm:

To ten od Rotera?
yup
i always go full retard

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Pewnie bali się, że Polak będzie chciał se ołowiową polutować. :D :P Chuja tam :P W ramach zemsty wyeksportujem kolejną rolkę Sn60Pb40 do krajóf łunii. :P
Rolkę ołowiowej kupioną od ruskiego na bazarze udało mi się przemycić HE HE HE. Unia umrzy.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Orange

• Gość
mondry po szkodzie...
no cóż ludzie chyba od rotera wymagają jakości skervesena :facepalm:

To ten od Rotera?
yup

Men, współczuję. Idiota jakiś, ale ostatnio się tego chujostwa namnożyło

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Śnieg, ślisko jak chuj, mam auto z napędem 4x4 ale KURWA NIE MOGĘ NIM JEŹDZIĆ BO JEBŁY MI WYCIERACZKI! :evil: :evil: :evil:

Orange

• Gość
Hehe. Ja od mikołaja straciłem brzuszek, którego się nabawiłem pracując w pizzerii :D Plus przytyłę 10 kilo...

Spoiler