Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698365 razy)

bandit112

• Gość
przepadł mi stały dostęp do ruchania :(

Offline wojtas

• Nowy użytkownik
przepadł mi stały dostęp do ruchania :(

ręka w gipsie?

bandit112

• Gość
Te, świeżak, nie bądź taki dowciapny!

Offline wojtas

• Nowy użytkownik
Synuś, jestem tutaj dwa lata dłużej niż Ty. Nie należę do "gadatliwych" ale nie mogłem sobie odmówić przyjemności oddania hołdu tak durnemu postowi jaki spłodziłeś.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
B ( o ) ( o ) B S

Offline thornado2

• Gaduła
Synuś, jestem tutaj dwa lata dłużej niż Ty. Nie należę do "gadatliwych" ale nie mogłem sobie odmówić przyjemności oddania hołdu tak durnemu postowi jaki spłodziłeś.

Następny but, który każdemu wkoło lubi pojechać, ale jak coś na niego powiedzieć, to nie wypada i foch i wgl, cały świat. ?

Offline CmnD

• Gaduła

Offline thornado2

• Gaduła

bandit112

• Gość

Następny but, który każdemu wkoło lubi pojechać, ale jak coś na niego powiedzieć, to nie wypada i foch i wgl, cały świat. ?

Kolejny lepszy na forum ;)

Offline thornado2

• Gaduła
Cicho ziomek XD Bronie Cie.

A tak srsly... Trzeba być totalnym idiotą, żeby komuś trollować, a potem się obrażać za odwet LOL

Offline wojtas

• Nowy użytkownik

Każdemu wkoło? Nikomu, nigdy na tym forum nie pojechałem. Dziś po prostu nie mogłem sobie odmówić przyjemności skomentowania postu bandita trzymającego charakterystyczny żenujący poziom. Forum czytam od dawna, ze względu na wysoki poziom merytoryczny co jest rzadkością wśród gitarowych for, ale widząc takie posty ręce opadają i dodam od siebie jeszcze tylko, że wolę nie pisać nic, niż płodzić tego typu gimnazjalne wyznania. Dla dobra czytelników - bndt12 pls STAHP
Obraziłem się foch i wgl na cały świat? Szczerze nie mam pojęcia skąd takie wnioski. Przeczytałem swoje  raptem dwie wypowiedzi dwa razy i dalej nie wiem. Z resztą nie obchodzi mnie to.
To tyle, dziękuję za uwagę :)
« Ostatnia zmiana: 01 Sty, 2013, 20:58:44 wysłana przez wojtas »

Offline sylkis

• Pr0

Sory, musiałem :D
I to tak ogólnie, nie kierując bezpośrednio do żadnej ze "stron" ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

bandit112

• Gość
Cicho ziomek XD Bronie Cie.

A tak srsly... Trzeba być totalnym idiotą, żeby komuś trollować, a potem się obrażać za odwet LOL

nie do Ciebie to było :D

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Oczekiwać wysokiego poziomu merytorycznego w tym topicu -  :facepalm:

Po to jest ten topic, żeby wyrzucić z siebie co tam nas dotyka, czepianie się takich rzeczy jest słabe :facepalm: Wkurwia go to, że nie porucha i tyle, chuj z tym czy to gimbazowe czy nie, strollować można, ale na co to tak zjeżdżać to nie mogę pojąć. Chcesz rzetelnych informacji gitarowych to co robisz w tym topicu? To jest offtop, tu z założenia wypisywane będą takie rzeczy ;)

Spoiler

bandit112

• Gość

Każdemu wkoło? Nikomu, nigdy na tym forum nie pojechałem. Dziś po prostu nie mogłem sobie odmówić przyjemności skomentowania postu bandita trzymającego charakterystyczny żenujący poziom. Forum czytam od dawna, ze względu na wysoki poziom merytoryczny co jest rzadkością wśród gitarowych for, ale widząc takie posty ręce opadają i dodam od siebie jeszcze tylko, że wolę nie pisać nic, niż płodzić tego typu gimnazjalne wyznania. Dla dobra czytelników - bndt12 pls STAHP
Obraziłem się foch i wgl na cały świat? Szczerze nie mam pojęcia skąd takie wnioski. Przeczytałem swoje  raptem dwie wypowiedzi dwa razy i dalej nie wiem. Z resztą nie obchodzi mnie to.
To tyle, dziękuję za uwagę :)

Ten kto mnie jeszcze nie zna, bierze moje trollposty na serio. Czasem lubię sobie pierdolnąć coś głupiego na forum ot tak, bo nie dbam jak niektórzy o jakąś reputacje tutaj. To tylko forum. Dobrze wiem jak jestem odbierany przez większość i się nie dziwie, ale żeby aż tak serio do tego podchodzić...

Offline sylkis

• Pr0
Czasem lubię sobie pierdolnąć coś głupiego na forum ot tak, bo nie dbam jak niektórzy o jakąś reputacje tutaj. To tylko forum. Dobrze wiem jak jestem odbierany przez większość i się nie dziwie, ale żeby aż tak serio do tego podchodzić...
Ja przez takie podejście już kiedyś przeczytałem, że powinienem był już dawno się na wszystkich tutaj obrazić... :D
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
Po to jest ten topic, żeby wyrzucić z siebie co tam nas dotyka, czepianie się takich rzeczy jest słabe :facepalm: Wkurwia go to, że nie porucha i tyle, chuj z tym czy to gimbazowe czy nie, strollować można, ale na co to tak zjeżdżać to nie mogę pojąć. Chcesz rzetelnych informacji gitarowych to co robisz w tym topicu? To jest offtop, tu z założenia wypisywane będą takie rzeczy ;)

No właśnie, kurwa. Zostawiłem dziewczynę, nie będę ruchał, więc z głupa napisałem śmieciowy post w śmieciowym topicu i już. Z resztą nie jestem jeden sam, powtarzam, to tylko forum, nawet jeśli się chce wszystko brać na serio to się NIE DA. Bo jak po literkach można wywnioskować czyjąś mentalność czy osobowość.

Spoiler

Posty połączone: 01 Sty, 2013, 21:43:29
Czasem lubię sobie pierdolnąć coś głupiego na forum ot tak, bo nie dbam jak niektórzy o jakąś reputacje tutaj. To tylko forum. Dobrze wiem jak jestem odbierany przez większość i się nie dziwie, ale żeby aż tak serio do tego podchodzić...
Ja przez takie podejście już kiedyś przeczytałem, że powinienem był już dawno się na wszystkich tutaj obrazić... :D

Rachet się obraził XD

Offline sylkis

• Pr0
Rachet się obraził XD
Serio? Myślałem, że go sumienie wzięło, jak mnie czasem, że jestem jednym ze zjebów, które systematycznie psują poziom merytoryczny forum... :D
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
Rachet się obraził XD
Serio? Myślałem, że go sumienie wzięło, jak mnie czasem, że jestem jednym ze zjebów, które systematycznie psują poziom merytoryczny forum... :D

Nie no żartuje sobie. Znam go jedynie przez forum, więc nie będę robił domysłów jaki to on nie jest :)

Z resztą, mam takie samo podejście jak Ty i jestem tego w pełni świadom :D Ale chuj mnie tak naprawdę obchodzi moja opinia na jakimś forum, żeby poznać kogoś trzeba go osobiście poznać, wtedy dopiero można budować sobie o kimś opinie. Bo może się trafić np. taki troll bandit, który w rzeczywistości jest bardzo mądrym, ułożonym i przedsiębiorczym człowiekiem  :-[

bandit112

• Gość

a ja mam taki, HEHE

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Co Wy wiecie o wkurwach na ruchanie...

bandit112

• Gość
Co Wy wiecie o wkurwach na ruchanie...

A CO, RONCZKI ZAGIPSOWALI? EHEHEHEH XDDDDDD

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Pedał bez rąk - I'm speaking it. Nie śmiejmy się już, lol!
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Orange

• Gość
Pierdolony brudas mnie wyruchał. Idę dzisiaj na dywanik do szefa. Już wiem czemu wypłata nie doszła. Chuj by to strzelił.

Posty połączone: 02 Sty, 2013, 08:23:24
aaa i nie mogę spać w nocy

Offline sylkis

• Pr0
W sumie to nie wkurwiło mnie to, a raczej rozśmieszyło, no ale pasuje historyjka tutaj ;)

Rano wstaję na chwilę przed 8 żeby się do pracy na tę 8:45 doczłapać. Komp był włączony bo zostawiłem Winampa na noc.
Umyłem zęby i tak niecałe 10 po 8 idę wyłączyć kompa, a tam znajoma z Rosji do mnie napisała o 8:05. Sę myślę, nie no, pojebało...
Ale dobra, piszę jej, że siema i w ogóle, ale właśnie lecę do pracy, więc nie mogę zbytnio gadać. A ona "a bo wy nie macie wolnego jak my, do 8 stycznia?" - no, nie mamy -_-

Kurde, u nas 1 dzień na kaca, u nich tydzień na klina, jak dwa kalendarze obchodzą :D
(\__/)    This is Bunny.