Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1704224 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A to ktoś Ci dowcip zrobił ? ;D

A co do adima, jak jeszcze palisz jadąc i wywalasz popiół i kipy za okno, które lecą na jadący z tobą samochód to jesteś na mojej podwójnej czarnej liście do odstrzału.
Generalnie powinieneś sobie wyobrazić ze inny kolo spierdalając w popłochu, bo zapewne nie było inaczej, jakoś nie wierzę w Twoją zimną krew, rozjezdza twoich bliskich, sam sie rozpierdala na słupie. Spróbuj a jak nie to sie dobrze rozpędź a sciana sama Ciebie znajdzie,świat nie bedzie po Tobie płakał, szkoda jedynie Twoich starych.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Internetowi wojownicy sprawiedliwości zwyciężyli kolejną ciężką potyczkę.

A co byś proponował? Milczeć, położyć się i czekać, aż Cię jakiś dzieciak autkiem z GTA przejedzie? ;)

Chodziło mi tylko o to, że on i tak z tego nie wyciągnię żadnych konsekwencji bo najwidoczniej brakuje mu jakichś trybów w głowie.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline sylkis

• Pr0
Kurwa to ja w innym topiku napierdalam textwalle nawoływując do przepisowej jazdy (jedynie przez weekend, póki mnie nie ma w domu nie zaglądam tam, spodziewając się dyskusji - tj. dziewczyna by mnie zajebała za przesiadywanie na forumie :D ), zaglądam sę tutaj I KURWA BENC! :facepalm:

Aż brak mi słów. Kurwa mać no. :facepalm:
« Ostatnia zmiana: 10 Wrz, 2012, 12:55:15 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Frantic

• Pr0
Najzabawniejsze w tym jest to jak adim podkulił ogonek. Usunął swoje zdjęcie z awataru i info o swoim bandzie z podpisu. Trochę to żałosne.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Nie miał wyboru. Jeszcze by ktoś go znalazł, poskarżył rodzicom i więcej by auta nie pożyczyli.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
A to ktoś Ci dowcip zrobił ? ;D

A co do adima, jak jeszcze palisz jadąc i wywalasz popiół i kipy za okno, które lecą na jadący z tobą samochód to jesteś na mojej podwójnej czarnej liście do odstrzału.
Generalnie powinieneś sobie wyobrazić ze inny kolo spierdalając w popłochu, bo zapewne nie było inaczej, jakoś nie wierzę w Twoją zimną krew, rozjezdza twoich bliskich, sam sie rozpierdala na słupie. Spróbuj a jak nie to sie dobrze rozpędź a sciana sama Ciebie znajdzie,świat nie bedzie po Tobie płakał, szkoda jedynie Twoich starych.

Czytaj - Ban na Skervensena (mi było by smutno).
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
A jeżeli dodatkowo okazałoby się, że nie sprzątasz kupy po swoim psie to u mnie też masz przesrane.

Spoiler

Najzabawniejsze w tym jest to jak adim podkulił ogonek. Usunął swoje zdjęcie z awataru i info o swoim bandzie z podpisu. Trochę to żałosne.
Bo bandu już nie ma, chłopak był wokalistą, a po takiej nagonce przestał mówić. Siedzi tylko w swoim pokoju przy nocnej lampce i maluje jakieś wieloryby pastelowymi kredkami na kartach A3 z recyklingu udając, że jest bulbasaurem wrcającym do pokeballa po całonocnej walce z Misty i Brockiem.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0

Chodziło mi tylko o to, że on i tak z tego nie wyciągnię żadnych konsekwencji bo najwidoczniej brakuje mu jakichś trybów w głowie.

Ano. Ja się czasem przyłapuję na tym, że zamykam okno forum z wstępnie napisaną jakąś linijką tekstu, bo jednak uznaję, że nie ma sensu, nikomu się to nie przyda, po co pierdzielić jak stary szewc czy moralizować, na domiar złego w internetach. Tym razem po prostu się nie opanowałem... :-/

W temacie - lekko zirytowała mnie własna bezmyślność. Wiedziałem dobrze, że chcę nastroić 25,5" do drop C zatem rozejrzawszy się po szufladzie wyciągnąłem set do siódemki 10-59 i radośnie założyłem od 13 do 59. Kurde. Tu już nawet nie chodzi o twardość takiego naciągu, to po prostu nie brzmi, nie oddycha, takie odnoszę wrażenie. Mądr po szkodzie, kurna bęc.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Już chciałem ci podrzucić fajne rozwiązanie ale skojarzyłem, że ty chyba jednak nie masz problemu z za cienkimi strunami ;)
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline sylkis

• Pr0
Podrzuć tak czy siak. :>
(\__/)    This is Bunny.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D

Ano. Ja się czasem przyłapuję na tym, że zamykam okno forum z wstępnie napisaną jakąś linijką tekstu, bo jednak uznaję, że nie ma sensu, nikomu się to nie przyda, po co pierdzielić jak stary szewc czy moralizować, na domiar złego w internetach. Tym razem po prostu się nie opanowałem... :-/

W temacie - lekko zirytowała mnie własna bezmyślność. Wiedziałem dobrze, że chcę nastroić 25,5" do drop C zatem rozejrzawszy się po szufladzie wyciągnąłem set do siódemki 10-59 i radośnie założyłem od 13 do 59. Kurde. Tu już nawet nie chodzi o twardość takiego naciągu, to po prostu nie brzmi, nie oddycha, takie odnoszę wrażenie. Mądr po szkodzie, kurna bęc.

Dopr C miałem na 13-62, ło co Ci chodzi? :D Toć to godo jok som skurfensyn.
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Już chciałem ci podrzucić fajne rozwiązanie ale skojarzyłem, że ty chyba jednak nie masz problemu z za cienkimi strunami ;)

Ahaha. Dobrze! Zemszczę się jakoś (oczywiście chciałeś napisać "podnieś strój o ton, będzie lepiej"?) :)

Dopr C miałem na 13-62, ło co Ci chodzi? :D Toć to godo jok som skurfensyn.

Okay, I'm a sissy. Od tej pory będę na wszystkie pytania o struny odpowiadał "siedemdziesiąt? takie sznurki...", a skrycie grał w C standard na 11-52 ;)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
10-52 w D-standard na 25.5 i chuj. :P
synkopy to guwno

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Beerceps.

i odkąd zacząłem regularnie ćwiczyć, mam wrażenie, że jest coraz gorzej -.-

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wszystko mnie wkurwia! A najbardziej moje lenistwo. Czego się nie tknę to po chwili zostawiam, bo mnie się nie chce...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
10-52 w D-standard na 25.5 i chuj. :P

11-56 w Drop C na 24,75 i chuj!

Offline Dmaligator

• Pr0
Wszystko mnie wkurwia! A najbardziej moje lenistwo. Czego się nie tknę to po chwili zostawiam, bo mnie się nie chce...
Współczuję twojej kobiecie  ;D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Beerceps.

i odkąd zacząłem regularnie ćwiczyć, mam wrażenie, że jest coraz gorzej -.-
To normalne - zaczynasz ćwiczyć i po jakimś czasie mięśnie zaczynają rosnąć, przez co wypychają tłuszcz jeszcze bardziej. Bez diety ciężko…

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ehh mam to samo :/
i always go full retard

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Nauczcie się Panowie wciągać brzuch :)

Offline sylkis

• Pr0
Ale to niezdrowo, trzeba oddychać pełną przeponą, co wyklucza wciągnięty brzuch... :D

trolololo ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
To chodźcie dumnie wyprostowani a nie jak Tofik w pewnym kabarecie.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Nie garb się! Jest żuczek!
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Na razie doszedłem do wniosku, że regularne bieganie i trochę gimnastyki raz że poprawi kondycję, dwa że coś się zrzuci.
dieta oznacza z kolei brak piwa, a nie jestem pewien, czy to się da znieść ;c

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
da się, ale nie na dłuższą metę - ja rok wytrzymałem (śmiesznie było)
sam mogę biegać, ćwiczyć, cokolwiek, ale snu i dobrego żarełka sobie nie odmówię, o!
i always go full retard