Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701943 razy)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jak ja Cię rozumiem bandyto...
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
http://allegro.pl/lexicon-alpha-studio-interfejs-audio-usb-i2533794323.html

KURWA PSIA MAĆ!! !!!!!!!!!!!!  !! 111111 11 11 one

Nie dałem rady zalicytować bo miałem ważny wyjazd no i nie dałem rady zalicytować. To cudeńko poszło za marne 170zł, za 175zł było by pewnie moje, fail 1000000 :facepalm:

Tez rozumiem Twoj bol, na tydzien przed wyplata musiala sie trafic taka okazja:/
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

bandit112

• Gość
No i jeszcze przeniosłem numer do Play zapominając że mam w telefonie simlocka orange i czeka mnie jeszcze wycieczka do serwisu i wydanie tych dwóch dych... :facepalm:

Offline thornado2

• Gaduła
Gram sobie wczoraj próbę, niemalże generalną bo już lada chwila gig...
Następuje przerwa, wyłączam mojego pięknego Tiny Terorra, za pół godziny wracam, próbuję go włączyć,,,,
 - zero reakcji -

Nie wiem co się stało, nie znam się na ampach. Nie reaguje w ogóle, lampka on/off tez się nie świeci.
Ktoś orientuje co się mogło stać?

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
fuse?

mnie wkurwia, że od poniedziałku mam same sny o tym, że coś na sobotnim gigu się spierdoli (poniedziałek - zapomniałem gitary i poda, wtorek - akurat zapomniałem ale tez coś się stało, no i dziś sen ze ktoś próbował mi zajebać sprzęt)
kurwa boje się grac ten gig :(
« Ostatnia zmiana: 09 Sie, 2012, 13:28:05 wysłana przez sify11 »
i always go full retard

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Z cyklu first world problems:

Wczoraj się dowiedziałem, że moja była płonie nienawiścią do mnie niezmiennie od pół roku.

Ponoć "ptaszki ćwierkają", że "nie zachowuję się jak dżentelmen".

To miłe że o mnie pamięta i w ogóle, ale nie wiem co to za "ptaszki", bo ja tematu nie ciągnąłem jakoś bardzo po rozstaniu i nie rozumiem po co od razu rzucać na mnie swoich przydupasów.

bandit112

• Gość
Jak widzisz kałuże to się w niej kładziesz i ona po Tobie przechodzi, wtedy jesteś dżentelmenem. Kurwa, jak można tego nie wiedzieć  ::)

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Strasznie mnie wkurwia jak umawiam się na oglądanie jakiegoś mieszkania, a na miejscu okazuje się, że opłaty są o 800 zł wyższe niż podane w ogłoszeniu, właścicielka żąda CV od oglądających, na którego to podstawie wybierze lokatorów, albo jakiś stary piernik żąda od studentów umowy na minimum 3 lata.  W dodatku zgoliłem brodę i debilnie teraz wyglądam.

Offline oz

• Pr0
kurier debil, zostawil paczkę u sąsiadów, których nie znam (nowi ludzie ledwo się wprowadzili cholera wie kiedy będą), nie zapytał wcześniej tylko zostawił, specjalnie z pracy się urwałem wcześniej i teraz godziny do odrobienia a gitary nie ma

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
kurier debil, zostawil paczkę u sąsiadów, których nie znam (nowi ludzie ledwo się wprowadzili cholera wie kiedy będą), nie zapytał wcześniej tylko zostawił, specjalnie z pracy się urwałem wcześniej i teraz godziny do odrobienia a gitary nie ma

Zadzwoń do firmy i ich opierdol. Opierdalaj ich tak długo aż Ci ulży. Ja zawsze tak robię : )
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline oz

• Pr0
staram się nie być frustratem, ale z drugiej strony teraz dość mocno jestem wkurwiony

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
Kurier nie ma prawa tak zrobić, to jest wbrew regulaminowi, just sayin...

A ja jestem wkurwiony bo kurwa nigdzie nie ma 2228, ani nikt nie ma regiusa do puszczenia. A ja kurwa nie mam czasu.

Offline CmnD

• Gaduła
zamienione kierunki przwijania scrolla. zamiast na góre idzie w dół i na odwrót. nosz ja pierdole. Weź sie teraz człowieku przestaw.

problem solved.. boże. ile stresu.
« Ostatnia zmiana: 10 Sie, 2012, 00:35:31 wysłana przez CmnD »

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!

Ja tak mialem z debilem z Siodemki, koles 3 razy pod rzad odwalal mi taki numer ze zostawial paczke sasiadom informujac mnie po fakcie, a 4ty raz w przedszkolu ktore znajduje sie na parterze budynku, gdzie potem ta paczka sobie czekala az potem babka z przedszkola zaniosla ja do ktoregos z sasiadow gdzie Ci ogarnieci przyniesli ja do nas, no ale co sie na wkurwialem to swoja droga. Ni chuja nie bylo zapytal czy moze tak zrobic.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
no właśnie ja też nie wiem co oni odwalają...
mają te numery komórek, a nie dzwonią...
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Oz, ja Cię nie podpuszczam, ale przejedź się do ich placówki i zjeb samego kierownika. Ja kiedyś tak zrobiłem z ojcem i pomogło.
« Ostatnia zmiana: 10 Sie, 2012, 09:32:45 wysłana przez Niedziak »

Offline wuj Bat

• Pr0
A ojciec czym podpadł?
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A ojciec czym podpadł?

To historia wyłącznie na 'męskie rozmowy przy piwku' ;)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Wkurwia mnie, że muszę 2 tygodnie od siłowni zrobić sobie przerwę.

Pierdolony ból głowy spowodowany nadciśnieniem, a nadciśnienie spowodowane naciągnięciem mięśni szyi. No kurwa to samo co rok temu, ja pierdolę....

A dziś jeszcze miałem badania krwi, a nuż wyjdzie coś jeszcze gorszego... -_-
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
nie ma co się tak negatywnie nastawiać, bo na pewno wyjdzie nawet jak nic nie ma.
Pocieszę Cię, że ja mam "skręcenie, zwichnięcie i naderwanie więzadeł oraz stawu skokowego stopy prawej" już 3 miesiące bez siłowni, spadek siły 20%-30% i do końca życia przez byle gówniany kamyk jak źle postawię nogę to mi się będzie skręcać. Dodatkowo ze sportów zostaje mi tylko siłownia, bieganie i rower, żadnych zespołowych.

a wszystko przez jebaną 2metrową dziurę na ursynaliach pod sceną, która od razu na drugi dzień została zakopana żeby nie było śladów
« Ostatnia zmiana: 10 Sie, 2012, 10:19:00 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Mój znajomy perkusista ma 4 różne uszkodzenia kręgosłupa, od zmiażdżonego dysku po jakieś pęknięcia... + coś z obręczą barkową. Wyszło robienie za technicznego od małego...

Rehabilitacja 2800zł, w 4 miesiące stracił 15kg mięśni (bo pakował). Ale śmieje się teraz, że niedługo napisze książkę o treningach na leżąco... ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline wuj Bat

• Pr0
A ojciec czym podpadł?

To historia wyłącznie na 'męskie rozmowy przy piwku' ;)
Ale ja ino zażartował, a tu pacz pan ;). Kiedy to piwo?
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Oz, ja Cię nie podpuszczam, ale przejedź się do ich placówki i zjeb samego kierownika. Ja kiedyś tak zrobiłem z ojcem i pomogło.

Nie każdy ma ojca, który jest kierownikiem w firmie kurierskiej
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline oz

• Pr0
Ja po prostu, zadzwoniłem dziś do gościa, spokojnie przedstawiłem sprawę, a ten grzecznie przeprosił i obiecał, że nie się to nie powtórzy, jak się powtórzy to będzie można kombinować jak popsuć komuś opinie w robocie.