Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702391 razy)

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Troszkę wcześniej/dużo później. Po prostu to jest dość prosta do zapamiętania data ;)
znaczy się jakby Ci dali Adam na imię, to mógłbyś to wszystko odbębnić przy jednej okazji? ;D

Ja mam kumpla o imieniu Adam który urodził się 24 grudnia.

Offline Turgon

• Gaduła
Dawniej tak często robiono :P Oboje moich rodziców ma dokładnie taką sytuację :)
Ssiecie.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Dawniej tak często robiono :P Oboje moich rodziców ma dokładnie taką sytuację :)
Nazywają się Adam???? ;)

Offline thornado2

• Gaduła
A tak offtopując...

Od kilku lat ucze się pacyfistycznego, spokojnego podejścia do życia, bez agresji i rozboju, a tu nagle wczoraj prawie bym sowity wpierdol dostał za porachunki sprzed właśnie kilku lat.
Ludzie to jednak mają pamięć.

Dobrze jednak, że mam błyskawiczny refleks i jestem dobrym dyplomatą  XD
Pierwszych trzech ciosów całkowicie uniknąłem, a potem się wygadałem.

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Wygadałeś się gdzie schowałeś ich część kasy?

Mnie aktualnie wkurwia dziura po wyrwanej wczoraj 8emce.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Było nie kraść foremek z piaskownicy :/

A wkurwia mnie niemiłosiernie to, że 90% polaków na emigracji to fałszywe i zawistne kurwiszony.
« Ostatnia zmiana: 05 Sie, 2012, 00:15:52 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
A wkurwia mnie niemiłosiernie to, że 90% polaków to fałszywe i zawistne kurwiszony.

fxd :/

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
zamknijcie dupy polaczki i tak nie umiecie grać
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Kolejna chujwieczemu nieprzespana noc.

Offline Maciek

• Pr0
wkurwia mnie, że woodstock się skonczył

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
woodstock sie skonczyl na kill em all
i always go full retard

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.

Czas się w końcu umyć.

Offline Maciek

• Pr0
Nie chciałem być tak dosłowny...

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
A mnie wkurwilo jak kobieta ktora zatrudnila moja zone do pracy dala jej najpierw umowe na 3 miechy wiadomo standard, po czym przedluzyla ja jeszcze 2 razy (gdzie potem musialaby ja zakonczyc albo dac na czas nieokreslony wreszcie) ale w momencie kiedy przedluzono jej drugi raz umowe dowiedzielismy sie zostaniemy rodzicami, o czym oczywiscie poinformowala swoja szefowa w odpowiednim czasie. Co robi jej szefowa? zatrudnia niby kogos nowego, ale kolega od niej z pracy wygaduje sie przez przypadek ze to juz osoba na jej miejsce, a myk jest ze w takiej sytuacji umowa na czas nieokreslony zostaje przedluzona do nia porodu i potem koniec...zostaje tylko zasilek macierzynski i potem pracy juz nie widac... a przez to ze czula sie na tyle zle ze nie byla w stanie pracowac musiala praktycznie pojsc na zwolnienie od 3 miesiaca juz do konca ciazy co oczywiscie tez dala do zrozumienia mojej zonie jak bardzo jej sie to nie podoba. A glupia suka pewnie tej nowej osobie tak samo przedluzy umowe 2 razy i raczej zwolni (chociaz w przypadku mojej zony to ewidentnie bylo to z powodu ze byla w ciazy ale nic nie udowodnisz), tyle ze nie rozumiem jaki sens jest pozbawianie dalszej pracy osoby ktora zapierdalala za 3 w sumie, bo pizdusie udawali ze maja dwie lewe rece i wciskali jej dodatkowa prace, a nie byla w stanie wiele zdzialac bo jedna z tych osob byl np synek szefowej, ktory udawal ze pracuje. A chciala normalnie po urlopie wrocic do pracy a nie spieprzac na wychowawczy. Juz nie wspomne o tym ze miala slowna umowe o tym ze co 3 miechy ma dostac aneks do umowy podwyzszajacy jej pensje, po informacji o ciazy aneks nie mial miejsca ale jak nie masz na papierze to mozna pomarzyc... jedyne co nas z zona ostatnio "pocieszylo" to informacja ze ta firma sobie kiepsko radzi i niedlugo padnie, co jest smieszne bo nic na to nie wskazywalo - przeniesli sie do wiekszego biura, zatrudnili kilka osob wiecej, mimo wszystko nie uwazam ze by to byl jaki wielki powod do radochy, ale wkurw pozostaje.

a najwiekszy absurd jest w tym ze typiara ktora w tej firmie jest ksiegowa, podczas gdy byla w ciazy (w momencie kiedy moja zone zatrudniono) jej szefowa skakala wokol niej jak dobra ciocia, a wobec mojej zony zachowala sie ponizej krytyki... i wez sie tu nie wkurw...
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline wuj Bat

• Pr0
Przykłady można by mnożyć, right?...
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 "Obrastają w pióra kurwy i złodzieje, zwykły człowiek mocno zgina kark"
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Orange

• Gość
Wkurwia mnie brak wsparcia ze strony creativa do mojego zenVplus. Penisy chcą, żebym sobie coś nowego kupił. Niedoczekanie.

Offline selfslave

• Gaduła
Coś pojebałem z aktywną elektroniką i nie działa tak jak powinno, po czym na domiar złego pękła mie struna i teraz czuję się jak pierdoła :(

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
A ja za chuj nie mogę zrobić czegoś, żeby połączyć w chacie lapciaka z PC przez router... Kurwa jestem głupi, bo ani grupy robocze ani grupy domowe mi nie chcą ruszyć... Jak ktoś wie o co chodzi to PW, bo już drugi dzień siedzę nad tym.

Offline wuj Bat

• Pr0
Od jakiegoś czasu w godzinach w sumie nocnych - na styk z godziną 22:00 - pewien kolo otwiera pod blokiem na oścież drzwi w swoje sportowej furze i na całą ...(tą tę...) puszcza mega gównianą muzę. A to dicho, to country satanic music (kto oglądał ten odcinek Beavisa & Buttheada? ), jakieś bonyemy i biedackie hardroki. Okej... Tylko, że robi to coraz częściej, później i głośniej. Usypiam dziś Następcę, a tu przez zamknięte plastikowe okna tak daje, że ciśnienie mi rośnie wykładniczo i kiedy dygnęła mi żyłka na szyi - wstałem. Otwieram okno - gwiżdżę na kolesia parę razy, nic. Dobra... założyłem pelerynkę i idę na dół do niego.
Ja zawsze zaczynam bardzo grzecznie i jak typ odpowie grzecznie, to nie ma problemu.
Pytam: czy mógłby pan ściszyć muzykę, bo nie mogę uśpić dziecka? Typ odpowiedział w taki sposób, że kiedy mu z kolei odparłem, to po chwili sąsiedzi zaczęli patrzeć co się dzieje. Uciszyło się. Zobaczymy na jak długo. Wróciłem do usypiania Młodego.
Paczki z głów!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
jebnij mu z dyńki bo dres :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Przemocz rodzi przemocz. Jakby co miałbym sąsiadów za świadków, bo nie zaczynam z łapkami - niszczę wroga psychologicznie.
Dziś rano myśl: szkoda mi teraz tego faceta... :D

Spoiler
Paczki z głów!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Spoiler

bandit112

• Gość
http://allegro.pl/lexicon-alpha-studio-interfejs-audio-usb-i2533794323.html

KURWA PSIA MAĆ!! !!!!!!!!!!!!  !! 111111 11 11 one

Nie dałem rady zalicytować bo miałem ważny wyjazd no i nie dałem rady zalicytować. To cudeńko poszło za marne 170zł, za 175zł było by pewnie moje, fail 1000000 :facepalm: