Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703879 razy)

Offline Ad

• Użytkownik
Na pewno po stronie Windowsa jest część winy - są problemy przy Viście/7 i urządzeniach USB, wyszła nawet niedawno łatka mająca to naprawić (u kilku osób w ogóle rozwaliła dźwięk, więc ją wycofali).
A wszystkie triki ze sprawdzeniem oszczędzania energii, wyłączeniem niepotrzebnych programów i posmarowania USB wazeliną to Line6 poleca już na wstępie - z tego co na forach wyczytałem u większości nie pomaga.
Tak czy inaczej, wkurwia mnie to i już ;)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Sylkis, jak u Was wygląda rekrutacja na magisterkę na anglistyce? U nas (o dziwo jak w większości normalnych uniwersytetów) jest egzamin wstępny + rozmowa kwalifikacyjna, także wynik obrony/egzaminu końcowego jest całkowicie nieważny. A jeśli wierzyłeś, że udział w czymkolwiek pomoże Ci niżej niż na doktoracie, to trochę naiwnyś ;)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Nominuje bandita jako czlowieka z najciekawszymi problemami na tym forum.

Mi się dzisiaj wyjebały stery w systemie i w sumie od kiedy wstałem walczę z nimi i komputer ciągle nie na chodzie :(
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline wuj Bat

• Pr0
Nominuje bandita jako czlowieka z najciekawszymi problemami na tym forum.

Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Sylkis, jak u Was wygląda rekrutacja na magisterkę na anglistyce? U nas (o dziwo jak w większości normalnych uniwersytetów) jest egzamin wstępny + rozmowa kwalifikacyjna, także wynik obrony/egzaminu końcowego jest całkowicie nieważny. A jeśli wierzyłeś, że udział w czymkolwiek pomoże Ci niżej niż na doktoracie, to trochę naiwnyś ;)
Brane są pod uwagę ocena z dyplomu i średnia z przebiegu studiów (tak, drugi raz jest brana po uwagę, nie ważne, że ona jest już w ocenie z dyplomu zawarta). TYLKO te dwie rzeczy są brane pod uwagę.

Czyli jak w Szczecinie są chyba ze 4 anglistyki (wliczając to w te wszystkie prywatne) + chuj wie ile wszelkich lokalnych od Świnoujścia po Gorzów, to przy takim konkursie świadectw mam większe szanse na dostanie się do Poznania (LOL!), gdzie jest właśnie rozmowa kwalifikacyjna :/

Pocieszam się tym, że w przyszłym roku u nas też mają ją po niewiem ilu latach wprowadzić, czyli pewnie zaczną odsiewać wszystkich debili z tych Collegiów Balticów i innych Wyższych Szkół Języków Obcych z po prostu wysokimi średnimi, a konkurować o miejsca będę z ludźmi z US z innych roczników, bo jak się wieść rozniesie to pewnie się wszyscy rzucą jak dzikie świnie ;)

Ale do tego czasu nie wiem co robić (pracować miałem tak czy siak więc oprócz tego), chyba będę uderzał w polonistykę na amerykanistyczną specjalność komparatystyczną (jeśli to otworzą, bo to ma ledwo startować, więc może być za mało chętnych, jak nikt prawie o tym nie słyszał :/) i wtedy już chuj, olewam anglistykę, lub w najgorszym wypadku pójdę na rok na BA z rusycystyki, może uda mi się załapać na darmowy kurs językowy, bo ponoć miali siatkę przekształcić tak, że 1 rok rus u nas ma tak wyglądać ;) i za rok właśnie jeszcze raz w anglistykę uderzam.
« Ostatnia zmiana: 12 Lip, 2012, 08:37:25 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline sylkis

• Pr0
Idziesz do dziekana (czy kogokolwiek innego, im wyżej tym lepiej) i przekonujesz, bardziej lub mniej grzecznie, że powinieneś zostać przyjęty. Ja tak wychodziłem dwa kierunki u siebie ;D
Nie działa. Od kiedy Wydział Filologiczny na US istnieje jako osobny od Humanistycznego byt, co roku jest rzesza ludzisk po BA, którzy próbują wykłócić miejsce na MA, bo ich wygryźli ci ze średnimi z prywatnych uczelni.
Dlatego w końcu w przyszłym roku wprowadzą te rozmowy, niestety nasz rocznik się jeszcze nie załapał na to :(

Kurwa, żebym się od razu (a nie nie cały rok temu) dowiedział, że średnia będzie mieć JAKIEKOLWIEK (a ma mało tego - KLUCZOWE) znaczenie, to bym się bardziej starał o dobre oceny ze wszystkich popierdółkowatych przedmiotów, nie akceptował wszystkich 3 i 4 z tych wszystkich gówien typu informatyka, czy filozofia (niesłusznie wychodziłem z założenia, że powinienem się skupiać bardziej na ważnych dla mojego kierunku przedmiotach - BŁĄD!)...
« Ostatnia zmiana: 12 Lip, 2012, 11:17:56 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
To olej anglistykę i pójdź na magisterkę z czego innego. Ja planuję popracować rok i na magisterkę albo od razu, ale zaocznie.

Offline sylkis

• Pr0
No właśnie bardzo intensywnie myślę o tej komparatystyce, tylko żeby mi to otworzyli. A jak nie, to jakoś rok przerwy będę musiał sensownie zagospodarować.

A gdybym miał iść zaocznie, to chyba bez kitu bym próbował uderzać w Poznań, bo kurwa zaoczna magisterka z filologii w Szczecinie :facepalm: to już chyba wolałbym iść prywatnie na językoznawstwo stosowane, albo do szkoły tłumaczy (chuj, że to podyplomówka).
(\__/)    This is Bunny.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Wkurwia mnie, że klon na gryf mi się wygiął... i teraz podstrunnica, która jest prosta do niego nie pasuje... kurwa.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

bandit112

• Gość
Friendzoned.

Posty połączone: 12 Lip, 2012, 21:12:08
Chuj, nagram smutną balladę jutro i mi przejdzie.
« Ostatnia zmiana: 12 Lip, 2012, 21:12:08 wysłana przez bandit112 »

Offline Pronounce

• Pr0
A jednak ;)

Pics or didn't happened;)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Friendzoned.

Posty połączone: 12 Lip, 2012, 21:12:08
Chuj, nagram smutną balladę jutro i mi przejdzie.

Pokaż no ją, to wtedy będzie można powiedzieć czy masz żałować czy nie :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Powiedz jej że chcesz się ruchać, jesli sie nie porzyga to znaczy że jednak masz szansę
B ( o ) ( o ) B S

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy

bandit112

• Gość
Tak się składa, że nawet zdjęć na fejsbuka (jak ja) nie wrzuca, więc no, nawet jakbym chciał... ;) Dobra, nie zamulam już tu, macie tu cycki, cieszcie się życiem :D

Spoiler

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Właśnie wysłałem do super firmy niedaleko domu(praca marzeń, kurwa) CV wraz z kilkunastoma różnymi listami motywacyjnymi do innych firm.
Zapomniałem uciąć niepotrzebnych stron...

Już wiem czemu ludzie się ze mnie śmieją jak do każdej pracy piszę nowy list motywacyjny...

Kurwa.

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
A to się często zdarza. Następnym razem musisz na spokojnie wszystko zrobić, parę minut cię nie zbawi ;). Mnie wkurwia to, że w wielu miejscach, do których aplikowałem wzięli jakichś chamskich i niekompetentnych ludzi. Nie jestem akurat mściwy w tym momencie i nie wyładowuję swojej złości, troszkę tylko kłuje to. Może jak już obskoczę wszystkie stacje i makdonaldy w mieście to mnie wezmą do jakiejś w miarę przyjemnej firmy.

Orange

• Gość
Też tak miałem. Złapałem co się dało, porobiłem parę dni. Zadzwonili z innej firmy i na razie wałkuję dla nich pizze :D jest git - są dni, że siedzę na dupie, jem batona i jeszcze mi za to płacą :D

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Za 20 minut, 15 km od mojego miasta gra Calm Hatchery, a ja dopiero teraz o tym się dowiedziałem...
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

bandit112

• Gość
No to wsiadaj na rower i w droge. Czy w tym schematycznym, poukładanym świecie nie ma miejsca na spontaniczność? :(

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie było czasu, trzeba było poskarżyć się na sevenstringu!
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Miałem jechać z kobietą na weekend nad jezioro, ale jebana burza musiała rozpieprzyć domek, który akurat był zarezerwowany dla mnie oraz ostatnie dwa wolne. Jak żyć?!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ciesz się, że burza nie rozpieprzyła domku dla Ciebie dwa dni później w takim układzie ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline wuj Bat

• Pr0
Kiedyś okazało się na 2h przed wyjazdem, że baba wynajęła domek komuś innemu i zaczynając(!) poszukiwania jakoś późnym wieczorem udało się znaleźć wolny domek i rano tam pojechać. Nie siedź na 7S, ino na telefonie!
Paczki z głów!

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Miałem jechać z kobietą na weekend nad jezioro, ale jebana burza musiała rozpieprzyć domek, który akurat był zarezerwowany dla mnie oraz ostatnie dwa wolne. Jak żyć?!
Wyruchaj ją u siebie w domu.