Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703692 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Własnie mi się przypomniało, że jak rano dosypiałem (drzemka w budziku z telefonu i te sprawy), to mi się takim pół-świadomym (sterowanym) snem śnił zajebisty wauek (w sensie, w locie go sobie układałem): bogaty polifonicznie, wiele różnych partii ze sobą harmonizujących i w ogóle. Oczywiście chwilę po pobudce zapomniałem o nim, teraz mi się sam fakt przypomniał, a melodii nihuja... i to nie jest odosobniony przypadek :/
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Frantic

• Pr0
Widzisz, a mogłeś zdefiniować muzykę na nowo, założyć kapelę która byłaby wielka na świecie, Ty byłbyś multimilionerem i miałbyś wszystko na skinienie palca, każda byłaby Twoja, każdy chciałby być Tobą. To nie, musiałeś zapomnieć.

Offline sylkis

• Pr0
Żebyś kurwa wiedział :P
Ogólnie to tamten post podpada pod kategorię "dlaczego ludziom najlepsze, najkreatywniejsze pomysły przychodzą podczas zasypiania lub we śnie, aby po przebudzeniu ich nie pamiętać"? ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Żebyś kurwa wiedział :P
Ogólnie to tamten post podpada pod kategorię "dlaczego ludziom najlepsze, najkreatywniejsze pomysły przychodzą podczas zasypiania lub we śnie, aby po przebudzeniu ich nie pamiętać"? ;)

Takie rzeczy się ćwiczy, polecam dyktafon i śpiewanie do niego - u mnie to działa :D PO pewnym czasie będziesz na spokojnie sobie całość spiewał :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Wkurwiła mnie wypłata 1117zł. Im dłużej pracuję w tej firmie, tym mniej zarabiam.

wydaje mi się, że najniższa krajowa jest wyższa !!! Faktycznie można sie wkurwić !!

Jest wyższa, ale brutto i mowa oczywiście tylko o umowie o pracę
Mam umowę na pełny etat. Byłem 3 dni na zwolnieniu lekarskim, do tego mam odciągane 50zł na dodatkowe ubezpieczenie, nie było nadgodzin, nie było premii i tyle w temacie. Za miesiąc będzie podobnie. Rok temu miałem stawkę niższą o 1zł/h,  a wypłaty 2x tyle. Strach pomyśleć co będzie jak się skończy sezon.
Teraz 800zł za mieszkanie, a co ja z resztą zrobię?

Offline LukasK

• Prawie użytkownik
Proponuję własny biznes. Trzeba się urobić, odbierać telefony często nawet i koło północy ale opłaca się. Na etacie miałem więcej stresów niż po tym jak założyłem DG. No może tylko wezwanie do US zamienia mi nogi w galaretę :/

@sylkis podobno LSD na twórczość pomaga :)
« Ostatnia zmiana: 11 Lip, 2012, 00:08:48 wysłana przez LukasK »

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Sylkis, jeżeli nie możesz skomponować poza snem fajnych wałków to zacznij pisać teksty.
Prognozuję, że zdeklasujesz Roguca w oka mgnieniu.
Mam nawet propozycję tytułu pierwszej płyty: tl;dr ;)
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Frantic

• Pr0
Sylkis, jeżeli nie możesz skomponować poza snem fajnych wałków to zacznij pisać teksty.
Nie ma kapeli która robiłaby tak długie kawałki.

Offline sylkis

• Pr0
Ja pierdole, ale wy pierdolicie teraz ;)
Nie mam problemów z blokiem twórczym, czy coś, tylko po prostu sę narzekam na to, że jak jakieś fajne pomysły często przychodzą jak mózg jest w trochę innym stanie, to później się je zapomina.

BTW, co do długich kawałków, to bywały kapele, u których cały album był jednym kawałkiem, więc... ;)
« Ostatnia zmiana: 11 Lip, 2012, 01:24:01 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
TEGO typu sytuacje mnie wkurwiają. Nadal wierzycie, że w tym kraju będzie lepiej?

Wkurwiła mnie wypłata 1117zł. Im dłużej pracuję w tej firmie, tym mniej zarabiam.

Mam umowę na pełny etat. Byłem 3 dni na zwolnieniu lekarskim, do tego mam odciągane 50zł na dodatkowe ubezpieczenie, nie było nadgodzin, nie było premii i tyle w temacie. Za miesiąc będzie podobnie. Rok temu miałem stawkę niższą o 1zł/h,  a wypłaty 2x tyle. Strach pomyśleć co będzie jak się skończy sezon.
Teraz 800zł za mieszkanie, a co ja z resztą zrobię?

To masz ponad 3 stówki na balangę ;D

A serio - niestety żyjemy w takim popierdolonym kraju. A jak chcesz coś w nim zmienić to jesteś od razu atakowany. W tym przez te wszystkie pizdy które też chuj zarabiają, ale broń ojcze nie pozwolą ci na zmiany "bo jeszcze będzie gorzej".

Wczoraj o 22:45 wróciłem z pracy, dzisiaj zmieniam transport więc będę po 23ciej. A wyjść z domu muszę ok. 12:50 - więc z 8-godzinnego dnia pracy zrobi się ponad 10-godzinny. Syf, brud, malaria i korniki, ale żyć trzeba. Mam tylko nadzieję na rozwój, bo jak nie to to jebnę po wygaśnięciu umowy fpizdu. Tylko jak śmiałem to powiedzieć Mojej :love: to mam sajgon :facepalm: :evil: :( Tylko za to że powiedziałem prawdę - że praca jest chujowa i mam coraz mniejszą ochotę się zajebywać dla celu którego i tak nie widzę, zwłaszcza że ja z tej kasy nie wydaję praktycznie nic bo nie mam czasu na żadne przyjemności. Czytaj: mogę kupić gitarę ale i tak nie pogram bo nie będzie kiedy. I z tego powodu nie mogę się spokojnie - przepraszam - wysrać, bo zaraz mam telefon "łojojoj co to będzie nic nie mów nie odzywaj się zapierdalaj z debilami nie wychylaj się bo jeszcze będzie gorzej łojojoj".

I do tego się dowiedziałem że w poprzedniej pracy ktoś teraz (po ponad 4ech miesiącach jak odszedłem, hahaha, odwaga cywilna) "mnie nie lubił" bo śmiałem powiedzieć że praca na produkcji to nie jest to co chciałbym robić. Szkoda tylko że - mimo zwolnienia z powodu jebanych "tymczasówek" - osiągnąłem w tej pracy więcej w 15 miesięcy niż niektórzy ludzi w ciągu 5-6-7lat. M.in. dodatkowe uprawnienia instruktorskie (mogłem szkolić innych, może kilkanaście osób na zakładzie miało takie zezwolenie), czy tzw. pełna poliwalencja czyli potwierdzona egzaminem umiejętność pracy na KAŻDYM stanowisku na linii. Ale te sieroty co po x-latach robiły w jednym miejscu, bo do niczego innego się nie nadawały, i na dodatek robiły to źle, teraz mi jeszcze pierdolą nad uchem.

Nawet już nie chce mi się chcieć.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline birthmark

• Gaduła
@sylkis podobno LSD na twórczość pomaga :)
W trakcie się wydaje, że jest się geniuszem. Ale jak coś nagrać i potem posłuchać, to raczej nie nadaje się do publikacji.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline wuj Bat

• Pr0
Własnie mi się przypomniało, że jak rano dosypiałem (drzemka w budziku z telefonu i te sprawy), to mi się takim pół-świadomym (sterowanym) snem śnił zajebisty wauek (w sensie, w locie go sobie układałem): bogaty polifonicznie, wiele różnych partii ze sobą harmonizujących i w ogóle. Oczywiście chwilę po pobudce zapomniałem o nim, teraz mi się sam fakt przypomniał, a melodii nihuja... i to nie jest odosobniony przypadek :/

Paczki z głów!

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Proponuję własny biznes. Trzeba się urobić, odbierać telefony często nawet i koło północy ale opłaca się. Na etacie miałem więcej stresów niż po tym jak założyłem DG.
A potem masz pecha jak jakieś PZU nagle nie płaci Ci faktury na 20 tys (bo może, duzi są, co im zrobisz?) i nagle się okazuje, że bez tej kasy jestj głęboko w dupie.

Offline Turgon

• Gaduła
Proponuję własny biznes. Trzeba się urobić, odbierać telefony często nawet i koło północy ale opłaca się. Na etacie miałem więcej stresów niż po tym jak założyłem DG.
A potem masz pecha jak jakieś PZU nagle nie płaci Ci faktury na 20 tys (bo może, duzi są, co im zrobisz?) i nagle się okazuje, że bez tej kasy jestj głęboko w dupie.
Żeby PZU... I żeby na 20 tysięcy...
Ssiecie.

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Żem się nakurwił i boję się wchodzić na fejsa...

Offline sylkis

• Pr0
Chuje zajebane zmienili mi ocene na dyplomie z wystawionej przez komisję (4) na niższą (3,5), bo mam o 0,06 za niską średnią :/ noż ja pierdolę, no żeż kurwa jego tęgim chujem w tłuste dupsko jebana psia mać!

A do tego jeszcze udział w konferencjach i publikacjach naukowych już nie ma znaczenia przy rekrutacji na studia niższe niż III stopnia :/

Żegnaj dzienna magisterko z anglistyki :/ ale jestem nieziemsko wkurwiony

Teraz muszę na nowo przeanalizować wszystkie awaryjne plany, a już było tak pięknie :/
« Ostatnia zmiana: 11 Lip, 2012, 11:24:49 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
O kurwa. Teraz to naprawdę współczuję.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
A żeby tak kurwa ci wszyscy, co robili te pierdolone przepisy powdeptywali na boso w lego, na którym to jeszcze niech się powyjebują i sę zęby i skórę porozwalają!
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
i umrom.

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Bo przez tych kutafonów możliwe że czeka Cię Sylkis zarabianie 1117zł/mies. A mogłeś zostać kimś żeby nie oni.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Dziś dostałem długo oczekiwane słuchawki które zamówiłem na allegro, miały to być Creative DP830 douszne, natomiast otrzymałem jakieś ELECOOM IN988, nie dość że są na uszy to jeszcze z jakimiś kretyńskimi emo gwiazdkami na bokach. Nosz kurwa jego jebana mać!
Bynajmniej to nie przynajmniej!

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie zmierzanie do friendzony z taką zajebistą laską... Nie mam na nią pomysłu :( A mam czas do 28 lipca czyli te paręnaście dni bo potem jest koncert jej byłego i różne rzeczy się mogą dziać. Przejebane.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Wkurwia mnie zmierzanie do friendzony z taką zajebistą laską... Nie mam na nią pomysłu :( A mam czas do 28 lipca czyli te paręnaście dni bo potem jest koncert jej byłego i różne rzeczy się mogą dziać. Przejebane.

Strap on a pair.

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 11 Lip, 2012, 12:34:44 wysłana przez Lothar »
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie

Postaw wszystko na jedną kartę i działaj! No risk - no fun (tak jak z analem, fajnie ale strach że kutąg będzie brudny) :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair

Postaw wszystko na jedną kartę i działaj! No risk - no fun (tak jak z analem, fajnie ale strach że kutąg będzie brudny) :D

albo, że wyjmiesz tasiemca. true strory podobno.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.