Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1704441 razy)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
BEZ CIENIOWANIA!?
Ja bym z domu nie wyszedł po czymś takim.

Ojciec mi dzisiaj rano zresetował router. 6 godzin przekopywałem się przez płyty z backupami, żeby dojść jak MAC miał mój router z przed 6 lat, przy którym podpisywałem umowę...
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

bandit112

• Gość
Wycieniuje jak podrosną, gdzieś za 2-3 miechy.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Od ośmiu lat nie byłem u fryzjera, nie przycinam se końcówek, nie cieniuję, mam wyjebane na estetykę.
synkopy to guwno

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Kiedyś poprosiłem mamę, żeby mi podcięła końcówki i ~30cm włosów poszło w niepamięć.
A na dodatek wszystkie pedalsko równiutko.

Nigdy więcej.

Offline Frantic

• Pr0
Też nie dawno poprosiłem mamę, tylko żeby mnie podgoliła z tyłu. Skończyło się na gołej glacy.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Ojciec mi dzisiaj rano zresetował router. 6 godzin przekopywałem się przez płyty z backupami, żeby dojść jak MAC miał mój router z przed 6 lat, przy którym podpisywałem umowę...
srsly, wireshark działa szybciej ;)
i always go full retard

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
srsly, wireshark działa szybciej ;)
W której ramce miałem sprawdzić jaki miałem MAC przed resetem ustawień?

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
no tego Ci on nie powie, ale pokaże listę przykładowych maców do użycia :P
i always go full retard

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Jakoś nie jestem przekonany do tego sposobu :P

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
ten no... działa :P
i always go full retard

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Rozmowa o przycinaniu i cieniowaniu końcówek na forum gitarowym:

A ode mnie - niedomniennie wkurwia mnie PRACA. Jeszcze dobrze nie zacząłem a już mnie wkurwia :facepalm: :evil: Chyba zacznę mieć podejście typu "uwierz praciwnikowi, może uwierz kierownikowi, NIGDY nie wierz dyrektorowi". W 4 oczy przysięgał że będzie 1 zmiana, projekt wprowadzania nowego projektu i szybkie przenosiny na dział jaki chcę (lab/jakość). Są na razie 3 zmiany, normalne szkolenie na starych liniach a żeby się przenieść tam gdzie chcę to - cytat - "trzeba długo pracować" - usłyszane od kierowniczki ze stażem 6 miesięcy, po rozmowie z behapowcem ze stażem 2 miesięcy.

Nawet mi się już nie chce wyzywać :(
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wuj Bat

• Pr0
Wkurwia mnie, że żeby iść na urlop muszę najpierw porobić wszystko-wszystko, a kiedy wrócę, pewnikiem wszystko z kolei będzie na mnie czekać - i będzie pilne!!!!!
Paczki z głów!

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
a mnie wkurwia ze pieprzony pendrive (32GB) ktory sobie zamowilem "okazyjnie" - zjebal sie. Zdazylem go podlaczyc do lapka, zgrac jakies 300mb danych, potem jak go podlaczylem do stacjonarnego w domu to juz tych plikow w folderach nie bylo, probowalem walnac formata i gowno, nawet nie chce mi go sformatowac do konca, wyskakuje blad ze nie da rady dokonczyc i juz w zasadzie go system nie wykrywa. Rewelacja nie? It gets better... bo jedyny sposob zeby to reklamowac to wysylka do firmy, ktora miesci sie w Tampere (Finlandia)....miesiac bedzie szlo, miesiac posiedzi zalezy czy stwierdza ze to wada produktu czy moja wina, moze po miesiacu potem wroci...i wez sie tu nie wkurw....
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
4 słowa:
"bezpieczne usuwanie sprzętu USB"

:D
i always go full retard

Offline sylkis

• Pr0
PartedMagic LiveCD czy jakoś tak, co byś nie musiał się instalować (odpalasz system operacyjny z płytki CD i działa). Z mojego doświadczenia, Linux czasem potrafi cuda tam, gdzie Windows daje dupy (zwłaszcza w kwestii formatowania systemów plików itp.). A konkretnie interesujący cię program nazywa się GParted.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
TEGO typu sytuacje mnie wkurwiają. Nadal wierzycie, że w tym kraju będzie lepiej?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
TEGO typu sytuacje mnie wkurwiają. Nadal wierzycie, że w tym kraju będzie lepiej?

Nie czytałem, ale lubie makaron, więc klikam "lubię to"

B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ja wiem, że muzyka dawno przestała mieć mieć mesydż, że to już passe i w ogóle, ale jak mam zapaści patriotyzmu ten refren mi dobrze robi:

Ed. przeczytałem i smutłem. Srsly. Ale tym bardziej podtrzymuję powyższe.
« Ostatnia zmiana: 10 Lip, 2012, 13:08:03 wysłana przez Rachet »
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
4 słowa:

tiaaa...akurat w przypadku tego pendrive'a to robilem to za kazdym razem, cackalem sie z tym jak porcelanowa figurka. Co innego ze pendrive'ami 2,4,8gb mam w to wyrabane i jakos wszystko zawsze dziala, a tu chcesz dobrze i jebs
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
4 słowa:

Życie jest zbyt krótkie by bezpiecznie usuwać sprzęt USB!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Bez kitu kiedyś była taka marka jak Malma, gdzieś w głowie tkwi mi to słowo. I bez kitu od lat w sklepach nie widziałem tego makaronu.
Normalnie jak kiedyś go zobaczę, to kupię... :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Pronounce

• Pr0
Ja nie narzekam. Jak chciałem zgolić boki to powiedziałem, że chcę jak Nergal (tak wiem gejoza). Wiedziała o co chodzi i nie zjebała.

Nosiłem tak ponad półroku, bardzo wygodnie jest mieć wygolone boki, tyle że w moim przypadku (włosy do ramion) słabo to wyglądało z rozpuszczonymi.

W marcu ściąłem i jest git :)

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Wkurwiła mnie wypłata 1117zł. Im dłużej pracuję w tej firmie, tym mniej zarabiam.

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
Wkurwiła mnie wypłata 1117zł. Im dłużej pracuję w tej firmie, tym mniej zarabiam.

wydaje mi się, że najniższa krajowa jest wyższa !!! Faktycznie można sie wkurwić !!
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

wydaje mi się, że najniższa krajowa jest wyższa !!! Faktycznie można sie wkurwić !!

Jest wyższa, ale brutto i mowa oczywiście tylko o umowie o pracę
B ( o ) ( o ) B S