Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Żenada
CytujMrJ, teraz jesteś młodyOki, jak są zdrowe to nie ruszamy. Ale co jak są z nimi tylko problemy?
MrJ, teraz jesteś młody
Cytat: selfslave w 08 Cze, 2012, 14:05:33(...)usłyszałem od kilku lekarzy, że trzeba wyciąć i nie ma innego wyjścia, a jednak udało się to inaczej załatwić i już nie choruję, a migdałki są na swoim miejscu.A jak z deep throat?
(...)usłyszałem od kilku lekarzy, że trzeba wyciąć i nie ma innego wyjścia, a jednak udało się to inaczej załatwić i już nie choruję, a migdałki są na swoim miejscu.
Ciśnie się riposta w stylu "Twoja żona dała radę", ale nie lubię takich żartów ;]
Wkurwia mnie to, że idzie się człowiek napic w "gronie przyjaciół", a kończy potem z mydłem, majonezem, jogurtem, szamponem, barszczem czerwonym, masłem, jajkiem, truskawkami i bitą śmietaną - na głowie.Na przyjaciół zawsze można liczyc...
Chociaż jeśli nie porobili Ci fotek i nie wstawili do neta to spoko, zwykłe przygłupy.
Przed pierwszym meczem euro2012 we Wrocławiu, przyjezdni kibice z Rosji, chodzili po wrocławskich ulicach z zakazanym w Polsce symbolem sierpa i młota na flagach.12 czerwca natomiast, Ruscy przyjadą do Warszawy, aby zrobić tu sobie swój marsz i najprawdopodobniej podobnych symboli w Stolicy również nie zabraknie. Władze nie mają nic przeciwko temu...
Tymczasem polskie środowiska narodowe, planują przywitać "gości" w mniej tolerancyjny sposób...
Fotki porobili.A czy wstawią to sie okaże pewnie niedlugo.A co do Erło... wkurwia mnie cała afera z tym związana.Jak oglądam Pro Bull Riders to nie robie z tego takiej manifestacji.No ja rozumiem, że sport narodowy, takie tam. No ale bez jaj....
Po tym jak mi wyjebali z ava CS(...)
CytujU mnie przez właściwie cały mecz był spokój, poza tylko "uuu" i "ooo" w kilku najważniejszych momentach, nawet k... czy ch... nie dolatywało i było ok.Teraz się towarzystwo jak słyszę najebało do reszty (w barze obok najebało) i ryczą jak świnie pooolskaaaaaaaaaa.. . ŻenadaŻenada to jest te wasze geriatryczne pierdolenie.
U mnie przez właściwie cały mecz był spokój, poza tylko "uuu" i "ooo" w kilku najważniejszych momentach, nawet k... czy ch... nie dolatywało i było ok.Teraz się towarzystwo jak słyszę najebało do reszty (w barze obok najebało) i ryczą jak świnie pooolskaaaaaaaaaa.. . Żenada