Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707261 razy)

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Spoko, ja też bałbym się widoku jakbym się ogolił. Moją brodę na dobrą sprawę mam od 6 lat.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline pshemo

• Pr0
( Obraz usunięty.)

pacz - tak się ktoś zakrada z tyłu....drzwi się otwarły....

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Ja po zgoleniu swojej kilkunasto centymetrowej przez 4 dni nie wychodziłem z domu zanim mi nie odrosło trochę. Mało tego, mój pies mnie nie poznał a żona wyśmiała jak mnie zobaczyli :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Ostatnia zmiana: 19 Kwi, 2012, 10:05:29 wysłana przez lord_awesomeguy »

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Też się wczoraj ogoliłem... i nie poznałem kolesia w lustrze.
To był zły pomysł, zapuszczamy od nowa :)
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline Musza

• Pr0
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
But you sure look like a bore.

Offline Musza

• Pr0
Better a bore than a whore.
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
About that I'm not quite sure :D

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
not szur ale knur :P
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline genius

• Użytkownik
Że jak odnowiłem felgi, a śruby wreszcie doszły, to znajomki sprzedali za moimi plecami (zarezerwowane!) opony. No kurwa zajebię... :evil:

Ewidentnie nie masz szczęścia do kół samochodowych :D

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Oj nie mam ;D I to nie jest śmieszne, bo nie mam już od... od zawsze ;D

306kę dostałem w komplecie z zestawem Michelin/Continental 185/65. Niby fajnie, ale miały swoje lata i zaczynały łysieć (pół biedy) i balonować (ojoj...) i trza było zmienić. A że kumple pracuje w "oponiarni" to załatwił nówki Passio w cenie używanych szmelców. Tyle że 175/65. Sobie myślę - ok, nie będzie wielkiej różnicy. Oj była pany, była wieeeeelka. Są teraz wsadzone do C3 i to jest maksymalna wielkość auta dla takich opon, a i tak do nadkol zmieściłby się spasiony kocur. Stado spasionych kocurów :P
W międzyczasie przez auto przewinął się jeszcze zestaw letnich Savy (dobre, ale za twarde bo to wzmacniane 14C jak do dostawczaków i za bardzo biły zawieszenie), para zimowych Goodride (zimą złego słowa nie powiem, ale wystarczy mały plusik i się zdzierają jak głupie), jakaś para chujwiczego założonego tylko po to żeby były, para całorocznych Michelinów, i... tyle? ;)

A niestety jak się patrzę gdzieś od dwóch lat na ceny opon to gacie spadają - ojciec nabył do tego C3 zimowe Klebery i dał za nie więcej, niż ja za swoją 106kę. Razem z trzema kompletami (12 sztuk) opon, i dwoma (8 sztuk) felg w zestawie. I w sumie to nie jest śmieszne...
« Ostatnia zmiana: 20 Kwi, 2012, 18:43:03 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
wkurwia mnie to, że od... czterech (?) miesięcy męczę się z ropniem.
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
wkurwia mnie to, że od... czterech (?) miesięcy męczę się z ropniem.

Ja od prawie 35 lat się męczę z życiem...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
A niestety jak się patrzę gdzieś od dwóch lat na ceny opon to gacie spadają - ojciec nabył do tego C3 zimowe Klebery i dał za nie więcej, niż ja za swoją 106kę. Razem z trzema kompletami (12 sztuk) opon, i dwoma (8 sztuk) felg w zestawie. I w sumie to nie jest śmieszne...
Komplet opon do nowego lambo kosztuje 12tys :D
Mnie też wkurwiają ceny opon.
Jakbym chciał kupić opony w takim rozmiarze jak zaleca producent(daje homologacje) tj 215/55 r16 to płacę średnio za dobrą oponę 520zł, ale 205/55 r16(która jest zalecana do do innej wersji silnikowej, o tej samej mocy, ino beznyzn) kosztuje 200zł mniej na sztuce :[ Niestety te pieprzone homologacje są istotne w ubezpieczeniu AC, nie wiem czy w każdej ubezpieczalni.
Chciałem sobie założyć na lato 17" albo nawet 18" felgi, ale jak zobaczyłem ceny opon to stwierdziłem, że 16 sa całkiem fpyte ;)
Za komplet do 18" 235/45  3,5k-4k, za komplet do 17" 225/50 2,5k.
A felgi... komplet za 1200zł można kupić, oryginalnych do Alfy

A z drugiej strony:
Za komplet zimówek do 306 płaciłem 500zł :D
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
U mnie nie pytali o homolomolomohomohol omo... zresztą by spróbowali, bym pociągnął z liścia :P

Zresztą w 306 jest tak samo - nominalnie do 15ki zalecana jest 195/55, ale jest sporo droższa od 195/50 i dlatego na takich ludzie jeżdżą ;) Znajomy za koła do RAV4 zapłacił 3,5 tysia. Okazyjnie podobno :facepalm: :o

youshy - wyciśnij syfa, potem smaruj regularnie jodyną zmieszaną z propolanem na spirytusie. Prawdopodobnie jeszcze raz-dwa będziesz musiał powtórzyć usuwanie zawartości, ale potem spokój na dobre.

Jak się cieszę że mam w 106 13ki :P
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Zbir

• Gaduła
OStatnio też zmieniałem opony i też wkurw był - ale wyrwałem okazyjnie nówki za 1300 zł - Dunlopy Fasterresponse (wcześniej miałem sp 9000 i były mega - te jeszcze lepsze:P - tylko opory toczenia w chuj i litra wiecej spala :D - ale trzymaja sie jak nie wiem co)

Teraz motyw z koleżanką ma kijanke terenową i za 1 oponę zapłąci 950 zł ! :D

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Borze, podziwiam Was. Ja o swoich oponach w samochodzie wiem jedynie że są :D
B ( o ) ( o ) B S

bandit112

• Gość
Jestem wkurwiony z powodu szkoły, więc może zapytam tu żeby nie zakładać nowego tematu.

Znajdzie się na forum ktoś, kto mógłby udzielić korków z majzy na poziomie III tech (trygonometria, geometria na płaszczyźnie (planimetria), geometria analityczna, geometria w przestrzeni (stereometria)) z Krakowa?

Offline Turgon

• Gaduła
Mnie wkurwiło dziś, że rozwalił się ozdobny kapturek z jednej z nakrętek na felgi. Teraz muszę czekać do jutra aż się sklei...
Ssiecie.

bandit112

• Gość
No i czym tu się wkurwiać? Wyschnie i będzie. Chyba, że musisz go do jutra trzymać, a tego posta piszesz z telefonu...

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
(geometria na płaszczyźnie (planimetria), geometria analityczna, geometria w przestrzeni (stereometria))

Widze, że nie tylko ja nienawidzę geomerii.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
tak sobie przeglądam kątem oka ten temat przy okazji lektury tego bloga:

http://margineszycia.blogspot.com/2012/04/rodzic-dzieci-to-nie-problem.html

polecam
do widzenia.