Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707267 razy)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Vicol, dawaj numer tamtejszych urzędów pracy, bo od jakiegoś czasu mam zamiar się ewakuować.
No nie wiem czy to taki dobry pomysł rozmowa telefoniczna z Kurvinoxami(Galaktyka Kurvix), Cqurvozaurami(Galaktyka Kujwdubie) lub mieszkańcami Galaktyki GóWBu(Chuj wie jak oni siem nazywajom :P ). Bo w sumie tylko takie znam poza Drogą Mleczną. Aha, Galaktyka Kurvix ma podobno kształt Polski, więc w zasadzie jeden chuj :P
synkopy to guwno

Offline sylkis

• Pr0
Kot mi ukradł połowę rozmrożonego mięsa i wpierdolił je, bo mama zostawiła otwartą kuchnię :/
A jestem głodny jak skurwysyn.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Kot mi ukradł połowę rozmrożonego mięsa i wpierdolił je, bo mama zostawiła otwartą kuchnię :/
A jestem głodny jak skurwysyn.

Wpierdol kota :D

Offline wuj Bat

• Pr0
W pakiecie szacun na dzielni i ksionc po kolendzie już nie przyjdzie :P.
Paczki z głów!

Offline pshemo

• Pr0
Wszelkiego rodzaju call center to są dopiero rozpierdalacze mózgu.

Czyżbyś miał, Niedziu, doświadczenia z pewną firmą na "C"? Jak tak, to łączę się w bólu. Wytrzymałem tam pół roku i w zastanawiam się jak to właściwie się stało, że nie zajebałem żadnego z "menadżerów".

Ce Ce i Gje. Jak robiłem im 4-5 umów dziennie, to wszystko ładnie pięknie. Ale jak miałem trochę problemów i moja produktywność spadła, to chuj, albo staję na głowie albo mam sobie iść.

Mnie to też wkurwiali w cc jak kiedyś przyszło mi tam pracować. Jedna managerka mnie z deka zirytowała (podsłuchiwała rozmowę i nie słyszała całej i się przyjebała o to że podczas ankiety Klientowi sugerowałem odpowiedź - a tak nie było)...jak ją ojebałem na głos - wróciła po pełnym przesłuchaniu rozmowy i przeprosiła.. a na następny dzień nie poszedłem do tej pieprzonej firmy:)

Miałem jeszcze okazję działać 14 dni w Lidlu z agencji Workservice;) to były szalone dni - same 12tki były :D Pełen etat godzinowo dziabnąłem w ciągu 2 tyg:)

A nawiązując do obozów pracy to takowym jest empik. Pracowałem tam półtora roku - taka biedronka tyle, że z kulturą do 22;) co ludzi trzyma w takich firmach - z reguły inni ludzie bo faktycznie ekipa zajebista była. Ale od dyrektora salonu w zwyż + niektórzy kierownicy to już się zaczynali pojeby. Ech ten 4 kwartał w handlu, te masakryczne kolejki :D a do tego jeszcze studiowanie dziennie...

no ale co - od czegoś trzeba zacząć - nie oszukujmy się - to nie jest praca na stałe. aczkolwiek zdarzają się wyjątki.

Offline sylkis

• Pr0
Ale też że kot był w stanie wpiedolić całego schabowego (w ogóle kurwa, kot i wpieprzowina, ja pierdole)...
Choć z drugiej strony biorąc pod uwagę, że ten kot jest większy od niejednego psa, to może i to nie takie dziwne...
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Koty globalnie są dziwne...:

Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Znajomy ma kota niby szarak ale hamerykanski jaki . Jest gabarytów spasłego Labradora, w pierwszej chwili myslałem ze to spasły ryś :D słuchy takie podejrzane miał z pyndzlyma.

Offline sylkis

• Pr0
To mój byłby większy niż jest, ale za młodu miał trochę kłopotów ze zdrowiem i jest o jakieś pół roku okresu najintensywniejszeg o rośnięcia mniejszy.
No a później się jeszcze spasł.
To ten złodziejaszek:
Spoiler
I drugi w sumie niewiele mniejszy:
Spoiler
I weź tu wytłumacz facetowi mojej mamy, żeby ich już przy obiadkach nie dokarmiał :/
(\__/)    This is Bunny.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Nie wytłumaczysz. My z zoną swojego psiaka karmimy tylko karmą i to odmierzoną co do grama. Jak byliśmy na święta u teściów (którzy równiez mają psa) to słyszelismy przy kazdym posiłku ze on tak smutny, że go głodzimy, że jesteśmy straszni bo on tak patrzy. Tylko że nasz pies (5 miesięcy) waży niecałe 10 kg i jest wagi idealnej, a ich pies (Golden, suka) ma spora nadwagę (ważyła nawet ponad 40 kg kiedy suka powinna ma ważyć 30, obecnie waży 35) bo żywi się zarciem puszkowym z kauflandu i ryżem w ilościach "jaka się nałoży taka dostanie". Ale nie o tym chciałem. Po powrocie do domu Caps Lock nam sie rozchorował dosyć mocno bo rodzice żony go dokarmiali ukradkiem, a że to Beagle, czyli rasa łakoma, to chetnie wszystko zjadał co mu dawali. Zmierzam do tego że ludzie traktują zwierzęta jak innych ludzi a nie jak zwierzęta i niestety nie da się tego wybić z głowy, zwłaszcza jesli maja podejście w stylu "wychowałam 3 dzieci, psa mam o 8 lat, nie ucz mnie jak mam planowac wychowywanie"
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
wychowałam 3 dzieci, psa mam o 8 lat, nie ucz mnie jak mam planowac wychowywanie

Dodam od siebie, że chyba najgorszymi wychowawcami dzieci są nauczyciele, a najgorszymi wychowawcami zwierząt weterynarze. Oczywiście przypadki skrajne (ludzki debilizm, ignorancja i całkowita niewiedza z jednej + tępota pewnych okazów zwierzęcych z drugiej) pomijam, ale pierwszego się naoglądałem w dalszej rodzinie, a drugiego w bliższej. Zbyt bliskiej :P

W ogóle ja nie rozumiem poglądu "trzeba mieć zwierzaczka bo trzeba mieć zwierzaczka". Ale ja jestem aspołeczny i moje zdanie nie jest brane pod uwagę ;)
« Ostatnia zmiana: 18 Kwi, 2012, 13:28:06 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
Nie każdy się nadaje do posiadania zwierzaczka :/
Do tego potrzebny jest charakter, wiedza, odpowiednie warunki w domu i okolicy, a przede wszystkim odpowiedzialność.
Mało który posiadacz psa spełnia więcej, niż dwa z powyższych 4 punktów, a wielu nie spełnia nawet żadnego.
(\__/)    This is Bunny.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
No ale pieseczki takie kochane, no jak to można nie mieć pieseczka... jebanego kurwa kundla wyjącego na łańcuchu co ci ujebie nogę jak tylko podejdziesz, bo sam jest durny jak łańcuch na którym wisi, a jego pan wcale nie mądrzejszy :facepalm: :evil:

O kotach z litości nie wspominam, bo mam na nie mentalną alergię...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
a jego pan wcale nie mądrzejszy :facepalm: :evil:
Zaręczam ci, że w 95% przypadków pojebanych psów to nie jest wina psa.

I w sumie z kotami podobnie, chociaż te są bardziej niezależne i tu raczej wychodzi niewiedza właściciela zazwyczaj...
(\__/)    This is Bunny.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
MrJ Chopie jesteś ewidentnie sfrustrowany. Szukasz pracy a ja pomocy na montażu mebli sklepowych we Wrocławiu (Sky Tower ) od ok 24-25.04 jak cos to PW. Lekko nie jest ale ciut wiecej niż pisałeś ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
wychowałam 3 dzieci, psa mam o 8 lat, nie ucz mnie jak mam planowac wychowywanie

Dodam od siebie, że chyba najgorszymi wychowawcami dzieci są nauczyciele

:D Teściowa to nauczycielka :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Spoiler
I drugi w sumie niewiele mniejszy:
Spoiler

Chyba najwyższy czas, żeby ktoś Ci to powiedział - men, żyjesz z robotami. Nie dziwne, że tak żrą - całą masę wchłoniętą w macierz przetwarzają na paliwo.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
całą masę wchłoniętą w macierz przetwarzają na paliwo.

promieniowanie gamma  :D
weimar guitar gently weeps

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Łeb mi napierdala a najgorsze, że to nie jest kac. Do tego coś mnie łamie pod lewą łopatką. No ale chuj, przeżyjem.
synkopy to guwno

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Kupiłem sobie nowiutkie 2.1 i chuj, subwoofer milczy. Tak się cieszyłem, a tu kurwa BENC!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ktoś mi podpieprzył Death Proof

podpieprzył Death Proof

podpieprzył Death Proof!!!

Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Musza

• Pr0
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
B ( o ) ( o ) B S

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Pierw decyduje się zgolić brodę, a później się wkurwia. No co za ludzie :D :D :D :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Musza

• Pr0
Pierw decyduje się zgolić brodę, a później się wkurwia. No co za ludzie :D :D :D :D

Wkurwiam się jak pacze co z tego wyszło... zapomniałem już jaki to straszny widok ;)
facebook.com/Musza.MorningWood