Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709635 razy)

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
soł zamiast pierdolić - rusz dupę. innego wyjścia nie ma ;)
do widzenia.

bandit112

• Gość
Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów :) Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Kurwa, nie będę Wam opowiadać mrocznych historii ze swojego życia, ale pierdolicie bez sensu. Ruszcie dupy, bo chcieć to móc ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Ja tam ruszam dupą, aż mi fotel skrzypi, ale nic to nie daje. Więc pierdolicie farmazony.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

bandit112

• Gość
Kurwa, nie będę Wam opowiadać mrocznych historii ze swojego życia, ale pierdolicie bez sensu. Ruszcie dupy, bo chcieć to móc ;)

Zmierzałem do tego, że to nie takie proste... ;)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów :) Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true.

Przeżywanie >konkretów< we wczesnym ogólniaku ftw /,,/,

Rusz dupę ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Przeleć inną, przejdzie Ci.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Miej wyjebane.

bandit112

• Gość

Przeżywanie >konkretów< we wczesnym ogólniaku ftw /,,/,

Co do konkretów, nie miałem na myśli niechcianego dziecka czy rozwodu i utraty majątku, bo to jest patologia ;)

BTW co masz na myśli pisząc "wczesny ogólniak"?

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Jest różnica między wyjebizmem a kompletnym rozkładem ;)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
To, że jesteś jeszcze gówniarzem ;)

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
ej meen, to na serio? :D ja rozumiem motylki i kwiatki, ale kurwa, kiedyś trzeba zejść na ziemię ;)
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Jak wyżej, Bandit pisze o konkrecie, Ty też się zachowujesz jakbyś przeżył tragedię życiową a wszyscy wiemy na jakim etapie edukacji jesteś, ergo przynajmniej mniej więcej z którego rocznika. I z całym szacunkiem ale dramaty sercowe w liceum naprawdę zawsze mnie bawiły.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Mondo, ratuj proszę jakimś spidermanem!
return to monke

bandit112

• Gość

To, że jesteś jeszcze gówniarzem ;)

Nie, to pytanie było kontrolne, po prostu on nie wie ile ja mam lat i czy w ogóle chodzę do jakiegoś pedalskiego ogólniaka (żeby potem iść na studia i wyjść stamtąd z wielkim chujem mając 25 lat :D).

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Śmieszy mnie jak 17,18 i 23-latki prawią sobie mądrości życiowe i wyzywają się od gówniarzy :devil:
synkopy to guwno

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mondo, ratuj proszę jakimś spidermanem!

Ja poratuję dwoma super bohaterami!

Spoiler

bandit112

• Gość
Śmieszy mnie jak 17,18 i 23-latki prawią sobie mądrości życiowe i wyzywają się od gówniarzy :devil:

Za rok napiszesz:

Śmieszy mnie jak 17,18 i 24-latki prawią sobie mądrości życiowe i wyzywają się od gówniarzy :devil:

? :D

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Za rok napiszesz
Jeżeli za rok 24latki bendom siem dalej śmiesznie zachowywać to KURWA OCZYWIŚCIE!!! :lol: :lol: :lol:

I tak najlepsze tu jest to, że 19stolatek wzywa na pomoc 22latka :D ;)
synkopy to guwno

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Za rok napiszesz
Jeżeli za rok 24latki bendom siem dalej śmiesznie zachowywać to KURWA OCZYWIŚCIE!!! :lol: :lol: :lol:

I tak najlepsze tu jest to, że 19stolatek wzywa na pomoc 22latka :D ;)

:*
return to monke

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
synkopy to guwno

Offline wuj Bat

• Pr0
A ja bym się nie śmiał. Bo takie "liceum love" potrafi spowodować skutecznie, że np. kolo targa się na linę. Z drugiej strony mój świadek ze ślubu z 5 lat temu stracił przez raka żonę. Teraz poznał nową panią i ćwierkają do siebie jak gołąbki, aż miło patrzeć. Aktualnie ma 66 lat.
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
ćwierkają do siebie jak gołąbki
Wróbele ćwierkają. Gołompki (g)ruchajom.
synkopy to guwno

Offline selfslave

• Gaduła
Kto na ile jest dojrzały w jakim wieku i co jest dla niego "konkretem" to sprawa tak relatywna, że ja pierdolę. Pewnie, że z czasem, gdy człowieka napadają życiowe trudności, to relacje wkraczają na wyższy level, bo pojawia się więcej zmiennych, a jak to mówią, samym uczuciami człowiek się nie naje ;] Ale póki mowa o tych ostatnich to nie widzę powodu do dzielenia ludzi z powodu wieku. Jasne, że w młodości łatwiej o lekkomyślność, ale to nie każdy, będąc nastolatkiem, "zakochuje się" co tydzień w innej dupie.