Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706108 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Słyszysz to, Oszczędzanie? ;)

Bacio oszczędny
Paczki z głów!

Offline Turgon

• Gaduła
Wkurwia mnie że mam jakieś zielonego kółeczko przy profilu, o którym mi nikt nie raczył do tej pory napisać. A jak już miałem napisać rozbudowane zapytanie pw-owe do losowo wybranego admina to serwer walnął internal errorem. Jednak skapitulowałem!
Ssiecie.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Wkurwia mnie to, że cały tydzień się opierdalałem. :facepalm:
ja też, przez co piszę raz jeszcze egz z działania OS'ów :/
kurwa, temat na tyle ciężki, że aż wziąłem urlop, żeby się więcej pouczyć ;s
i always go full retard

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Wkurwia mnie to, że równo rok temu zmarł Gary Moore.

Offline Frantic

• Pr0
mechanika płynów.

Offline wuj Bat

• Pr0
Brakło dziewczyny i ciśnie, czy prostata?
Paczki z głów!

Offline Przychlast

• Pr0
Polibuda chyba jednak Baciu ;).

Offline Frantic

• Pr0
Akademia morska psia jej mać. Chyba się skończy na warunku :/

Offline wuj Bat

• Pr0
To Ci Przychlast trafił z obrazkiem ;).
Jasne, że się domyślam (nie obrażaj mie aj kju ;)), ale wtedy już nie jest zabawnie. ;)
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Smutno mi się zrobiło, bo ten topik jest zamknięty. A czytając go przypomniała mi się taka zatrważająca historia, jak to w liceum wymyśliłem niesamowicie oryginalny, rewolucyjny riff, a później w radiu go usłyszałem w wykonaniu (są pewne drobne różnice, ale z taktu 3/4 na 4/4 to każdy głupi przełożyć potrafi!).

DLACZEGO WTEDY NIE ZAŁOŻYŁEM O TYM TEMATU NA JAKIMKOLWIEK FORUM? O ja głupi, nie walczyłem o swoje prawa, do tego jeszcze z Niemcami...
« Ostatnia zmiana: 07 Lut, 2012, 14:55:38 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Tak, czy śmak zawsze z nimi przegrasz.
Paczki z głów!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Ja kiedyś wymyśliłem riff, a miesiąc poźniej mario go zaprezentował na ss.pl.
To nie są plagiaty - gitarzyści mają jeden mózg na spółkę.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline wuj Bat

• Pr0
Dlatego dokupiłem se 2 struny, żeby zmniejszyć wysokie prawdopodobieństwo wpadki przy 6 strunach i 22 progach oraz jakichś 500mln gitarzystów worldwide.
Paczki z głów!

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Ja kiedyś wymyśliłem riff, a miesiąc poźniej mario go zaprezentował na ss.pl.
To nie są plagiaty - gitarzyści mają jeden mózg na spółkę.

Kilka dni temu, Puff (tu jako Puffmajster) zagrał jego nowy riff do naszej kapeli, który zademonstrował naszemu wokalowemu i mi, po czym usłyszał od nas razem, że ten właśnie riff był grany w mojej poprzedniej kapeli. Jego mina, aż mi się przykro zrobiło... :(

Spoiler
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Musza

• Pr0

Z drugiej strony FUCK YEAH! :D Zajebisty jest ten riff, stara kapela umarła, a nie został nigdzie zarejestrowany, wykorzysta się go! :D

Dla pewności zarzuć sobie dyskografię Black Sabbath ;)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Stivo2005

• Pr0

Z drugiej strony FUCK YEAH! :D Zajebisty jest ten riff, stara kapela umarła, a nie został nigdzie zarejestrowany, wykorzysta się go! :D

Dla pewności zarzuć sobie dyskografię Black Sabbath ;)

Oprócz nich zarzucam Death :D na szczęście to co gramy to zupełnie inna nuta :D

Offline sylkis

• Pr0
Dlatego dokupiłem se 2 struny, żeby zmniejszyć wysokie prawdopodobieństwo wpadki przy 6 strunach i 22 progach oraz jakichś 500mln gitarzystów worldwide.
Dupa. Kiedyś wymyśliłem riff, byłem w chuj dumny, bo nastrojowy i w ogóle. Wszyscy twierdzili, że strasznie przypomina "Something in the Way" Nirvany, ale chuja się znali. Okazało się, że jest bliźniaczo podobny do chyba "When Smoke Is Going Down" Scorpionsów, tyle, że o ile oni to grali gdzieś w kosmos wysoko, to ja na max nisko, na ile Standard E pozwalało (to były początki mojego gitarowania). Chyba, że chodzi ci o napierdalanie riffów na pierwszej i ósmej strunie na zmianę, to wtedy może to zminimalizuje ryzyko transponowania niżej cudzych motywów :D

ED: przez tego posta zaczął mi po głowie chodzić ów riff i zdałem sobie sprawę, do czego jeszcze jest podobny (zwłaszcza nastrojem):

Kurwa mać, muzyka jest pojebana.
« Ostatnia zmiana: 07 Lut, 2012, 18:11:38 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Dostawca internetu. No żesz kurwa.

Problemy zaczęły się w okolicach września, kiedy to zauważyłem, że transfer znacząco zmalał. Zadzwoniłem raz. Mieli sprawdzić co się dzieje i oddzwonić. Tydzień minął i cisza. Dzwonie znowu. Pani w telefonie pyta się "A to jeszcze się nie naprawiło? To ja to przekaże chłopakom z serwisu zaraz do Pana zadzwonią i się spytają co się dzieje". No i dzwonią. Popytali się o jakieś mało istotne głupoty i powiedzieli, że wyślą serwisantów, bo jest słaby sygnał i pewnie się antena przestawiła (mam radiówke). No i tak, kurwa ich w dupe mać, jechali do mnie caly październik, listopad, grudzień i do połowy stycznia. W międzyczasie dzwoniłem do nich z 5 razy i się przypominałem. Za każdym razem inny co raz głupszy wykręt. Tydzień temu nie wytrzymałem i sam poszedłem do serwisu. Obiecali, że ktoś się tym zajmie natychmiast. I chuja wafla, minął tydzień i dalej olewka totalna.

Ja nie mogę tego pojąć. Jak można tak traktować klienta? No żeby kurwa czekać 3 miechy na ustawienie anteny? Nie rozumiem tego tym bardziej, że to dość mała firma i powinno im zależeć na kliencie. Polska, kurwa, Polska...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
wiem, o czym mówisz. ja codziennie się użeram z TP w sprawie awarii linii dzierżawionych :/
i always go full retard

Offline Turgon

• Gaduła
majkelk, masz pecha, bo w firmie, którą powiedzmy znam od środka, obsuwa dnia by nie przeszła po telefonie od klienta :)
Ssiecie.

Offline Stivo2005

• Pr0
Dostawca internetu. No żesz kurwa.

Problemy zaczęły się w okolicach września, kiedy to zauważyłem, że transfer znacząco zmalał. Zadzwoniłem raz. Mieli sprawdzić co się dzieje i oddzwonić. Tydzień minął i cisza. Dzwonie znowu. Pani w telefonie pyta się "A to jeszcze się nie naprawiło? To ja to przekaże chłopakom z serwisu zaraz do Pana zadzwonią i się spytają co się dzieje". No i dzwonią. Popytali się o jakieś mało istotne głupoty i powiedzieli, że wyślą serwisantów, bo jest słaby sygnał i pewnie się antena przestawiła (mam radiówke). No i tak, kurwa ich w dupe mać, jechali do mnie caly październik, listopad, grudzień i do połowy stycznia. W międzyczasie dzwoniłem do nich z 5 razy i się przypominałem. Za każdym razem inny co raz głupszy wykręt. Tydzień temu nie wytrzymałem i sam poszedłem do serwisu. Obiecali, że ktoś się tym zajmie natychmiast. I chuja wafla, minął tydzień i dalej olewka totalna.

Ja nie mogę tego pojąć. Jak można tak traktować klienta? No żeby kurwa czekać 3 miechy na ustawienie anteny? Nie rozumiem tego tym bardziej, że to dość mała firma i powinno im zależeć na kliencie. Polska, kurwa, Polska...
wiem, o czym mówisz. ja codziennie się użeram z TP w sprawie awarii linii dzierżawionych :/

Jak miałem takie problemy z moim już ex-dostawcą usług internetowych, to zadzwoniłem i grzecznie powiedziałem, że jeżeli do wieczora (był piątek ok godziny 11:00) nie będzie sprawa załatwiona, to rozwiązuję umowę z winy dostawcy, ponieważ nie wywiązuje się z umowy. Do godziny 15:00 miałem neta ;]

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Niestety ja mam ten problem, że na wypizdowiu, na którym mieszkam to jedyny dostawca internetu. Jak mnie znowu oleją to po prostu złoże skargę do UOKiK-u, może pomoże...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Pozostaje jeszcze jakiś net bezprzewodowy z plusa, albo orange.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Pozostaje jeszcze jakiś net bezprzewodowy z plusa, albo orange.

Jak zła by nie była twoja radiówka nie będzie tak kiepska jak ten badziew. Wiem, bo mam od ponad 5 lat i szczerze gówna nienawidzę -_-
« Ostatnia zmiana: 07 Lut, 2012, 20:58:38 wysłana przez Rachet »
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wytrzeźwiałem po pięciu dniach.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.