Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699130 razy)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
nie mam w domu gitary
siedzę przed kompem i patrze w piksele :(
i always go full retard

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
siedzę przed kompem i patrze w piksele :(
Minecraft? trololo :D

bandit112

• Gość
Rzuciła mnie moja kobieta. Kurwa, chuj z tym wszystkim!

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Hm. Stałem się hamulcowym mojego zespołu. Wszyscy są na mnie wkurwieni i generalnie chyba niedługo ta zabawa się skończy.

Generalnie moje relacje z ludźmi ostatnio ssą. Kurwa.

Offline Zbir

• Gaduła
Mńje wkurwiają po pierwsze:

1. Ceny paliw, które wyjebało w kosmos oczywiście zaraz po tym jak kupiłem sobie wyjebiste auto, z niezłą stadniną koni pod machą które żłopią jak suchar po niezłej imprezie.

2. To że pracuje, pracuje, pracuje i jak przychodzi matki boskiej pieniężnej to nie wiem czy płakać czy się cieszyć

3. Że moja dziewczyna ma mało czasu, a jak ma go chociaż troszkę to ja mam 12 w pracy albo i więcej i murzynie w robocie O_O, lub na odwrót

FUCK!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie footswich w tym pieprzonym L6, znowu się rozpieprzył -__-
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
http://forum.sevenstring.pl/inne/klucz-do-regulacji-gryfu/?message=174766

Wkurwia, a zarazem smuci mnie to, że pianino z tego tematu poszło się jebać :(

Spoiler

Offline selfslave

• Gaduła
2. To że pracuje, pracuje, pracuje i jak przychodzi matki boskiej pieniężnej to nie wiem czy płakać czy się cieszyć

I feel your pain.

Aczkolwiek, gdy mnie to wkurwia to przypominam sobie zeszłoroczne dylematy "kupić żarcie czy szlugi?", na które i tak trzeba było liczyć drobne (tzn. na te szlugi, bo bez jedzenia można żyć ;)). I wtedy przestaje mnie to wkurwiać.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Hm. Stałem się hamulcowym mojego zespołu. Wszyscy są na mnie wkurwieni i generalnie chyba niedługo ta zabawa się skończy.

Generalnie moje relacje z ludźmi ostatnio ssą. Kurwa.

Jak już Cię wyjebią, możemy zmotać coś od zera. Pograłbym coś średnio zobowiązująco, a dobrze dogaduję się z trudnymi ludźmi (jeżeli w ciągu pierwszych 3 minut mnie czymś nie wkurwią, ale o ile pamiętam, nie było z Tobą tego problemu ;D).

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Mnie wkurwia, że jedyna potencjalna kobieta, z którą byłbym w stanie się związać mieszka na drugim końcu świata.

Dobra, żartowałem.

Wkurwia mnie, że mamy tylko 2 próby w tygodniu i nasz basista, który zaczyna się opierdalać.

Offline Musza

• Pr0
Wkurwia mnie, że mamy tylko 2 próby w tygodniu i nasz basista, który zaczyna się opierdalać.

Skąd wiesz? Nie mów, że go słyszysz, bo nie uwierzę! ;)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Darkened

• Gaduła
Jak go nie ma na próbie to go nie słyszę bardziej niż zwykle ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Wkurwia mnie że nie jestem małą księżniczką i nie mogę mieć wszystkiego czego chcę! :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline Darkened

• Gaduła
Wszyscy gitarzyści to księżniczki, tak piszą na basufce.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
ale ja obecnie jestem basistą w kapeli :/
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że coś ostatnio zbyt (jak dla mnie) jestem aktywny w tym temacie, no i to, że mi gibon tak kurewsko głośno brzmi z dechy. Nie pogram w nocy, bo mi struny zagłuszają zciszonego ampa.

Offline Darkened

• Gaduła
Dobra, teraz chociaż wiem o co chodzi :D

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Znowu jestem chory. Pochodziłem 2 dni do szkoły po tygodniu nieobecnosci, co pogarsza fhói moją już obecnie chujową sytuację. Wszystko przez pierdolone kłopoty z koncentracją (jestem chyba kurwa bezmózgi), brak motywacji do nauki, samozaparcia i nieogarnianie matmy co ma scisly zwiazek z koncentracja a raczej jej brakiem. I nawet jesli juz chwyce za zeszyt to niemal zadna wiedza mi się nie przyswaja. Poprostu kurwa NIE UMIEM SIE UCZYC. Jak mnie nie wywala z tej szkoly to bedzie kurwa dobrze ;\

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Odstaw Internet na trochę ;)

Posty połączone: 24 Lis, 2011, 00:21:43
Mnie wkurwia to, że nie mogę pogodzić Konnekta 6 z moim kompem. Zainstaluję jeszcze XP, może coś pomoże. Oby, bo jednak wolałbym go sobie zostawić.

bandit112

• Gość
Znowu jestem chory. Pochodziłem 2 dni do szkoły po tygodniu nieobecnosci, co pogarsza fhói moją już obecnie chujową sytuację. Wszystko przez pierdolone kłopoty z koncentracją (jestem chyba kurwa bezmózgi), brak motywacji do nauki, samozaparcia i nieogarnianie matmy co ma scisly zwiazek z koncentracja a raczej jej brakiem. I nawet jesli juz chwyce za zeszyt to niemal zadna wiedza mi się nie przyswaja. Poprostu kurwa NIE UMIEM SIE UCZYC. Jak mnie nie wywala z tej szkoly to bedzie kurwa dobrze ;\

Ja mam to samo, jakbym był w liceum to bym miał za parę miechów maturę... I KONIEC KURWA, 18 LAT ZMARNOWANEGO ŻYCIA :(

I jeszcze te jebane pierwiastki których nie ogarniam

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Ile masz lat bandyto?

Co do równania - rozkminiam i to wcale nie jest jakieś bardzo trudne o.O wytłumaczyć Ci?

bandit112

• Gość
3 technikum (18 lat, jaki jestem już duży ::)). Nie no, takie rozwiązane rozumiem ale od początku bym pewnie nie zrobił. Zawsze miałem problemy z pierwiastkami. Nie ważnie jakie by było zadanie i ile bym kuł na daną kartkówkę czy sprawdzian, ale zawsze jak widzę pierwiastki w jakimś zadaniu to mnie zimny pot zalewa :D Ale i tak wole majze od polaka, bo jak rozkminie samodzielnie po paru podejściach jakieś zadanie to mam satysfakcje, a jak napisze jakąś charakterystykę fikcyjnej postaci, którą stworzył naćpany pisarz ileś tam set lat temu to czuje się jak debil :facepalm: Łapie się za głowę w trakcie i myślę "co ja w ogóle kurwa piszę? na chuj mi to potrzebne?", no ale przypominam sobie że jak zawsze, co roku jestem zagrożony z polaka to piszę dalej... Niech to się już skończy :bowdown:

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
1 technikum, joł. W sumie z tymi pierwiastkami nie ma za wiele trudnego z tym, że trzeba wynajdywać takie mnożonka, z tym jest największy problem, szczególnie na sprawdzianach i sprawdzianikach gdzie czas jest w chuj mocno ograniczony :\

Offline sylkis

• Pr0
:D

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 26 Lis, 2011, 02:14:13 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Na jakim jesteś kierunku i co potem możesz robić? :)