Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
meczyc sie nie lubie...
Cytat: sylkis w 07 Paź, 2010, 21:15:37 meczyc sie nie lubie...mysle, ze tu jest problem
dobra, o ile w poprzednich postach przytakiwalem narzekaniom na moje i mlodsze, pokolenia, to teraz musze zmienic oboz. bo co do siedzenia w domu vs na dworzu - mnie z koleji wkurwia, jak ludzie 'poprzendiej generacji' (mowie to z przekasem, bo AZ TAKA roznica w wieku miedzy nami nie jest) na sile wyganiaja takich, jak ja, na dwor
Cytat: sylkis w 07 Paź, 2010, 19:28:41dobra, o ile w poprzednich postach przytakiwalem narzekaniom na moje i mlodsze, pokolenia, to teraz musze zmienic oboz. bo co do siedzenia w domu vs na dworzu - mnie z koleji wkurwia, jak ludzie 'poprzendiej generacji' (mowie to z przekasem, bo AZ TAKA roznica w wieku miedzy nami nie jest) na sile wyganiaja takich, jak ja, na dwor Ej stary, naprawde nie kumasz??? Twoi starzy chcą się poruchać, skończ pirdolic i idz pograj w zośkę czy coś, bądź człowiekiem
Najlepiej w tył głowy Spoilerz pistoletu na wodę
Pisanie posta na 10 stron A4 o tym, że ktoś jest leniwy i nic mu się nie chce jest kurwa szczytem hipokryzji i przewrotności.
Pomyśl jakby Cię wkurwiało, gdyby Cię nie było na nią stać!
na szczęscie mam na nią odłożoną kase już jakiegoś czasu wgl jest rev jr na allegro i sie zastanawiam na nim edit. W akcie desperacji zalożylem konto na g.pl i tam tez napisalem ze kupie
Że nie znam ludzi z którymi mógłbym tworzyć taką muzykę jaką chcę.
2. jak sram i woda z kibla ochlapie mu dupsko.. :| (ale umiem se już z tym radzić!! kładziesz papier na dół i jest zajebiście ^^)
Cytat: głuchy_zjeb w 10 Paź, 2010, 22:10:55Że nie znam ludzi z którymi mógłbym tworzyć taką muzykę jaką chcę.jeśli wyglądasz tak jak na swoim avie, to sie odezwij do mnie muzykato nie będzie, ale też będzie zajebiscie