Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1708511 razy)

Offline Zelman

• Gaduła
  • http://trylionband.com
    • Trylion
Nie wiem co sie stalo, ale nagle komp odmówił współpracy. Zawiesił się (frez), po restarcie nie wykrywał dysku z systemem. Podpiąłem go pod inne sata, to odpalił sytem i po z minucie znowu frez. Teraz czasem wykrywa ten dysk, czasem nie - ale nawet jak wykrywa, to nie wstaje system i tak. Kurwa nie wiem co jest (dysk jest nowy, może z miesiąc ma). Jakieś pomysły, bo mi już ich brak?

Próbowałeś inny kabel SATA? Miałem kiedyś podobnie i zmiana kabla SATA pomogła.

bandit112

• Gość
Może jak dysk nowy, to ma jakąś wadę fabryczną. Sprawdź pod kątem bad sectorów, odeślij na gwarę.

Offline sylkis

• Pr0
Nie no z miesiąc ma, poza tym to SSD.
Kurwa sprobowałbym innego kabla, ale nie mam :(

Posty połączone: 13 Cze, 2013, 20:01:51
Jadę po tę taśmę...
« Ostatnia zmiana: 13 Cze, 2013, 20:01:51 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Phoenix

• Użytkownik
2,5 roku wiosłowania a ja nadal nie potrafię grać.

Offline sylkis

• Pr0
I chuj to nie taśma.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Online mastEr_eXplorer

• Pr0
2,5 roku wiosłowania a ja nadal nie potrafię grać.

Wiadomo, że ni chodzi żeby być lepszym od byle jakiego koślawego grajka ale:
Poczuj się jak mistrz  ;)

A tak na poważnie, graj nie pierdol.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Nie mogę sprzedać mojej lampy, same oferty wymiany na jakieś jebane yamahy, hohnery
przez to przeleci mi WYJEBANAAAAAAAAAAAA gitarka...
Jeszcze kurwa pracy nie mogę znaleźć na pół etatu
I jeszcze kurwa sesja się zaczyna.
Jebane praktyki spędze pod namiotem przy granicy z Ukrainą.
I kurwa przytyłem, a przyrostów brak.
« Ostatnia zmiana: 14 Cze, 2013, 22:08:55 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Bojar Bożenna, Językoznawstwo dla studentów informacji naukowej, Warszawa, 2005

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Dziewczyna znów ma pretensje, że traktują ją przedmiotowo...
Spoiler

Offline Musza

• Pr0
[EDIT]
« Ostatnia zmiana: 18 Cze, 2013, 16:42:37 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Musza, jaki jest dalszy ciąg historii?

Online gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Kurrrrrrrrr*aaaaaaa!!! Wystarczyło, że dziś wku*wiłem wychowawczynię i już mi je*ła naganną z zachowania, podpis dyrektorki załatwiony tydzień przed ku*wa radą pedagogiczną. Wspomniałem, ku*wa, wcześniej przy niej, że będzie mi zależało, by iść na studia zagranicę, a ta do mojej mamy, przez, ku*wa, telefon, że mi wystawi naganną opinię. Na c*uj jej to, ku*wa, zniszczy mi życie, bo pogadałem z nią o zaległych nieusprawiedliwieni ach, gdy miała z*ebany humor i trochę późno. Rozumiem, jakaś reprymenda, ale ku*wa naganne, to chyba do akt idzie, ja pie*dolę, o taką głupotę mi szmata z*ebie życie...
« Ostatnia zmiana: 17 Cze, 2013, 18:55:21 wysłana przez gizmi7 »

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
To teraz czekają Cię halucynacje z niedożywienia i śmierć.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
gizmi - sraj na to. Dosłownie. Coś takiego jak "naganna opinia od nauczyciela" to może ci być najwyżej do podtarcia dupy. To jest pusty straszak, tak samo jak uwagi w dzienniczku i inne chujstwa. Fakt, że się człowiek w tym wieku strasznie tym przejmuje, ale tak naprawdę taka pizda nauczycielka to - o ile masz wszystko zaliczone - może ci naskoczyć, i to tylko wtedy jak jej na to pozwolisz.

Aczkolwiek ja bym czegoś takiego nie zapomniał, i w momencie dostania papierów ukończenia szkoły do ręki, odpowiednio głośno, dosadnie i w miarę możliwości przy jej znajomkach z pokoju nauczycielskiego, powiedział co o tym myślę :devil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Online gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Dobra, już się upewniłem, że nie mogą mnie za tą pierdołę "przekiblować" - to byłby jakiś słaby żart chyba. Ale ponoć przy staraniu się w UK o studia taka opinia jest cholernie ważna (może tam nauczyciele podchodzą poważniej albo chociaż profesjonalniej do swoich obowiązków; albo chociaż ktoś patrzy im na ręce, dunno). A nagana będzie na świadectwie od dyrektora, co nieco komplikuje sprawy. Jutro się wybieram do niej sam, może coś da radę jeszcze usprawiedliwić i ułatwić sprawę, oby była w "lepszym humorze". Wgl nie wiem, jakim cudem można z czymś takim wyskakiwać tuż przed radą pedagogiczną... Powinno zostać wysłane pismo do rodziców z ostrzeżeniem, że coś takiego mi grozi, chociaż telefon z dobry miesiąc temu (który był dopiero dzisiaj).

Ale nie - jesteśmy w Polsce i tu już od najmłodszych lat trzeba człowieka udupić. W dodatku za byle pierdołę...

EDIT: Ale najbardziej mi zbiło to, że rodzice mieli mi dołożyć kasę, bym sobie mógł Skervka zafundować, a teraz pozostaje mi tylko halucynacja z niedożywienia.
« Ostatnia zmiana: 17 Cze, 2013, 20:32:17 wysłana przez gizmi7 »

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Meeen, w liceum nie należałem do najgrzeczniejszych i w sumie mam w teczce 6 nagan, po trzy od wychowawcy i dyrektorki. Nie przypominam sobie bym miał cokolwiek wspomniane na ten temat w papierach :)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ach te wizyty u dyrektorki na dywaniuku :D
normalnie wspomnień czar :D
i always go full retard

Offline admaxo

• Pr0
  • Bogdan Grad Fan
Wkurwia mnie koleś, z którym mieniałem się na graty i stwierdził, że jedna lampa mu nie świeci. Najpierw jak włączył to grało a potem już nie. Z tego co zrozumiałem to najpierw włączył a potem podłączył kolumne... Lampa na pewno się nie popsuła w transporcie. Wzmak był zapakowany pancernie a lamy mocy wyjęte, owinięte folią bombelkową i wsadzone do pudełka wyłożonego pianką akustyczną i wsadzone do jeszcze jednego pudełka.
"Trzeba sciszyc gitare, zeby wydobyc specjalne pasmo z 8 struny, ja tylko tak podpowiadam" - Bogdan Grad

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
pociesze Cię że kursy CADa huia dają bo się w kilka dni nie nauczysz tego narzędzia, chyba że Ci na certyfikacie zależało ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Wkurwia mnie opcja blokowania na forum. Nawet normalnie PW wysłać nie mogę i z mailami muszę się pierdolić... Dobrze, że teraz rozkminiłem a nie za tydzień i szok, że PW nie dochodzą. Śmieszna funkcja :)
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Zależało mi na certyfikacie. ;)

:) litości men :)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
pociesze Cię że kursy CADa huia dają bo się w kilka dni nie nauczysz tego narzędzia

Niktu pls :D

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
skłamałem? :)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
No dobra, ja wcześniej ogiarniałem Inventora i przez to podstaw CAD'a nauczyłem się dosłownie w kilka dni.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwiam się jak otwieram serek wiejski, a ten jest suchy jak twaróg...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/