Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: wuj Bat w 11 Lut, 2013, 15:25:11Jadę dziś do pracy, za dużym dostawczakiem, z naprzeciwka ciągnie sznur samochodów. Nagle dostawczak zjeżdża gwałtownie na pobocze, a prosto na mnie napierdala białe Renault. Zarzuciłem odruchowo kierownicą, ale przy 100+ km/h to nie jest przepis na udany dzień. Ledwo opanowałem spłoszonego konia...Czasem jak patrze na debili na drodze to odechciewa mi się zdawać na prawko iknowthatfeel.jpg
Jadę dziś do pracy, za dużym dostawczakiem, z naprzeciwka ciągnie sznur samochodów. Nagle dostawczak zjeżdża gwałtownie na pobocze, a prosto na mnie napierdala białe Renault. Zarzuciłem odruchowo kierownicą, ale przy 100+ km/h to nie jest przepis na udany dzień. Ledwo opanowałem spłoszonego konia...
Kurtki mnie wkurwiają. Zawsze sobie brodę przytnę.
Cytat: Orange w 12 Lut, 2013, 19:49:31Kurtki mnie wkurwiają. Zawsze sobie brodę przytnę.Ciesz się, że nie nosisz długich włosów.
Właśnie zamknęli monopolowy.
Nic im się nie należy! Wpierdol co najwyżej!
Cytat: wuj Bat w 12 Lut, 2013, 00:08:11Właśnie zamknęli monopolowy.Sprawdź, może stereopolowy otwarty.
Jak się ignoruje użytkowników? Jednak mam dość bandita.
Cytat: mhrok lama w 12 Lut, 2013, 23:09:57Jak się ignoruje użytkowników? Jednak mam dość bandita. No jak nie masz nawet prawka to po co pierdolisz.
No daj spokój. Ignorowani pewnie są przechowywani w jakimś małopojemnym typie. Jego już tylu ludzi ignoruje, że się przeładuje zmienna i świat wybuchnie. Jeszcze ze dwa lata to int bedzie za mały A ja coś czuje, że z moim głupim pierdu pierdu co drugi post, będe drugi w kolejce do wybuchnięcia świata.
Użytkownicy w int?Świat już wybuchł
nie była prana nawet
Cytat: bandit112 w 13 Lut, 2013, 00:10:05Cytat: mhrok lama w 12 Lut, 2013, 23:09:57Jak się ignoruje użytkowników? Jednak mam dość bandita. No jak nie masz nawet prawka to po co pierdolisz.A jeszcze przed chwilą zastanawiałem się o co mu chodzi.
Cytat: CmnD w 12 Lut, 2013, 23:15:48No daj spokój. Ignorowani pewnie są przechowywani w jakimś małopojemnym typie. Jego już tylu ludzi ignoruje, że się przeładuje zmienna i świat wybuchnie. Jeszcze ze dwa lata to int bedzie za mały A ja coś czuje, że z moim głupim pierdu pierdu co drugi post, będe drugi w kolejce do wybuchnięcia świata.Użytkownicy w int?Świat już wybuchł