Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1696914 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że mnie nie stać na bass 6 PASa :(
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
jakiego bass 6 PASa? :lol:
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Obczaj allegro, przynajmniej, jeszcze wczoraj wisiał. Chyba, że mi się powaliło, i to po prostu duża piątka, ale i tak bym chciał. Za 1200 zł :facepalm:

Offline oz

• Pr0
...jara jak za 10 pln wokół mnie skacze blondyna po zawodówce
Najlepiej jak się jeszcze trochę poociera :-)
gdzieś u mnie w mieście jest zakład fryzjerski gdzie obsługują tylko kobitki w bikini :D (podobno nawet ładne)
a ja nie wiem gdzie i to mnie wkurwia

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
a, dobra, faktycznie jest, tylko napisałeś to w wątku o sześciostrunówkach pod PASem PRSem i trochę mnie to zastanowiło :P ;)
do widzenia.

Offline Tolein

• Pr0
w australii jest topless...
ergo
chcę do australii...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline wuj Bat

• Pr0
Wkurwiasz, oz ;). Siedzisz przed kompem i tyle, co pisałeś posta - byś 8x wygooglił! ;). U mnie w mieścinie też był taki - to znaleźli haczyk i Sanepid zamknął, więc spiesz się!
Paczki z głów!

Offline oz

• Pr0
Wkurwiasz, oz ;). Siedzisz przed kompem i tyle, co pisałeś posta - byś 8x wygooglił! ;). U mnie w mieścinie też był taki - to znaleźli haczyk i Sanepid zamknął, więc spiesz się!
szukałem w googlach już, ba po przeczytaniu Twojego posta wysłałem smsa do ziomka by mi wysłał adres :D

Offline selfslave

• Gaduła
Koło mojego miejsca zamieszkania była taka fryzjerka co nawet w umiarkowanie cieplejsze dni pracowała bez bielizny i gdy kucała, aby zmieść włosy na szufelkę albo zmienić końcówkę w maszynce to był peep show gratis do usługi strzyżenia. Nie wiem czy była nieświadoma czy był to specjalny zabieg mający przyciągać klientów, ale kolejki zawsze były tam ogromne. Ojcowie z synami przychodzili. True story.

Ale 10 lat tam nie byłem, więc nie wiem czy jeszcze w owym zakładzie pracuje. A nawet jak pracuje to pewnie jest stara ;P

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
sanepid? A co, cycków nie myły po kazdym kliencie? :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline wuj Bat

• Pr0
sanepid? A co, cycków nie myły po kazdym kliencie? :D

Coś, że włosy klientów im lecą za bieliznę. Wiadomo, że szukali na siłę, proboszczu przeszkadzało. Nie zdążyłem, więc niech kolega leci, robi foty  i opowiada.

Paczki z głów!

Offline Przychlast

• Pr0

Offline Rumak

• Pr0
I że jestem po nocy po ca. 26 godzinach nie-spania

Mało.

bandit112

• Gość
Dziewczyna, z którą miałem więcej wspólnego niż z moim najlepszym kumplem (te same poglądy religijne i polityczne, ta sama muza itp itp) rzuciła mnie wczoraj, a dziś się dowiedziałem że jest z jakimś frajerem już w związku.

Spoiler

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Możnaby, ale co chłopak komu winien.

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Chyba nie o gościa mu chodziło?
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

bandit112

• Gość

O gościu mówię.

Na pocieszenie opowiem Ci jak moja była mnie załatwiła i nie tylko mnie. Podejrzewałem swoją o to, że mnie zdradza. Zadawałem jej różne pytania,prowokowałem itd. aby przyznała się. Jakoż iż wiedziałem jak ma na imię gość z którym mnie ona zdradzała starałem się ją podpuszczać. Minął tydzień zabawy - dzwoni jakiś gość i karze mi się odjebać od jego dziewczyny. Ja w pełni spokojny spytałem się jak ma na imię. Przedstawił się. Gdy ja przedstawiłem się on do mnie : "to Ty kurwa nie jesteś Mateusz?!" Okazało się że było nas trzech. ;D[/spoiler]

No to też nie fajnie. Ale tak w ogóle to się suka na mnie o nic obraziła chyba z tydzień przed, ja wtf, ciotę ma? No i nagle bach, no kurwa. A mówią, że faceci bardziej zdradzają. Pewnie mu gałę opierdalała, a potem szła się ze mną spotkać, jestem wkurwiony ma maksa.

Spoiler

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
Dziewczyna, z którą miałem więcej wspólnego niż z moim najlepszym kumplem
mój najlepszy kumpel tak ma i od pewnego czasu jakoś mój kontakt z nim się bardzo rozluźnił. baby potrafią ogłupić...
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

O gościu mówię.

A ja o kim? Wycwanił Cię i tyle, taki lajf, prawo dżungli.

bandit112

• Gość
No jeszcze posta sobie ostatniego jebnę, taki pocieszający.

Przejebałem 300zł w kasynie bo mnie kumpel 2 tygodnie temu wyciągnął, mam 3 mandaty, dziewczyna mnie wczoraj rzuciła ale jedna rzecz mnie cieszy. Mam nadal gitarę, na której sobie ponapierdalać zawsze co chcę, ona mnie nigdy nie rzuci, ma wspaniałą talię i piękny głos. Nie przeszkadza mi nawet to, że jest nieletnia - ma tylko 6 lat.

No, ale i tak szkoda mi tej suki że tak zrobiła, fajna była a mogła to załatwić i tak inaczej. Nie spodziewałem się kompletnie.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Pewnie mu gałę opierdalała, a potem szła się ze mną spotkać (...)
i całusa w pysio

Offline Tolein

• Pr0
snowballin'...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Rumak

• Pr0
bandit112 witaj! Mnie też ostatnio jedna taka wkurwiła, w zasadzie doszliśmy razem do wniosku że to nie ma sensu, no ale jednak, odjebała mi niemiłe rzeczy. Wyjechałem na 2 miesiące do Londynu zarobić trochę keszu, wiedziała o tym wyjeździe bardzo dobrze, była poinformowana od samego początku kiedy się spotykaliśmy. I nagle jak byłem na wyspach coś zaczęło się psuć w naszych kontaktach. Wiedziałem, że coś jest nie tak, a ona zapewniała że wszystko OK. Jak wróciłem była zajebiście oschła i w dodatku okazało się że mnie zdradziła, a mogło być tak pięknie, gdyby nie ten defekt mózgu śmiem twierdzić, że naprawdę super dziewczyna. Nagle przestało jej zależeć, co to kurwa ma znaczyć ... ;)

No ale głowa do góry maaan! Łączę się w bólu, którego nie powinno być, nie były Nas warte i chuj. Bierz przykład ze mnie, trzy dni po zerwaniu mam ją totalnie w dupie i niedługo się z jakąś inną umówię :D Nie potrafię usiedzieć w miejscu jeśli o to chodzi.

A tu taka pointa odnośnie Twojej byłej i mojej:

:-*

Offline Sphincter

• Gaduła
No cóż, nie wiem Panowie czy jest ktoś na świecie, którego by kobieta nie wychujała ;) Też miałem jedną taką co kręciła na prawo i lewo - oczywiście okazało się po dłuższym czasie. Teraz to już chyba z szóstym gościem jest w przeciągu 4 lat. Polecam zimne piwko.

Offline sylkis

• Pr0
To ja wam również fajną historyjkę opowiem, ale że nie dotyczy mnie to ją wam wyślę na PW, co by "zainteresowany" przypadkiem tego nie zobaczył przypadkiem ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: