Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1696617 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Musza - może trzeba by wprowadzić tzw. poręczenie, jak na sevenstring.org, albo założyć temat: "Z kim nie dealujemy", albo Harv doda oceny jak na allegro. Albo wieszać publicznie, znaczy na głównej portalu ;).
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Punktowe oceny dla każdego profilu forum + ew komentarze to byłby imo świetny pomysł :D pytanie, czy taki wtyk istnieje, czy trzeba by było go pisać od zera, lub przerabiać istniejące wtyki typu punkty za "pomógł" :P
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
1. Zajebiste pole do nadużyć
2. dlatego może styknie mały komentarz po zakończonym dealu?
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
W sumie fakt, bez ścisłego systemu aukcyjnego, od którego takie punkty są uzależnione dałoby się oszukiwać...
To może bez kitu system komentarzy i na jego podstawie statystyka tych pozytywnych/neutralnych/negatywnych, gdzie pozytyw +1, neutralny 0, negatyw -1 (faktycznie jak na allegro)? Lub przy ew komentarzu klikasz odpowiednią ilość gwiazdek i podliczana jest średnia :D

ED: albo już nie będę kombinował i komplikował, same komentarze też już by sporo dawały.
« Ostatnia zmiana: 19 Paź, 2011, 09:22:15 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Tolein

• Pr0
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Odpowiedni temat brzmi dobrze.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline wuj Bat

• Pr0
Myślę, że nie ma co się czaić, tylko ujawniać przypadki i niech potem nikt z typem nie robi interesów. Tym bardziej, że czasem jest ryzyko, bo miałem deal, że wysłałem klamota, a kasa miała być lekko później.
Paczki z głów!

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Dobra, zjedzcie mnie. Musza nie musi ujawniać kogo ma na myśli, ale ja nie mam oporów - ma na myśli mnie. Oczywiście, że pieczątka pocztowa jest ważna i jej przybicie jest niepodważalnym dowodem, ale, do chuja, życie zna różne przypadki. Sprawa dotyczy nie przesyłki opłaconej, tylko przesyłki na testy, a po drugie, kiedy po obiecaniu Muszy wysyłki zjebałem sprawę i przespałem zamknięcie poczty, napisałem mu wiadomość z przeprosinami i przyznaniem się do wysłania dzień potem niż ustaliliśmy. Miałem wysłać chyba 5-go, wysłałem 6-go lub 7-go.

I przypominam, nie jestem złodziejem, bo kasy nie dostałem żadnej, a dobrowolnie wysłałem na testy. Poza tym przecież nic w tym szczególnego, na tym forum wysyłka na próbę jest czymś normalnym. Równolegle prowadziłem z Muszą inny deal, kasę za towar miał rano na drugi dzień na koncie. To chyba nasz 4ty lub 5ty interes. W alkoholizm nie popadłem i nie siedzi na mnie komornik, czemu miałbym nagle się podkładać...

Ale ok, możecie mnie zbanować, ale doceńcie, że doniosłem uprzejmie sam na siebie ;)

Posty połączone: 19 Paź, 2011, 10:46:08
Jestem pierwszy w kolejce do tematu o nieuczciwych ludziach
« Ostatnia zmiana: 19 Paź, 2011, 10:53:07 wysłana przez drozdu »
weimar guitar gently weeps

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Zepsules zabawe :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
proponuję zbanować Muszę

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Proponuję podejść do wszystkiego na chłodno, nie na gorąco
weimar guitar gently weeps

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Proponuję podejść do wszystkiego na chłodno, nie na gorąco

Proponuję następnym razem powiedzieć "zjebałem, mate" wcześniej, a nie później. Różnica żadna z punktu widzenia aktualności stwierdzenia, a będzie znacznie bardziej wesoło, chłodno i luźno.

Offline wuj Bat

• Pr0
Bu-zi, bu-zi!
Eee, tam - i po sensacji. Najlepiej wesoło, ciepło i ciasno.
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Ta sprawa, jak z resztą wynika to z tego, co musza napisał, to akurat była pierdoła (dzień czy tam dwa późnienia to nie jest tragedia, a co najwyzej denerwujacy smaczek i tak naprawdę to wkurzyło go wykręcanie się i zamylanie), ale sam pomysł z opiniowaniem użytkowników jest dobry i warto zastanowić się nad jego możliwie najłatwiejszą do ogarnięcia, ale i praktyczną i przejrzystą (gdyby to był po prostu topik z opiniami, to szybko zrobiłby tam się śmietnik) realizacją.
(\__/)    This is Bunny.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Sylkis, daj już spokój z tymi pomysłami rodem z NSDAP. Ja i tak już mam coraz mniejszą ochotę tu zaglądać, a jak jeszcze ma mnie tu jakiś 16-latek fachowo opiniować, to w ogóle sobie daruję.

Offline wuj Bat

• Pr0
Troszeczkę mnie wkurwia, że jak tylko wypadnie mie z czoła jeszcze jeden włos, to powiększy się ono o jakieś kolejne 5mm... :(
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Wróó, w zasadzie to nie był mój pomysł, no ale dobra tam:p
(\__/)    This is Bunny.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
proponuję zbanować Muszę

I spalić mu dom
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Tolein

• Pr0
proponuję zbanować Muszę

I spalić mu dom
I eksmitować do Poznania
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline wuj Bat

• Pr0
Wróó, w zasadzie to nie był mój pomysł, no ale dobra tam:p

:D

Cieszę się, że jeszcze mnie nikt z naszego forum nie ujebał, a już zrobiłem pod 20 deali. Ale z jakiegoś powodu na .orgu wymagana rekomendacja jest zapisana w regulaminie giełdy.
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline Musza

• Pr0
Drozdu, problem w tym, że cały czas mi wmawiasz, że wysłałeś 6tego albo 7mego, a na pieczątce jest 17sty. Nie byłoby problemu żadnego, bo to był luźny deal jak napisałeś, ale po takich akcjach traci się po prostu zaufanie.

EDIT_A przeprosin jak nie było tak nie ma :D
« Ostatnia zmiana: 19 Paź, 2011, 13:22:37 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Wkurwia mnie kiedy łapie się na tym że stałem się zakładnikiem własnych wyborów.
Kobiety poniewierają, chuje.
Powiedz

I po sprawie. Ja tak zrobiłem(cywilizowanie ofkors) i się cieszę. 8)

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Wkurwia mnie moje roztargnienie. Zamówiłem rezystory 51R zamiast 51K, na które czekałem miesiąc...
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wkurwia mnie że darcie ryja nie wychodzi mi tak jak 10 lat temu - pewnie za dużo fajek :F
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina