Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1693149 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Wczoraj były takie upały, że przy roznoszeniu plakatów, aby się nie odwodnić, musiałem na picie wydać więcej, niż tego dnia zarobiłem:/
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
a jaki problem posiedzieć chwile i się nauczyć? ;)

buachachacha  - czekamy na twoje filmy na jutubie  :D
No on się nauczył ;) Posiedzisz rok-dwa i możesz zagrać.
A skoro wkurwia Cię to, że nie będziesz tak grać, to powiedziałbym, że wkurwia Cię to, że Ci się nie chcę tak grać ;)
Moich filmów na yt nie zobaczysz, bo nie jestem jutubowym grajkiem ani nie musze nikomu nic udowadniać.

No masz rację, kwestia gustu. Jednak dla mnie koleś nie jest kozakiem, kozakiem jest Bach, który to skomponował.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Turgon

• Gaduła
to , że nigdy tak nie zagram

Dla mnie też nic specjalnego.
Ssiecie.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że chyba będę musiał/chciał szukać roboty a za cholerę nie wiem jak się do tego zabrać. Jakieś rady? :P
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Po pierwsze powiedz wszystkim dookoła, że szukasz. Po drugie wejdź na jakiś portal specjalistyczny, poszukaj ofert i wyślij 100 CV do takich, które Cię najbardziej kręcą.

Offline sylkis

• Pr0
Na okolice Wawy nie macie stronki w stylu infoludek.pl?:P
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Tak zrobię, choć wysyłanie w zasadzie pustego CV trąci absurdem :P No ale co począć, początki zawsze są trudne. Ma ktoś doświadczenie z portalami? Bo wiem, że ich sporo jest.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
to, że mam spory ogród zasadzony dziwną gęstą trawą, która rośnie ze 3-4 cm na dzien i muszę ją ciągle kosic ledwo dyszącą kosiarką, która się bez przerwy zatyka. Kurwa mac.

Chyba czas zrealizowac kilkuletniego HRAS'a (hay remover acquisition syndrome)

« Ostatnia zmiana: 27 Sie, 2011, 18:01:19 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Turgon

• Gaduła
O to mnie wkurwia strasznie:
http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=222054
Nie wykrzaczył ci się przypadkiem kontroler sata? Może spróbuj posłać na gwarancji :)
Ssiecie.

Offline Mat

• Pr0
O to mnie wkurwia strasznie:
http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=222054
Nie wykrzaczył ci się przypadkiem kontroler sata? Może spróbuj posłać na gwarancji :)
Jakiej gwarancji? ;) A jak sprawdzic, ze sie wykrzaczyl? Bo domyslac sie to mozna roznych rzeczy?

Offline Turgon

• Gaduła
Co do kontrolera - http://allegro.pl/kontroler-pci-ide-sata-raid-bios-ak60a-i1743551546.html -> spróbuj z czymś takim lub podobnym (osobiście nie bardzo się znam, ale wydaje mi się że taki do sprawdzenia powinien wystarczyć).
Masz dwa lata rękojmi i na pewno rok gwarancji producenta :) Oczywiście o ile masz paragony.
Ssiecie.

Offline Mat

• Pr0
Musze popatrzec jak to sprawa gwarancyjna wyglada w jukej. No i wiem, ze mozna kupic inny kontroler. Ba, nawet calego nowego kompa ;) Ale nie chodzi przeciez o kupowanie po jednej czesci, bo moze to jest to... Ale dzieki za podpowiedzi :)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Bat  - pisząc "arpeggio na harfie", miałem na myśli cuś takiego, bajdełej:

Offline wuj Bat

• Pr0
A myślałem, że taki pojedynczy przebieg, w trakcie którego obraz filmowo faluje i rozmywa się. Ale też pięknie ;).
Btw btw'eja, to gdyby szczątki autorów mogły mówić, to z wielką chęcią stawiałbym naprzeciw nauczycielek polskiego i kazał tym nauczycielkom powtórzyć, co twierdzą, że autor miał na myśli... Wszyscy znamy ten klimat ;).
« Ostatnia zmiana: 28 Sie, 2011, 09:35:02 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
A myślałem, że taki pojedynczy przebieg, w trakcie którego obraz filmowo faluje i rozmywa się.
No tak, taaaak przecież!

Offline wuj Bat

• Pr0
A, no to mie tłumaczyć nie trzeba, ale myślę, że w paru miejscach Polski zaobserwowano tajemnicze, a charakterystyczne rozbłyski :D.
Paczki z głów!

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Durne baby i to straszliwie.
Po drugie kac, ale to trochę mniej.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że GAS goni GAS, a każdy jest jakoś uzasadniony... Tyle, że stać mnie maks na jeden :(

Offline Tolein

• Pr0
A mnie wkurwia, że dzięki awarii mojego drogiego (nie w sensie money-money) peceta, od długiego czasu nie mam dostępu do zasobów mojej kolekcji muzycznej.
Z drugiej jednak strony cieszy mnie fakt, że moja nie-dysko-twardowa kolekcja muzyczna powiększa się w nie-geriatrycznym tempie.
Z trzeciej jednak strony dobija mnie zawalony kompaktami schowek w aucie.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
ale znaczy się że nie możesz sam wymienić struny? Czy struny w mielcu kosztują tyle co klawiatura i dysk? A moze dysk i midi tyle co struny? :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dokładnie, też nie rozumiem.

I z grzeczności nie zapytam po jaką cholerę w ogóle oddawałeś komuś wiosło do regulacji zamiast samemu to zrobić ;P

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No nieeee... Jeśli mój nauczyciel nie chciałby mi wyregulować wiosła (lub nie nauczyłby mnie jak to robić i nie bił po głowie za to, że mi się nie chce tego robić) zmieniłbym go z miejsca. Szczerze ;) Ja wiem, że niby z flojdem jest sporo pieprzenia się, ale no kuuurwa...

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Nie mam struny na wymiane. Struny muszę zamówić i oddać gitarę do regulacji. Jeszcze spytam się mojego nauczyciela czy mi wyreguluje. Jeśli tak to zamówię sobie tą klawiaturę i dysk. :P
I właśnie dlatego Yony zawsze sobie zostawia pętelkę z nadmiarem struny na końcu a nie obcina...

A mnie wkurwiają osły, które wyjeżdżają z podporządkowanej po prawej na wielopasmówkę od razu na lewy pas, bo za 300 - 500 m zamierzają skręcić w lewo i potem się wloką pojeby tym pasem 20 km/h. I inne okurwieńce, które podjeżdżają na Trasie Toruńskiej swoimi jebanymi Cinquecento Sporting na odległość 2m od mojego tylnego zderzaka i mrygają światłami morsem "spierdalaj bo jadę", bo przecież jak jadę 110 na ograniczeniu do 80 to jest im kurwom za wolno!  :evil: :evil: :evil:
« Ostatnia zmiana: 28 Sie, 2011, 19:21:41 wysłana przez Yony »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Phi, obczaj co się na trasie siekierkowskiej dzieje. Na mnie mrygają jak jadę 130.