Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1695279 razy)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Gnicie oznacza śmiech, a gnić to śmiać się, czyli jak ktoś opowiada jakieś wydarzenie i mówi że było "niezłe gnicie", to oznacza to, że "śmiechu było co nie miara"...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
jestem z okolic Krakowa i brechtanie również oznacza śmiech, pierwszy raz słyszę o tym żeby to określało stosunek ;) o szmule słyszse pierwszy raz.

Offline sylkis

• Pr0
szmuli* :D ew szmulce :D
kiedys z jednym krakusem gadalem, to potwierdzil znaczenie stosunku ;) moze to tez zalezy od srodowiska?

a sama historia wziela sie stad, ze kiedys kumpel na woodstocku poznal jakis randomowych kolesi z krakowa i wiadomo, jak to jakeis gadki szly, w ktorym momencje opowiedzial im jakas anegdotke, ktora konczyla sie tekstem, ze sie z kolesiem strasznie brechtali i w ogole. na co krakusy sie zmieszaly i ze jak to, brechtaliscie sie z kumplem? a on ze no tak, ze za mocno bylo... ci ze tzn co, ze jestescie gejami? a on kurwa co jest, ale o co chodzi? po chwili wyszlo, ze zaszlo nieporozumienie odnosnie semantyki okreslenia 'brechtac sie' ;D

to jeszcze moze huczec/cisnac/polewac z czegos? ;)
« Ostatnia zmiana: 11 Lut, 2011, 16:54:31 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline birthmark

• Gaduła
kumpel na woodstocku poznal jakis randomowych kolesi z krakowa...
To tak na marginesie (ale w temacie, bo mnie to wkurwia), skoro już przy językoznawstwie jesteśmy:
- jakichś kolesi / jakiś koleś
- jakichś lamusów / jakiś lamus
itp.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline sylkis

• Pr0
sory ;) nie znam nikogo, kto by to ch wymawial, a w pisowni zwykle robie wlasnie z wymowa zwiazane bledy, postaram sie to zapamietac ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Tolein

• Pr0
Wkurwia mnie przeokropnie, że jesteś autorem co drugiego posta w tym wątku. Cholera, musisz być bardzo podkurwionym człowiekiem..
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline immortal-king

• Gaduła
  • Zaraz trejning i bendziemy krecic jak cieba!
Wlasnie przezylem jedna z najwiekszych traum w zyciu... Poszedlem z kumplem perkusista na probe jego zespolu, powiedzial ze graja w B, chca grac w stylu parkway drive. No spoko, jakos ujdzie, wazne ze low tuning (low jak low). Przychodzimy na salke, gitarzysta wyciaga jakas szczotke, zaczyna na niej grac w E (szostka), i ja tak "o co chodzi?". Okazalo sie ze pan gitarzysta nie slucha za bardzo tego co mielismy grac, jego gitara B nie widziala, i koniec koncow gralismy jakies randomowe power chordy w E i zagralismy pare coverow metallicy.......... .. Nalezy dodac ze zamowilismy salke na noc, od 23 do 5...............

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
nie tyle mnie to wkurwia, co smuci że sprzedałem engla którego bardzo lubiłem i chciałem zostawić go sobie na stałe :(.
a tematu o tym co kogo smuci nie zakładam bo i tak ostatnio nic nie robimy na tym forum tylko marudzimy co nas wkurwia..

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Wkurwia mnie to, że jestem pojebany i nie potrafię się zdecydować na jakiś sensowny zakup... Kurwa zanim ja sobie wiosło nowe kupię, to parę lat minie chyba, a i tak będę wybrzydzać... Chcę tanią 7mkę, albo zajebistą 6tkę - ale Yamahy Drop6 nigdzie nie widzę :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że nie umiem grać, a już bym sobie ósemkę kupował ( gdyby mnie było stać :facepalm: ). To nie jest dobry syndrom :(
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Ja bym spuścił wpierdul... Swoją drogą - pytasz się perkusisty w jakim stroju gra kapela? You're mad? :o

A nieco* w temacie - wkurwia mnie przeprowadzka. Tzn. ogólnie się zajebiście cieszę że wreszcie (lekko licząc z rok-dwa za późno, ale WRESZCIE) wyniosę się z domu, ale cała reszta... Nie mówię nawet o kasie, bo z tym wiadomo - zawsze jest ciężko. Ale dowiedzieć się czegoś konkretnego od ludzi to :facepalm:
Znajoma ma za sobą kilka wynajmów i kupn (?), do tego pracuje w kancelarii i powiedziała że jak coś to pomoże z papierkami. I na obiecankach się skończyło, mimo że kilka razy dzwoniłem/pisałem.
A mieszkanie jest od rodziców kumpla. I dobrze, bo większe zaufanie itp., ale na razie oddanie przeciąga się o miesiąc (NA RAZIE :evil: ), a w międzyczasie przynajmniej dwie ciekawe oferty mi uciekły. W końcu kurwa powiem co o tym myślę (widzimy się jutro) i albo skończą wreszcie babranie się z "odświeżeniem" tego lokum, albo niech szukają innego klienta. I niech im zrobi rozpierduchę jak poprzednik, jakiś ich "wujaszek" po którym meble, wykładziny i pół kuchni nadawało się tylko na śmieci.

*kumpel jest perkusistą. Nie wierzyłem w dowcipy o nich i 4-strunowcach, ale gość od kilku lat (!) zmawia się ze mną na śmiganie na rowerku albo dżem-seszyn. To ja do niego - ok, ale ty masz pół pokoju sprzętu, a ja na upartego dojdę do ciebie na piechotę z moim (chociaż w sumie... chyba nie :P ). I tak szuka wolnych kilku godzin. Od paru lat.

KURWA :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
że rozjebałem samochód. kurwa mać... :facepalm:
do widzenia.

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
miałem stłuczkę, czyli rozjebałem cały przód ;) nawet nie ma jak tego poskładać, bo cała blacharka jest pordzewiała, zresztą naprawa wyniosła by więcej niż to pudło jest warte. w efekcie przez parę miechów będę jeździł 40letnim VW Garbusem na łysych kapciach :/ za jakąś robotę trzeba się wziąć, ech...
do widzenia.

Offline immortal-king

• Gaduła
  • Zaraz trejning i bendziemy krecic jak cieba!
No coz, rock n' roll nie jest wyplacalny :( Ja z kolei musze sie zabrac za prawko bo wstyd bedzie!

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
jeszcze mi się kaczka teraz spierdoliła, na dzień przed koncertem, no ja nie wierzę...
do widzenia.

Offline oz

• Pr0
a mnie wkurwia, że nie może mi się kupiec na tele znaleźć a chciałbym coś innego (np. jest zajebiaszczy les paul od greco)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Przerzuciłem się na cieńsze struny i coś tak popierdoliłem z ustawieniem krzywizny gryfu, że za chuj nie mogę uniknąć brzęczenia na wyższych progach... Tak mnie to drażni że chyba znów się zniechęcę na pół roku...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ale wiesz, że krzywizną gryfu to usuniesz brzęczenie do piątego, czy tam do ósmego progu maks? Na wyższych, to mostkiem się majstruje ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Przerzuciłem się na cieńsze struny i coś tak popierdoliłem z ustawieniem krzywizny gryfu, że za chuj nie mogę uniknąć brzęczenia na wyższych progach... Tak mnie to drażni że chyba znów się zniechęcę na pół roku...
Lutnik ci to zrobi. I pół roku grania w prezencie!
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline ChopZeWsi

• Pr0
A ja się dzisiaj tak wkurwiłem że o ja pierdole!!! Jechałem sobie do mojej girlfriend moim opelkiem żeby jakoś miło, radośnie i romantycznie spędzić walentynki i w połowie drogi  TRACHHH i auto zgazło. Pękł pasek rozrządu, który w pażdzierniku był wymieniany razem z pompą wody i rolką i co najgorsze nie wiem gdzie wjebałem dowód zapłaty za tą fuszerkę.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Lutnik mi to zrobi, ale musiałbym jechać do Tczewa - pieróg zbyt mi działa na nerwy :D:D:D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline xmortex

• Gaduła
mozesz jeszcze do mayonesa podrzucic gitare - w serwisie rowniez wyreguluja Ci gitare - zawsze blizej niz do tczewa z gdyni :)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Już nieco lepiej ustawiłem, ale nadal wora nie ukręca. W każdym razie da się grać :D
Obecnie nie mam kasy nawet na to żeby dojechać do lutnika, nie wspominając już o tym żeby dać mu jakieś złoto za robotę...

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
wkurwia mnie to, ze co 2 nowy post na forum jest w tym temacie >:M
i always go full retard

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
A mnie wkurwia że ludzi wkurwia ten topik / piszący w nim.