Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1750098 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Moja córka to samo, zabieg n-ty raz przesunięty, tym razem w Wielką Niewiadomą.
Paczki z głów!

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Wyjebałem to ostatnie pierdololo i mnie nie wkurwiajcie więcej. Dużo tu wolno, ale ustaliliśmy dawno temu, że polityka to jest jedyny temat który ma tu bana.

Offline wuj Bat

• Pr0
Od wczoraj na Islandii piosenki wigilijne....... To jest taki poziom mniej więcej Heimat Melodie + 7 warstw lukru.
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Ale pocieszające jest to, że w tym roku puszczanie "Last Christmas" będzie raczej w złym tonie :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Jak to człowiek się szybko do dobrego przyzwyczaja. Ponad 40 lat w Polsce, niecałe dwa poza* i już dwaj pijani frajerzy z Grudziądza drący mordy i klnący na cały samolot wkurwili mnie zacnie.

*przez ten cały czas nie widziałem ani jednej pijanej i/lub klnącej osoby
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0

Offline spacelord7

• Pr0
*przez ten cały czas nie widziałem ani jednej pijanej i/lub klnącej osoby
co to za życie x.X

Offline Rot

• Gaduła
Wkurwia mnie że nie przyznali mi premii w robocie mimo że nakurwiam więcej niż ktokolwiek. Pajac który nas nadzoruje siedzi na dupie cały dzień i nic nie robi, wszystko w moich i koleżanki rękach.
Poza tym knajpy pozamykane i już nie mam się co łudzić że gdzieś sobie pójdę i poderwę cycatą gotkę, tymczasem mam zazdro jak cholera bo ziomek sobie znalazł zajebistą przeleciółkę.
Nie wiem jak on to robi, kurwa.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Podchodzi, zagaduje, a później rucha.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rot

• Gaduła
Ale że jak kurwa, w czasie pandemii jak wszystko pozamykane?
Zresztą, mi też się zdarzało podchodzić, zagadywać, rzadziej ruchać. Chociaż w sumie i tak miałem tego więcej niż on w życiu także ten, ale od ostatnich trzech lat jestem jakiś zdziczały i mam same pasmo porażek i nie wiem o uj chodzi.
Jak tak sobie pomyślę to to jest płytkie z mojej strony zazdrościć kumplowi, ale z drugiej strony tym bardziej pikawa boli jak nie mam a widzę że kto inny ma.

Offline spacelord7

• Pr0
Rot, weź się nie zachowuj jak Elliot Rodger...

Offline Rot

• Gaduła
Gdzie mi do niego?

Ja tylko narzekam na moją własną zazdrość i swoje własne zdziczenie, do czego sam zresztą doprowadziłem przez chujowe decyzje.
Gdzie mi do takiej patologii?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Gdzie mi do niego?

Ja tylko narzekam na moją własną zazdrość i swoje własne zdziczenie, do czego sam zresztą doprowadziłem przez chujowe decyzje.
Gdzie mi do takiej patologii?

Przynajmniej wiesz, ze sam jesteś tu jedynym winnym swoich porażek, a to ważne.
B ( o ) ( o ) B S

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Coś czuję, że zaraz tutaj powstanie legendarny The Playbook. Znasz podryw na lampę dżina? :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0

Zomballo

• Gość
Coś czuję, że zaraz tutaj powstanie legendarny The Playbook. Znasz podryw na lampę dżina? :D
Ja znam na popcorn trick! :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Za moich czasów był na maczugę
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
Tylko trzeba pamiętać, żeby potem ciągnąć do jaskini za włosy a nie za nogę, żeby piachu nie nawpadało.

Offline wuj Bat

• Pr0
To teraz sobie wyobraźcie, że to co się odpierdala dla przykładu na "odchodach" niepodległości, podsycane przez ten spierdolony rząd ma jebane przełożenie na codzienne życie! Dziś mój syn pobiegł na podwórko z kolegami - jak codzień. Jeden zabrał na chwilę drugiemu rower, zrobił kółko wokół bloku i oddał rower, cały i zdrowy. NO I SiĘ ZACZĘŁO. Synek właściciel rowera pobiegł do pato-padre ze skargą, a ten wybiegł do dzieci, przewrócił siłą jednego, złapał i rzucił na kilka metrów następnego i następnego. Kilkoro dzieci. Przerażone dzieciaki w popłochu uciekły do domów - a najlepsze, że tego, co wziął rower już tam nie było. Wszyscy rodzice zadzwonili na policję, w tym ja, a policja na to, że jeśli pan przeprosił to nie ma sprawy, bo wyraził skruchę. I ew. można jutro dzwonić do dzielnicowego.
Czyli jesteś rodzicem, to - uwaga! - wychodzi na to, że:
1. ktoś dorosły może napierdalać twoje dzieci, siać popłoch, łapać za bety i rzucać w powietrze, tylko niech pamięta powiedzieć potem przez komórkę, że "poniosły mnie nerwy" - policji to wystarczy. Gdzie np. na Islandii facet by minimum poszedł do aresztu na 48, zbadali na alkohol i narkotyki, a pewnie i by mu dali kuratora rodzinnego, jak nie gorzej
2. zgłoszenie sprawy nie wystarczy, samemu trzeba cisnąć o jej dalszy przebieg, bo dyżurny nie może po prostu przesłać mailem kopii zgłoszenia sprawy dzielnicowemu, którego pewnie zna osobiście.
KURWWWAAAAA! BARDZO żałuję, że nie jestem na miejscu, bo w taki czy inny sposób bym wisiał skurwysynowi na grdyce!!! Może i dobrze, że żona nie dała mi telefonu do tego człowieka. Sprawa będzie miała ciąg dalszy.
« Ostatnia zmiana: 12 Lis, 2020, 21:58:52 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Jezu, nie chcę mieć tu nigdy dzieci, to jest tyle lat zaległości cywilizacyjnej, że nawet nie warto się męczyć. Jebać polskie psy, pamiętacie jak Lubder wykręcił tu kilka osób na forum? Do dziś dylam po sądach, bo policja nie potrafiła go zlokalizować we własnym domu i zawiesili śledztwo. Ja nawet rodzinnych przypadków tego, kiedy policja zawodzi albo jest zwyczajnie chujowa nie będę wymieniał. Nigdy kurwa nie działa albo nie jest dostępny monitoring, przy zgłoszeniu traktują Cię jak intruza i do tego okazjonalnie pałują na pokojowych protestach.

Offline wuj Bat

• Pr0
Tzn. dzieci to najlepsza rzecz jaka może się trafić, może ino tuż zaraz po emigracji.
Paczki z głów!

Zomballo

• Gość
Baciu tylko pozew cywilny. Typ zabuli to mu na drugi raz ręka sama się cofnie w wsadzi sobie w decomoreno.

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Przesadzacie chyba z tym posiadaniem TU dzieci. Rozumiem złość wuja na pseudo policjantów. Nie oznacza to jednak, że wszyscy są zjebani. Większość, których znam (a znam ich dużo) są raczej normalni i takiego czegoś by nie odpuścili, właśnie dlatego, że mają TU W TYM ZŁYM KRAJU swoje potomstwo. Widziałem ich niejednokrotnie podczas interwencji gdy im drzwi do mieszkań otwieraliśmy i z takimi patolami robią co trzeba.
To co się pojawia w mediach to incydenty i jak tak mielibyśmy oceniać wszystkie grupy zawodowe to za daleko to nie zajdzie. No ale to właśnie takie polskie.
Mam np. kolegę strażaka, który zabił żonę... czy to oznacza, że wszyscy są zabójcami?

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Dużo szczęścia i szybkiego wytrzeźwienia życzę każdemu kto jebie po naszej milicji, a liczy na profesjonalne załatwienie tematu w sprawie cywilnej przez sąd. xD
Szacun za płynne przejście od obchodów dnia niepodległości do osiedlowej rozpierduchy z gówniakami!
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan