Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
A co do samego instrumentu, przez najbliższe miesiące zapraszam na mój profil na roksie.
OK, po prostu nie podoba mi się to, po to jest forum, żebyśmy sobie pogadali co kto lubi, każdy stary gibol tak żółknie/zmienia kolor?nie znam się, po prostu jestem ciekawy czy inne które robią reissue i VOSy też tak zmieniają kolo specjalnie pod historyczną speckę
A jaką znalazłeś ? Ja się dowiedziałem ze każdemu kto się w nie spojrzy to podobno maynard dla beki zamontował aby się w nim przeglądać ,ale brzmi to trochę jak bajka ;-)
The mirror on the headstock reflects the ornaments on Jones's own favourite 1979 Silverburst model this model is based on.
ogólnie w szoku jestem do teraz, że dostał, a papa Hetfield nadal nie ma u gibsona swojego iron crossa... co ci ludzie z marketingu ogarniają?
Cytat: PabloPicasso2018 w 02 Lis, 2020, 22:47:30ogólnie w szoku jestem do teraz, że dostał, a papa Hetfield nadal nie ma u gibsona swojego iron crossa... co ci ludzie z marketingu ogarniają?Chciał i pracowali nad tym, ale za długo się z tym pierdolili, więc poszedł do ESP gdzie zrobili sygnowaną od ręki - tako rzekł Hetfield w wywiadzie.
Bremt Hinds też narzekał na Gibola że tak długo się pierdzielili z projektem sygnatury że w końcu się poddał i wolał zrobić Epi.Bill bez powodu na ESP też się nie przesiadł
Sądzę, że to była kwestia odpowiedniej prowizji i momentu na wykorzystanie momentu na dodatkową promocję w formie popularnego modelu gitary. Gibson raczej zawsze był chętny na sygnaturę dla Jonesa, to praktycznie czysty zarobek bez specjalnego ryzyka.
https://fortwaynesnbc.com/2020/11/05/13-guitars-valued-at-95000-stolen-from-a-truck-on-its-way-to-sweetwater/Zaczelo sie
Zaczęty przez Mat Muzyka
Zaczęty przez yapcok Gitary barytonowe i inne
Zaczęty przez Rot Hardware