Ankieta

Kto powinien wygrać?

Marek Gliniecki
10 (26.3%)
Lord Awesomeguy
28 (73.7%)

Głosów w sumie: 69

Głosowanie skończone: 15 Mar, 2009, 12:54:05

Autor Wątek: Wyłoń zwycięzcę Muzycznego konkursu Sevenstring.pl  (Przeczytany 16050 razy)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Tyy bestio sprytna. Ale w sumie to racja.

A wiadomo jak z innymi zgłoszeniami? Będą gdzieś wystawione po i poza konkursem?

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"

Offline Pedzell

• Nowy użytkownik
Ja oddaje głos na Ostrego ;)

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
a ja na Marka, najbardziej jinglowy, jak ktoś wspominał :) jakby było strunę niżej grane to by był miód ;)
do widzenia.

Offline Hoodee

• Nowy użytkownik
Pstry, gdyż iż ponieważ mi się podoba :P

W pewien sposób oddaje w znacznym stopniu jestestwo i sens istnienia (jak dla mnie) gitar 7-mio i ponad strunowych : niskie, agresywne i brutalne granie...

Ale jest to tylko moja opinia :)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Ja mam pytanko. Jak to jest, że tylko dziś zarejestrowało się 15 osób, które pierwsze kroki skierowały do tego tematu? Kolejne jest takie, czy osoby nowozarejestrowane będą wypowiadać się w innych wątkach? Wątpie... Skandal, osoba o której mówie wie o co chodzi :/

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Dlatego to co pisałem wcześniej z utajnieniem autorów byłoby optymalnie... Z utajnieniem wyników do czasu zakończenia też niezły z powodów które podał Harvest...

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Dlatego to co pisałem wcześniej z utajnieniem autorów byłoby optymalnie... Z utajnieniem wyników do czasu zakończenia też niezły z powodów które podał Harvest...

A co by to dało?

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
on biorąc pod uwagę, że jakiś autor sam założy 150 kont i zagłosuje na siebie to nic... ale przynajmniej po znajomości głosowań by nie było... sam zanim wysłuchałem byłem przekonany, że lord będzie najlepszy, ale jednak kawałek ostrego podszedł mi bardziej :D

Offline lokibalboa

• Pr0
Ja mam pytanko. Jak to jest, że tylko dziś zarejestrowało się 15 osób, które pierwsze kroki skierowały do tego tematu? Kolejne jest takie, czy osoby nowozarejestrowane będą wypowiadać się w innych wątkach? Wątpie... Skandal, osoba o której mówie wie o co chodzi :/
Nie no ....żality.....moze wykluczyć tą osobę z rozgrywki ? Bo jeszcze nie oddałem głosu a nie chciałbym go tak zmarnować.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
gdyby ta osoba miała jaja, to by się sama wykluczyła

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
Ja Wam powiem, że wygląda to conajmniej niesmacznie. Ostatnia fala głosów - numerki userów po kolei wszystkie głosy na jedną osobę. Nie mam niezbitych dowodów, że to oszustwo w celu uzyskania korzyści, a nie zwykły atak spamerów, ale osobiście uważam, że w tych okolicznościach głosowanie powinno być unieważnione.

Offline maarioo

• Pr0
unieważnić i zrobić topic widoczny/głosowalny dla osób z +15 postów.

Offline t0ma

• Użytkownik
  • Agent Tomasz
    • http://myspace.com/philosophyPL
sorry za offtop ale:

eh co xotic robi z ludzmi ;)
This far away night life keeps it in it's vault. You'll never come back from that place in pieces. Boring, Drilling, dictator

Offline hmmtt

• Gaduła
  • RG7421XL
unieważnić i zrobić topic widoczny/głosowalny dla osób z +15 postów.

Tak trzeba, jeżeli faktycznie zaszło jakieś "mataczenie"  :tak:

Offline pstry

• Gaduła
hehe, niezle jaja, dobra jesli do mnie pijecie, że oszukuję, to rzeczywiście odpadam z rozgrywki. Proszę mnie wykluczyć. Pozostaje dwóch finalistów.

pozdro
« Ostatnia zmiana: 14 Mar, 2009, 01:53:25 wysłana przez pstry »

Offline pan mikos

• Pr0
Hmm, też zauważyłem to zjawisko i chwilę się nad tym zastanawiałem. Oprócz tego co piszecie jest jeszcze druga opcja. Co na przykład gdy ktoś się pochwalił wśród znajomych, że zakwalifikował się do finału konkursu, a znajomi jak to znajomi chcieli pomóc? Bez żadnego gadania "stary rejestruj sie na forum i głosuj na mnie", tylko tak o, wzięli i sami się zarejestrowali, bez żadnego "pytania o pozwolenie".
Też ta osoba jest oszustem i nie zasługuje na udział w konkursie?

Offline Musza

• Pr0
zawsze jest offtop elite ;)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Tak jak to czytam, to przypomina mi się głosowanie na GOTM, jak Nikt się zakwalifikował.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Ok. W związku z zaistniałą sytuacją  i niesmakiem jaki ona wywołała wśród użytkowników serwisu, redakcja zdecydowała o wykluczeniu z głosowania propozycji Pstrego. Niezależnie od jego intencji, zachowanie takie nie może być tolerowane - o sprawach naszej społeczności powinni decydować jej członkowie a nie ludzie z pospolitego ruszenia.  Jesteśmy jednak szczerze przekonani, że sprawa wygląda tak jak przedstawił to Pan Mikos i Pstry nie miał nic wspólnego z tym oszustwem wyborczym. W związku z dobrowolnym wycofaniem się z konkursu, postanowiliśmy więc przyznać mu nagrodę fair play w postaci płyt zespołów Rotengeist i Orchard.
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline pstry

• Gaduła
W związku z dobrowolnym wycofaniem się z konkursu, postanowiliśmy więc przyznać mu nagrodę fair play w postaci płyt zespołów Rotengeist i Orchard.
dziękuję, niestety nie mam odtwarzacza CD. Więc Rotengeist oddaję Markowi, a Orchard Lordowi. Amen
« Ostatnia zmiana: 14 Mar, 2009, 10:11:10 wysłana przez pstry »

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Przypomniało mi się jak wygrałem w pewnym konkursie 5000 zł... :D :D :D :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline lokibalboa

• Pr0
Przypomniało mi się jak wygrałem w pewnym konkursie 5000 zł... :D :D :D :D
I nie miałeś portfela ?

no to na lorda głos

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
szkoda bo fajny utwór Pstrego.. Lord dostanie głos, tak z litości :D