Jak dla mnie (po wysłuchaniu propozycji 3 panów do końca) pierwsze miejsce kolega Pstry, drugie kolega Lord natomiast kolega Gliniecki odstaje na tyle, ze nie plasuje się na trzecie miejsce (IMHO).
Powiem tak: pierwsze, najsilniejsze wrażenie zrobił na mnie kolega Lord z fajnym brzmieniem gitary i ciekawym riffem (i jego typowałem na pierwsze miejsce z początku) ale zaraz prysło gdy na koniec pojawiło się tło w stylu Unreal Tournament - cała klima zjechała w dół... jak dla mnie skończył się dobry pomysł koledze.
Całościowo pod względem fajnego klimatu, riffów na pierwsze miejsce wysunęła się automatycznie propozycja kolegi Pstrego. Niestety kolega Gliniecki nadaje się do Bravo Girl ze swoja propozycja wymuskanych riffów, miękkich gitarek i gładkiego, jadącego po ziemi basu (ale to tylko i wyłącznie moje typowanie) jeśli kogoś uraziła moja szczerość to sorry.
Mnie uraziła estetycznie. Pierwszy post na forum i już dałeś się poznać jako mega chamidło. Polecam bytowanie u nas zacząć od czytanki z regulaminu forum. Wyedytuj proszę te swoje burackie wypociny To ja powtórzę odpowiedz na ostrzeżenie jakie otrzymałem na PW: zero inwektyw z mojej strony - tylko szczerość, nie wiedziałem, że boli. Po mojemu to wyraziłem niepochlebna opinie o typie, na który stawiał moderator/redaktor/blablabla no i nadużył swoich praw. Nie ładnie...