Jak dla mnie (po wysłuchaniu propozycji 3 panów do końca) pierwsze miejsce kolega Pstry, drugie kolega Lord natomiast kolega Gliniecki odstaje na tyle, ze nie plasuje się na trzecie miejsce (IMHO).
Powiem tak: pierwsze, najsilniejsze wrażenie zrobił na mnie kolega Lord z fajnym brzmieniem gitary i ciekawym riffem (i jego typowałem na pierwsze miejsce z początku) ale zaraz prysło gdy na koniec pojawiło się tło w stylu Unreal Tournament - cała klima zjechała w dół... jak dla mnie skończył się dobry pomysł koledze.
![;) ;)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/wink.gif.pagespeed.ce.8Fgga7j_cy.gif)
Całościowo pod względem fajnego klimatu, riffów na pierwsze miejsce wysunęła się automatycznie propozycja kolegi Pstrego. Niestety kolega Gliniecki nadaje się do Bravo Girl ze swoja propozycja wymuskanych riffów, miękkich gitarek i gładkiego, jadącego po ziemi basu (ale to tylko i wyłącznie moje typowanie) jeśli kogoś uraziła moja szczerość to sorry.
Mnie uraziła estetycznie. Pierwszy post na forum i już dałeś się poznać jako mega chamidło. Polecam bytowanie u nas zacząć od czytanki z regulaminu forum. Wyedytuj proszę te swoje burackie wypocinyTo ja powtórzę odpowiedz na ostrzeżenie jakie otrzymałem na PW: zero inwektyw z mojej strony - tylko szczerość, nie wiedziałem, że boli. Po mojemu to wyraziłem niepochlebna opinie o typie, na który stawiał moderator/redaktor/blablabla no i nadużył swoich praw. Nie ładnie...